Jandino Asporaat: ‘Schrijf je schaken met één k?!?!’

Sowieso, hartstikke en cappuccino behoren ieder jaar weer tot het lijstje met veelgemaakte taalfouten op social media. Er wordt dan bijvoorbeeld ‘zowiezo’ van gemaakt, of ‘capucino’. Eigenlijk maakt iedereen weleens een foutje, maar SBS-komediant Jandino Asporaat maakt het wel héél bont. Hij wist tot gisteren oprecht niet hoe je ‘schaken’ schrijft. “Wie komt schakken“, schreef hij bij een foto van zijn broek met schaakbordpatroon. Zijn inbox stroomde vervolgens vol met mensen die hem op die fout wezen.

Eén van zijn volgers wees Jandino terecht: “Je kon ff googelen toch als je niet zeker weet schakken of schaken

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen