Daphne Deckers gelooft in UFO’s: ‘Vriend zag er één’

Geplaatst op za 01 aug 2020 om 14:00

Daphne Deckers ziet ze vliegen. UFO’s om precies te zijn. De presentatrice en schrijfster gelooft er heilig in dat er soms buitenaardse objecten door ons luchtruim vliegen. Ze wijst op het nieuwe seizoen van de Netflix-reeks Unsolved Mysteries, waarvan één aflevering over buitenaardse wezens gaat. “Zal ik eens heel eerlijk zijn? Ik heb die episode ademloos uitgekeken. Het waren de meest geloofwaardige interviews over buitenaards contact die ik ooit heb gezien“, geeft ze aan.

De aflevering heet Berkshire UFO en gaat over vier families die op dezelfde dag in 1969 een UFO-ervaring hebben gehad. “Ik begon er een beetje lacherig aan en dat terwijl ik wel degelijk overtuigd ben van buitenaards leven.

Nu is ze helemaal om. “Waaróm worden mensen die zeggen UFO’s te hebben gezien eigenlijk zelden geloofd?

Daphne wijst erop dat het Amerikaanse leger onlangs beelden heeft vrijgegeven van UFO’s. “Er zijn veel meer professionele piloten die onverklaarbare dingen hebben gezien.

Wie dan? “Een vriend van mij is captain op een Boeing en ook híj is in de lucht iets tegengekomen.”

Dan moet het inderdaad wel waar zijn. Daphne staat vanaf nu op de uitkijk. “Het heeft mij genoeg stof gegeven om op een heldere zomeravond buiten op een bedje te gaan liggen, en naar de sterren-hemel te kijken. Want wat als..?

Foto: RTL
39 Reacties op “Daphne Deckers gelooft in UFO’s: ‘Vriend zag er één’”


 1. oma

  Ik zag ook vaak een UFO, totdat door kreeg dat een satelliet of een vliegtuig bleek te zijn.
  Ach zolang je het niet weet is benaming UFO nog steeds correct.
  Dat was vroeger zo en dat is nu ook nog steeds zo.
  Tijdens de oorlog zagen we ook een hoop UFO’s , naderhand bleek het Engelse vliegtuigen te zijn die naar Duitsland vlogen.
  Hoezo is dat raar?

 2. Chriet de Titulaer

  Welkom op de wondere wereld die aarde heet.

 3. M

  Ik geloof in mij zelf, mijn programma M. Waar ik niet in geloof is azijnijker, die zal nooit wat goed doen in mijn ogen.

 4. Apfelflapf

  De mythe van aliëns is in het leven geroepen door pedofielen die hun slachtoffers willen laten geloven dat ze verkracht zijn door buitenaardse wezens . Je ziet dus dat er veel pedofielen rondlopen in Berkshire , de luchtvaart en het Amerikaanse leger .

 5. Apfelflapf

  En ook de NS schijnt een gezellige liefdevolle omgeving te zijn.

 6. Walter

  Ik heb ook heel vaak last van angstaanjagende dromen.

 7. ZeerNetteDame

  Laten we hopen dat aliens nooit per ongeluk Daphne Deckers ontvoeren en onderzoeken. Dat kan catastrofaal ongeluk veroorzaken. Want wat let hen dan om uit voorzorg onze aarde te nuken.

 8. Zomaar

  Heb er veel voorbij zien vliegen.
  Zal dat nooit vergeten en herinner me precies wanneer hoe laat en waar ik was.
  Het was de nacht van 31 december op 1 januari.

 9. Pieter

  Blond.
  Gelooft ook in spoken.
  Denkt dat toverbonen een helende werking hebben.
  Heeft een lamp van Himalaya-zout om de lucht te zuiveren.
  Gaat regelmatig naar een orthomoleculair therapeut voor een check-up.
  Gezellig in thuis te hebben en bier te halen maar verder te dom om te poepen, en je hebt steeds weer de vraag of ze de koelkast wel heeft dichtgedaan.
  Bekende problemen met blondjes, zit in het genen-pakket.

 10. Falco Buteo

  Ach, ik zou mij pas zorgen maken als het in haar kinderboeken opduikt.

 11. FUALL

  de zoveelste domme bekende nederland die niets presteerd en toch overal haar bizarre mening mag verkondigen..Nederlands got no talent.

 12. Deep throat

  Zij ziet ze dus vliegen. Volgens mij is Daphne zelf een nog niet door iedereen geïdentificeerde ‘alien’.

 13. Koka

  Er zijn miljarden planeten in het universum, natuurlijk zijn wij niet de enige.

 14. Lies

  Het zijn de fluoriserende tennisballen van Richard.

 15. Wilfred Degens

  Wanneer we het over aliens hebben, gaat de simpele denker altijd uit van levende op mensen lijkende buitenaardse wezens. Wie zegt dat ze met onze beperkte zintuigen onzichtbaar voor ons zijn? Of het formaat van een virus hebben? Wij zitten bij onzekerheid vol menselijke aannames. Daarom hebben we op de goed zichtbare planeten nooit een levend wezen zoals op aard gezien. Niets is nog zeker in dit nieuwe fenomeen.

 16. gtstfites

  Ik zag ufo’s snoepjes bij de HEMA.

 17. Lies

  @Wilfred: lig ik dagelijks wakker van. Maar dan verstop ik me achter mijn onzichtbaar gordijn zodat ze me niet kunnen zien. Vraag me af of ze met zo’n ufo elektrisch opladen of toch benzine of diesel tanken?

 18. kritisch avro-lid

  Unidentified Flying Objects bestaan uiteraard. Maar het feit dat ze niet door de waarnemer geidentificeerd kunnen worden wil nog niet zeggen dat het objecten zijn, bemand door groene wezentjes afkomstig van een andere planeet. Het kunnen weerballonnen, geheime militaire toestellen of gewoon toevallige weerschijnselen betreffen.
  Overigens wil ik niet beweren dat iedereen die groen is van een andere planeet afkomstig is, want aan etnisch profileren doe ik niet.

 19. Mark

  Moet MC niet even uitleggen wat een UFO is voor alle lezers?

  Afgelopen week hebben ze dat ook gedaan bij een beha.

 20. Lies

  Maar neem mij niet serieus,door jarenlang drank en drμgs denk en zie ik elke dag aan mijn bed marsmannetjes die mij ,laat ik het zo zeggen, inwendig bestuderen en rare dingen met mij uitspoken maar het is ook wel lekker hoor.

 21. Misutoria

  Dat is geen kwestie van geloven, ze bestaan.

 22. Lies

  @Lies 17.03 uur: super cute. Aandacht tekort thuis wellicht? Moet je wel ff je komma’s checken, anders lijkt het net als of iemand anders zit te posten onder dezelfde naam. Dus eerst een komma en dan een spatie …. Good luck and have fun!

 23. AxelF

  heb even nagevraagd, ja klopt die dag vlogen we.

 24. MolTalk

  Ze heeft nu echt een klap van de molen gekregen…

 25. Chelsey

  Buitenaardse wezens bestaan wel degelijk en leven met ons op deze wereld en zijn in principe onzichtbaar, maar soms manifesteren zij zich aan de mensen op aarde in verschillende gedaanten. Zij zijn in staat zich te verplaatsen met zowel zeer hoge als lage snelheden. Het zijn demonische machten met een hoger intelligentie dan de mens. De verschijningen kunnen satanische werkelijkheid zijn, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Hoog begaafde wetenschappers die over een zeer hoge intellect beschikken krijgen namelijk via hen informatie doorgegeven over toekomstige hoog technologische ontwikkelingen op deze wereld. Ze inspireren hen daarbij ook op welke manier ze dat technisch zouden kunnen verwezenlijken. Zij zijn ook in staat om de ogen van mensen te openen voor zijn geestelijke werkelijkheid. Het occulte heeft overigens ook met demonen te maken, welliswaar met kwade. Verschijningen, verbeeldingskracht, paranormale gaven en wetenschap hebben allen raakvlakken met demonische machten op deze wereld!

 26. Hahahahahaha

  Ik geloof er ook in. Ik ben zelf x ontvoerd door 3 vrouwelijke ruimtewezens met enorme grote borsten en sappige kontjes. Ze hadden mijn vastgebonden en urenlang mij misbruikt. Het was echt een van mijn mooiste momenten in mijn leven

 27. Chelsey

  (Hahahahahaha
  za 01 aug 2020 om 18:52)
  Deze demonische wezens worden incubus genoemd als ze een mannelijke vorm aannemen, en succubus als ze vrouwen worden die mannen verleiden.

 28. AxelF

  Chelsey
  za 01 aug 2020 om 18:29

  Uw informatie klopt niet.

 29. Aluhahu'tje

  Ik geloof er ook heilig in.
  Was eens te eten bij vrienden.
  De een stond in de keuken en de andere zat in de rookstoel en ik zat er tegenover op de bank.
  Op een gegeven moment kregen ze een woordenwisseling, die uit de hand liep.
  Ineens zag ik een vliegende schotel voorbij komen.
  Woww, dacht ik, Dat ik dit nog mag meemaken!

 30. anoniem

  Er zijn hier vast weleens aliens geweest, maar die zijn zich natuurlijk rotgeschrokken van de mens en halsoverkop er weer vandoor gevlogen.. :-)

 31. AxelF

  Aliens: Je’el queríamos secuestrar ti’ u yéet tsikbal leti’ xan chéen leti’ yaan le pelotas tenis

  vertaald: ja we wouden de vriend van haar ook ontvoeren alleen hij heeft van die tennisballen

 32. Alien

  Iedereen die niet in ufo’s gelooft is een complete randdebiel. Net als iedereen die dat woord met hoofdletters schrijft.

 33. Umfufu

  Ufo lovers doen niemand kwaad. Ze bekeren je niet, ze laten je hoofd er op zitten en stenigen is ook niet hun ding.
  Lekker laten geloven.

 34. Ria

  Alahahutje of ed echt lachen c
  Vliegende schotel lig in een deuk heerlijk

 35. AxelF

  me vriendin had ook een vliegendeschotel

  moest daarna wel een nieuwe servies kopen.

 36. critikast

  Daphne ligt op een bedje, masturbeert en ziet vervolgens sterren en UFO’s. Zo kan ik het ook !

 37. Jaap

  De reacties hier zeggen genoeg over hoe mensen geprogrammeerd zijn om te denken.

 38. ton

  Daphne doet alles voor publiciteit!

 39. Teuntje

  Als je te veel Botox laat spuiten ga je wartaal uit slaan

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.