KLM krijgt eigen realityshow: prime time op RTL 4

Niet alleen Transavia, maar ook moedermaatschappij KLM krijgt een eigen realityshow bij RTL. Waar die van Transavia donderdag al begint op RTL 5, krijgt die van KLM een plekje op het hoofdpodium RTL 4: de première is volgende week maandag om 21.30 uur, vlak voor de talkshow van Eva Jinek. “Juist nu besluit KLM zijn deuren te openen en de Nederlandse kijker te laten delen in het effect van de recente ontwikkelingen op zowel de leiding als de werkvloer.”

De documentaireserie, getiteld ‘KL2020: Terug In De Lucht’, geeft de kijker ‘een realistische kijk achter de schermen van een bedrijf dat zijn weg vindt in een kwetsbare tijd’.

Een woordvoerder van RTL: “We lopen onder andere mee met CEO Pieter Elbers, die ‘zijn’ KLM moet navigeren naar rustiger vaarwater. Dat brengt moeilijke afwegingen, beslissingen en mededelingen met zich mee.”

Naast Pieter Elbers vertellen negen KLM’ers hun verhaal. “Zij spreken openhartig en zonder een blad voor de mond te nemen hoe ze omgaan met deze onzekere situatie, wat hun eigen uitdagingen zijn en welke invloed de crisis heeft op hun professionele en privéleven.”

Corona

Diverse bronnen bij Transavia meldden vanochtend aan De Telegraaf dat het aantal coronabesmettingen onder Transaviapersoneel toeneemt.

Bijzonder is dat het cabinepersoneel ook besmet raakt tijdens vluchten. De vraag is waarvan. En de cijfers over augustus moeten nog komen“, aldus de bron.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen