Linda laat droom SBS-talent Dyantha Brooks uitkomen

Het tijdschrift van Linda de Mol heeft een droom laten uitkomen van SBS-talent Dyantha Brooks. Ze wilde al jaren in de LINDA. staan en dat is haar dit jaar gelukt. Dat laat ze weten op Instagram. Na haar plekje in de LINDA. staat Dyantha nu met een fotoshoot in de LINDA.mode. “Het was een droom van mij om ooit in de Linda te staan. Het mooiste blad van Nederland met altijd prachtige foto’s. Eerder dit jaar stond ik er al in en vanaf vandaag ben ik te zien in de Linda.mode.”

Het doet Dyantha heel erg veel. “Misschien is het voor een ander maar een foto, voor mij is het een stukje erkenning en ik ben dankbaar steeds vaker zulke dingen te mogen doen.”

What’s next? “Natuurlijk plaats ik altijd meteen een nieuwe stip op de horizon; een dikke 6 spread fashionshoot of een mooie shoot met mijn gezin in een mama magazine, maar Mick overtuigen wordt een lastige.

Ze doelt op haar vriend Mick de Vlieger, die overigens ook niet zou misstaan op de cover van de Men’s Health. “Maar tot die tijd blijf ik genieten van wat er allemaal al is 💕 en hard werken voor alles dat nog komt.”

De Shownieuws-collega’s van Dyantha vinden dat de LINDA.-fotoreportage erg mooi is geworden. “Oh, wow, goeie foto’s“, zegt Ronald Molendijk.

En Evert Santegoeds: “Waarom niet voorop? Dat had ik voorop gezet. Beautiful!

Overigens wordt de cover van LINDA.mode gesierd door Jim Bakkum en zijn vrouw. Die hebben het ietwat hoog in de bol gekregen: “Voor de allereerste keer samen op de kuffer en dan ook nog eens op de LINDA. – De LINDA.Mode dan welteverstaan. Vonden we beter bij ons imago passen.

Dyantha in de Linda kunt u hier bekijken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen