The Voice zet Anouk mogelijk in Ton Kas-kas

The Voice of Holland zet coach Anouk komend seizoen mogelijk in een glazen cabine, geïnspireerd op de Ton Kas-kas uit de actuele talkshow Promenade. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 laten weten. Promenade-deskundige Ton Kas is behoorlijk bang voor het coronavirus en verzorgt zijn bijdrages aan het programma daarom vanuit een glazen kubus. Zoiets kan ook werken voor Anouk, die als astmapatiënt enorm huiverig is om het gevreesde virus op te lopen in de studio.

Anouk wil alleen meewerken aan het nieuwe seizoen als RTL 4 voldoende maatregelen neemt om een coronabesmetting te voorkomen. De zender bevestigt dat het een optie is om een glazen cabine neer te zetten, zoals de Ton Kas-kas dus.

Promenade-presentator Diederik Ebbinge vindt dat prima, maar wil er wel voor waken dat er geen sprake is van formatdiefstal. “Ik neem aan dat RTL 4 zo netjes is om contact op te nemen nu ze van plan zijn de door NASA en Harvard ontwikkelde Ton Kas-kas in te zetten voor Anouk bij The Voice.

RTL 4 laat weten alle opties in overweging te nemen. “Anouk gaat zeker te zien zijn. Wel zijn we met haar aan het onderzoeken hoe ze op een voor haar veilige manier invulling kan geven aan het coachschap.

De algemene RIVM-regels zullen sowieso worden nageleefd. “Bij de meeste programma’s betekent dat minder publiek en dat in principe alleen personen uit hetzelfde huishouden naast elkaar mogen zitten. Dit geldt ook voor The Voice.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen