Koffermeisjes Linda de Mol op straat vanwege corona

De grote Linda de Mol-hit Miljoenenjacht is aan het eind van de maand weer terug op de buis, maar ziet er dit seizoen vanwege de coronacrisis wel iets anders uit. Dat heeft SBS 6 zojuist laten weten. De kijker is altijd een bomvolle studio gewend van Miljoenenjacht, maar dat is vanwege corona niet mogelijk. Het aantal mensen in het publiek daalt van 500 naar 50 en ook wordt er flink gesnoeid in het aantal koffermeisjes van Linda de Mol. Hoeveel koffermeisjes op straat komen te staan is niet duidelijk.

De rol van de koffermeisjes is om een koffer vast te houden met daarin een bepaald bedrag. Mogelijk wordt het aantal koffermeisjes gehalveerd en zullen de overgebleven koffermeisjes twee koffers dragen.

Er wordt dus vooral gesnoeid op de publiekstribune. “In de studio zijn nog steeds tien wijken vertegenwoordigd, echter zitten er per vak geen 50, maar vijf deelnemers uit dezelfde wijkcode.”

Het is niet anders, aldus SBS 6. “De najaarseditie van het programma is in verband met de RIVM-maatregelen rondom het coronavirus aangepast. Ook de befaamde Miljoenenjacht koffermeisjes zijn in kleinere getalen aanwezig.

Verder is het format ongewijzigd, meent de zender. “De deelnemers in de studio strijden in alle zes de afleveringen, in drie zenuwslopende rondes om die ene, felbegeerde plek in de finale. In de finale maakt de kandidaat met het beroemde kofferspel kans op een bedrag tot wel vijf miljoen euro.”

De centrale presentatie blijft in handen van Linda de Mol en Winston Gerschtanowitz reikt de thuisprijzen uit.

Het nieuwe Miljoenenjacht-seizoen begint op zondag 30 augustus om 20.00 uur op SBS 6.

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen