Jeroen van der Boom fan van Insta-hut Anna Nooshin

Jeroen van der Boom is een groot fan van The Upside Down, het Instagram-museum van Anna Nooshin. Hij vindt het, ondanks dat hij met zijn 48 jaar nou niet bepaald tot de doelgroep behoort, top. Dat meldt hij op Instagram. Jeroen laat zien dat hij op een gesponsorde Magnum zit. “Kijk Gerard Joling, jij gaat op een raketje zitten – dat snap ik allemaal wel – maar je kan ook op een Magnum zitten hè? Ik ga Magnum nu!“, zegt hij met een gezicht alsof hij ergens anders op is gaan zitten.

Met kaartjes die duurder zijn dan die van het Rijksmuseum verwacht je heel wat van Anna’s Insta-hut, maar volgens Jeroen zijn al zijn verwachtingen waargemaakt. “Ik ben in The Upside Down in Amsterdam: alles wat maar met fotografie, Instagram en weet ik veel wat, met social media te maken heeft… Het is zo fantastisch. Hier moet je echt een keer heen.”

Het museum van Anna Nooshin biedt volgens de SBS 6-presentator vermaak voor jong en oud. “Zelfs voor veertigplussers.”

Verder roept Jeroen van der Boom zijn volgers op om te stemmen op zijn programma Hoge Bomen. Hij wil namelijk graag de Gouden Televizier-Ring winnen en denkt kennelijk dat zijn talkshow een kanshebber is.

Wil je stemmen op Hoge Bomen? Link in bio mensen.

Foto: Instagram

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen