Mannen sturen dickpics naar AD’s Thijs Zonneveld

AD-journalist Thijs Zonneveld, die op de redactievloer het verzet tegen collega Angela de Jong leidt, krijgt af en toe zeer expliciete foto’s van mannen opgestuurd. Dickpics dus. Dat onthult hij in gesprek met de Viva. Op de vraag of hij als succesvol journalist veel aandacht krijgt van vrouwen, antwoordt Thijs: “Ik krijg mails van vrouwen én mannen, soms ook met expliciete foto’s erbij. Ik merk daarin wel hoeveel agressiever en directer mannen zijn, en denk soms: doen wij dat ook zo richting vrouwen?

Thijs is niet zo van de dickpics, maar slaat hij wel aan op een poespic? “Ik vind het wel komisch, maar sta er niet voor open, omdat ik al in de gelukkige omstandigheid ben dat ik een héél mooie vrouw heb.”

Hij doelt op PowNed-bekendheid Jojanneke van den Berge. Ze zijn al tien jaar samen. “Behalve dat ze een prachtige en slimme vrouw is én een ­fantastische mama, vind ik het heel erg leuk dat zij goed tegen mij op kan.”

‘Jo’ is echt een topper, zegt Thijs. “Ze is super impulsief. Zo wilden we graag een keer naar Noma, een heel goed sterrenrestaurant in Kopenhagen, alleen zit dat altijd al een half jaar vol. Op een dinsdagavond was zij aan het googelen en toen bleek dat er een tafeltje vrij was.”

Twee weken later vlogen ze alleen voor het etentje op en neer naar Kopenhagen. “Dat doen we dan gewoon – enorm decadent, maar we hebben er zoveel plezier in. Daarna zeiden we wel tegen elkaar: ‘Het komende half jaar gaan we maar even niet meer uit eten.’ En toen kwam de coronacrisis, dus dat is makkelijk, haha.

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen