Meilandjes zwemmen in euro’s: ‘Vijf ton eigen geld!’

Martien Meiland en de rest van zijn tv-familie baden in het geld dankzij hun lucratieve realitysoap op SBS 6. Ze hebben vijf ton aan eigen geld in hun nieuwe Hengelose boerderij gestoken. Dat heeft Mark Labrand gezegd in Shownieuws. De meeste mensen nemen een volledige hypotheek op hun nieuwe woning, maar de Meilandjes hoefden niet de volledige 900.000 euro te financieren. Meer dan de helft van de aankoopsom konden ze namelijk uit hun eigen zak betalen.

De Meilandjes zitten er volgens Mark héél warmpjes bij. “Er was natuurlijk de afgelopen tijd wat berichtgeving dat de coronacrisis ook de Meilandjes flink geraakt heeft. Dat zal vast op bepaalde fronten, maar financieel is het in elk geval niet zo zwaar als we hebben gedacht.”

Zwaar is hun zak met geld, zegt Mark. “Want het gaat eigenlijk hartstikke goed. Ze zijn naar het Gelderse Hengelo verhuisd. Daar hebben ze een prachtige boerderij gekocht van negen ton en de hypotheek blijkt maar 420.000 euro te zijn.”

Dat betekent dat de Meilandjes schathemelrijk zijn. “We hebben het hier dus over vijf ton aan eigen geld dat er is ingestoken. Dan kun je wel stellen dat ze er warmpjes bij zitten, vooral omdat het chateau in Frankrijk nog te koop staat voor 1,25 miljoen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen