Marianne Zwagerman slaat terug naar Bert Huisjes

WNL-baas Bert Huisjes is de realiteit uit het oog verloren nu hij al jarenlang betaald wordt uit de Haagse schatkist. Dat stelt Marianne Zwagerman op Twitter. Bert heeft op de publieke radio zijn vragen gezet bij de ‘dor hout’-uitspraken van Marianne. De opiniediva vindt niet dat een hele samenleving moet boeten vanwege een kleine groep kwetsbaren en krijgt daar behoorlijk wat kritiek op. De baas van WNL geeft aan dat hij die kritiek wel begrijpt; hij vindt de uitspraken gevoelloos.

Bert legde de ‘dor hout’-uitspraken van Marianne uit op de radio. “Ik ken haar wat beter omdat ze directeur was van Telegraaf Media Groep. Marianne heeft een punt willen maken dat zo verschrikkelijk hard binnenkomt bij mensen. Het punt was dat je een hele samenleving op slot zet om een groep te beschermen die uiterst kwetsbaar is.”

Maar ze heeft dat op een provocerende manier verwoord“, voegde hij daaraan toe. “Ik vond het veel te heftig. Ze heeft met een kanon op een mug geschoten.”

Marianne begrijpt er niets van dat Bert dit zo noemt. “Aha, de ingestorte economie met bijbehorende massawerkloosheid is volgens de WNL baas ‘een mug’. Te lang uit de staatsruif vreten doet rare dingen met mensen 🤓.

Bedreigingen

De laatste dagen ligt Marianne behoorlijk onder vuur. Ze wordt naar eigen zeggen veelvuldig bedreigd. Eén van die bedreigingen deelt ze op haar social media: “Beste Marianne, ik hoop dat een groep criminele Marokkanen jou met een man of 5 jouw kut eens goed bewerken.

Marianne: “Dit is wat jullie veroorzaken, vrienden van de media. Door mij keer op keer woorden in de mond te leggen die ik niet gebruikte. Ik heb tientallen aangiftewaardige bedreigingen gekregen de laatste dagen. Neem je verantwoordelijkheid. Wees zorgvuldig.

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen