Luuk Ikink na vijf weken terug bij futloos RTL Boulevard

Luuk Ikink keert morgen terug van zijn vijf weken durende vakantie in eigen land. Hij is vanaf dan weer elke werkdag te zien als presentator van RTL Boulevard. Dat heeft de presentator laten weten op Instagram. Luuk begint alweer aan zijn vijfde seizoen bij de showrubriek. Hij is in al die jaren een beetje tot het meubilair van de tv-vooravond gaan horen, maar tegelijkertijd bewees hij deze zomer dat veel presentatoren eigenlijk enorm inwisselbaar zijn. Heel erg gemist, is Luuk niet.

De komst van Luuk bij Boulevard in 2016 betekende tegelijk het vertrek van Albert Verlinde en een smaakmaker zoals Albert wordt nog altijd gemist bij de showrubriek. Het programma heeft een beetje zijn sjeu verloren.

Boulevard is een beetje behang-tv geworden: prima als het aanstaat, maar als je niet kijkt, mis je ook weinig. Zo ook gisteren: er werd even met Astrid Kersseboom gekletst over haar Slimste-overwinning, presentatrice Vivienne vertelde over haar fanschap voor Metallica en Leco van Zadelhoff babbelde wat over een make-uptrend. Het boeit gewoon erg weinig.

RTL Boulevard wordt vanaf morgen weer behoorlijk uitgedaagd door de concurrent. Op NPO 1 begint De Vooravond, de opvolger van De Wereld Draait Door, en veel mensen zullen nieuwsgierig zijn naar het nieuwe duo Fidan Ekiz en Renze Klamer.

En SBS 6 begint met een nieuw opiniërend programma: Dit Vindt Nederland, dat de kijker vuurwerk belooft. In het panel van presentatrice Natacha Harlequin zitten ook mensen die iets minder politiek correct zijn, waaronder Telegraaf-journalist Wierd Duk en blokkeerfriezin Jenny Douwes.

NPO 1 gaat er ongetwijfeld met het goud vandoor, gevolgd door RTL 4. Toch is het voor Boulevard geen reden om achterover te leunen: er moet echt meer smaakstof bij om de kijker te blijven boeien.

Hoe dan ook: Luuk heeft er zin in. “Nog een weekend vakantie en dan mag ik weer achter de desk staan! Heel veel zin om weer te beginnen!“, zegt hij.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen