André Hazes jr. eet bijna kilo kipfilet per dag

André Hazes jr. eet extreem veel kip. Het gaat om hoeveelheden van bijna een kilo per dag, waar dus zo’n twee kippen voor moeten worden afgeslacht. Dat blijkt uit een interview met de SBS-ster in Nieuwe Revu. Vanwege de coronaverveling is André gaan sporten en dat neemt hij uiterst serieus. Hij is zo’n type dat overal eiwitpoeder bij gooit, maar dus ook enorm veel kip verorbert. Waarom doet hij dat allemaal? “Voor je zelfverzekerdheid is het goed, je ego krijgt een boost en je voelt je fitter.

Het eetschema van André is uiterst serieus. “Om 08.00 uur gaat mijn wekker. Dan ga ik naar beneden en neem ik op een nuchtere maag meteen een shake met BCAA-poeder en een klein beetje creatine. Daarbij neem ik wat pilletjes: vitamine D3, C1000 en L-Arginine.”

Vervolgens maakt André een shake met 90 gram havermout en 60 gram eiwitpoeder. “Tot slot breek ik nog wat eieren boven een glas, waarbij ik alleen het eiwit loslaat en tik ik dat ook naar binnen.” Bah.

Twee uur later maakt hij dan zijn eigen eiwitrepen met daarin havermout, speltvlokken, pindakaas en eiwitpoeder. “Daarna ga ik trainen, met aansluitend wat fruit en een warme maaltijd. Vaak is dat rijst met kip of pasta met een heel klein beetje saus.”

Dat is dus de eerste portie kip van de dag. “Weer twee uur later volgt er een nieuwe havermout met eiwit-poeder-shake, waarna het avondeten alweer in zicht komt.”

Daarna komt de tweede portie kip. “Dat bestaat meestal uit 500 gram aardappelen, 500 gram vis of kip en 400 gram spinazie of broccoli.”

Tot slot eet André nog een ‘bak biologische yoghurt dat vol met eiwitten zit’ en voor het slapen gaan nog een laatste shake. “Maar dan zonder havermout.”

Lekker fanatiek dus. “Ik denk er zelfs over na om hier in de toekomst meer mee te gaan doen, zoals een eigen supplementenlijn.

Ah, dat hadden we nog niet.

 

View this post on Instagram

 

Bodyguard for life🤝

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Foto: Outback hens at English Wikipedia / CC BY-SA / SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen