Daphne Deckers gelooft in UFO’s: ‘Vriend zag er één’

Daphne Deckers ziet ze vliegen. UFO’s om precies te zijn. De presentatrice en schrijfster gelooft er heilig in dat er soms buitenaardse objecten door ons luchtruim vliegen. Ze wijst op het nieuwe seizoen van de Netflix-reeks Unsolved Mysteries, waarvan één aflevering over buitenaardse wezens gaat. “Zal ik eens heel eerlijk zijn? Ik heb die episode ademloos uitgekeken. Het waren de meest geloofwaardige interviews over buitenaards contact die ik ooit heb gezien“, geeft ze aan.

De aflevering heet Berkshire UFO en gaat over vier families die op dezelfde dag in 1969 een UFO-ervaring hebben gehad. “Ik begon er een beetje lacherig aan en dat terwijl ik wel degelijk overtuigd ben van buitenaards leven.

Nu is ze helemaal om. “Waaróm worden mensen die zeggen UFO’s te hebben gezien eigenlijk zelden geloofd?

Daphne wijst erop dat het Amerikaanse leger onlangs beelden heeft vrijgegeven van UFO’s. “Er zijn veel meer professionele piloten die onverklaarbare dingen hebben gezien.

Wie dan? “Een vriend van mij is captain op een Boeing en ook híj is in de lucht iets tegengekomen.”

Dan moet het inderdaad wel waar zijn. Daphne staat vanaf nu op de uitkijk. “Het heeft mij genoeg stof gegeven om op een heldere zomeravond buiten op een bedje te gaan liggen, en naar de sterren-hemel te kijken. Want wat als..?

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen