Bizarre avond Linda: recht tegenover kindje Weet Ik Veel

Linda de Mol heeft een bizarre avond voor de boeg. Voor het eerst neemt ze het op tegen één van de tv-kindjes die ze met pijn in het hart achter moest laten bij RTL 4: Weet Ik Veel. Het is natuurlijk de bedoeling dat ze de kennisquiz, die tegenwoordig gepresenteerd wordt door Beau van Erven Dorens, vanavond volledig met de grond gelijk gaat maken. Linda keert bij SBS 6 terug met hitshow Miljoenenjacht en de presentatrice is uit op revanche, nu ze gisteren is verslagen door RTL 4.

Miljoenenjacht was vorig jaar voor het eerst te zien op SBS 6 en toen zette RTL 4 er de show Expeditie Robinson tegenover. De programma’s waren aan elkaar gewaagd: het werd uiteindelijk 3-2 voor Linda. Hoe zal dat nu gaan?

Medelijden met Beau zal Linda niet hebben, want ze is behoorlijk teleurgesteld dat hij zonder haar te bellen de presentatie van Weet Ik Veel heeft overgenomen. “Ik hoorde dat via een appje van Beau en dan heb je toch zoiets van: ja, mmmm. Het is niet fijn.

Hoe dan ook: gelukkig kon Linda haar Miljoenenjacht wél meenemen, al ziet de show er vanwege corona heel anders uit. “Normaal gesproken zitten er duizend mensen. Het is meteen sfeer en spannend, iedereen denkt: ohhh, stel je voor dat ik in de finale kom. Nu zitten er 50 in plaats van 500 met hun partner. Er zijn geloof ik ook maar zeven of acht koffermeisjes in plaats van de gebruikelijke 26”, zegt Linda.

En Winston Gerschtanowitz, die de prijzen uitreikt: “Het wordt anders dan ooit. Dat heeft met het jubileum te maken, maar ook met corona. Ik neem een huiskamer mee en mensen stappen bij míj de huiskamer in, die rijdend neergezet wordt in de straat. Zo houden we de afstand die nodig is.”

Linda hoopt dat Miljoenenjacht níet van haar wordt afgepakt. “Het lijkt me een programma dat ik tot in lengte van dagen kan doen.”

RTL 4 en SBS 6 beginnen om 20.00 uur met Weet Ik Veel en Miljoenenjacht. Daarna brengt RTL 4 een nieuwe Ontvoerd en SBS 6 de nieuwe Rolf Wouters-show Split Screen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen