Nieuwe 5 Uur Show-ster walgt van Instagram en Twitter

Carolina Lo Galbo, de ster van de nieuwe 5 Uur Show op SBS 6, hekelt sociale media zoals Instagram en Twitter. Ze vindt social media de gif van deze tijd. Dat geeft ze aan in gesprek met VARAgids. Carolina wordt bloedonzeker van Instagram. “Ik zit er weinig op. Wist je dat sociale vergelijking het recept voor een ongelukkig leven is? Daarom houd ik mijn sociale leven graag puur. Ik heb een overzichtelijke groep van familie en vrienden die ik blindelings vertrouw“, zo vertelt ze.

Haar sociale kringetje is ‘vrij klein’. “Als ik op social media zit denk ik al na een paar minuten: jeutje, al die andere levens zien er fantastisch uit, wat heb ik eigenlijk voor pover bestaan. Dat gevoel bekruipt je dan, toch?

Waar ze van Instagram onzeker wordt, wordt ze van Twitter juist heel naar. “Twitter ga ik niet lezen, daar ben ik al vanaf. Wat een bron van negativiteit! Bovendien kost het veel tijd wil je volgers creëren en houden.”

Als Carolina straks op de buis is met De 5 Uur Show, gaat ze de sociale media ook niet in de gaten houden. “Ik ga in een kloostercel op social media denk ik. Ik heb ook al tegen vrienden en m’n moeder gezegd: als jullie iets negatiefs over me horen, vertel het me niet. Ik wil het niet horen.”

Ik ben alleen gevoelig voor kritiek van de zender en de redactie. Ik werk voor hen. Daar sta ik natuurlijk altijd voor open, en voor de mening van intimi natuurlijk.

De 5 Uur Show is vanaf maandag 31 augustus te zien op SBS 6.

Foto: Talpa, William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen