‘Gezamenlijke VI-boycot bewijst teamgevoel Oranje’

Geplaatst op ma 10 aug 2020 om 17:50

De eensgezindheid van het Nederlands elftal bij de boycotactie van Veronica Inside bewijst het goede teamgevoel dat er nu bij hen heerst. Dat denkt sportpresentator Frank Evenblij, zegt hij in Nieuwe Revu. Heel Oranje schaarde zich achter het initiatief van Memphis Depay om VI voortaan te boycotten. Het komt Memphis goed uit, want hij was sowieso altijd het mikpunt van spot bij de mannen van VI. Deze boycotactie zal voor hem natuurlijk ook een beetje revanche zijn.

Door die boycotactie heeft Frank in elk geval veel vertrouwen in het EK 2021. “Ik heb er veel vertrouwen in. Dat komt ook omdat de ploeg heel eensgezind is. Dat zag je wel bij de boycot van Veronica Inside. Je kan daar alles van vinden, maar het feit dat zij zich zo verenigen en uitspreken, dat zegt wel iets over het teamgevoel.”

Oranje is solidair met elkaar, weet Frank. “Er was niemand die zei: laten we dat niet doen. Ze deden het echt met z’n allen. Dat gaf me een heel goed gevoel.”

Worden we volgend jaar kampioen? “Natuurlijk. Vergeet niet dat Depay er dan ook weer bij is. Dat is natuurlijk een groot voordeel. Dat maakt ons nóg sterker. Wat ik alleen niet weet: wat is het niveau van de tegenstanders? En voor de rest moet alles gewoon meezitten.

Kieft

VI-ster Wim Kieft keek overigens iets cynischer naar die boycotactie van VI. “De spelers van het Nederlands elftal staan unaniem achter de boycot. Zogenaamd“, zei hij eerder.

Vertel mij hoe dat gaat met spelers onderling. Depay eist actie, aanvoerder Virgil van Dijk gaat erin mee en iedereen voelt de verplichting zich achter het statement te scharen om de groepseenheid niet te ondermijnen.”

Foto: BNNVARA
73 Reacties op “‘Gezamenlijke VI-boycot bewijst teamgevoel Oranje’”


 1. Loekasj & Co

  Je mag ook niks meer zeggen tegenwoordig!!!

 2. tim

  sportpresentator???

 3. Ciska Litoris

  Die evenblij zit overal tot zijn elleboog in de aars van over t paard getilde voetballers die er niet toe doen.Zo voelt die vadsige zich toch nog n beetje sportman!

 4. Telewezel

  Maar dan wel met z’n allen na Qatar? Hypocrieter kan bijna niet!!

 5. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Kieft slaat de spijker op z’n kop. Als de vedette en de aanvoerder (beide neger) iets opperen, kun je er wel tegenin gaan, maar dan is het einde oefening. Zo werkt het.

 6. Hahahahahaha

  De heren van VI en de trouwe aanhang die lachen types als Depay uit. Ben blij dat ze weer terug op tv komen alleen al voor die jankende overbetaalde spelertjes zoals Depay. Hoop dat Johan Depay en de rest van oranje en al die andere huilebalken weer hard gaat aanpakken

 7. SL

  Zolang deze droeftoeters in het “Nederlands” elftal spelen zal ik nooit meer naar een wedstrijd kijken. Dit is #NietMijnOranje

 8. M

  De mannen kunnen wel bij mij aan schuiven, gaan wij lekker lang links praten. Foute rechtse grapjes makken, die zitten er dan ook tussen.

 9. Anti-racist

  Dit had niks met goed teamgevoel of eensgezindheid te maken.
  Voetballertjes die zich niet solidair hadden getoond met de racistische boycot zouden meteen voor racist worden uitgemaakt.
  Hoe dan ook schandalig dat deze nitwits VI boycotten omdat een beschaafde, intelligente, lieve Zwarte Piet met een domme, agressieve, raaskallende Akwasi wordt vergeleken. Zwarte Pieten kunnen echt wel voor zichzelf opkomen. Maar dan hoeft in dit geval niet, omdat Derksen het niet serieus bedoelde. Genoeg is genoeg nitwits!

 10. Umfufu

  Nope.

 11. Karen

  ik denk eerder dat sommige tegen de VI boycot zijn maar dat niet durven te uiten omdat ze anders met de ‘zwarte’ nek worden aangekeken.

 12. Matthijs Zelf.

  Alle types blijven ver bij VI vandaan.

 13. Minder of Mirjam

  Memphis Depay, de grootste aandachtshoer van het Europese Voetbal. Met zijn stomme huisdieren. Matige voetballer, altijd blessures (omdat hij zo slecht is) en diva gedrag tot en met. Blegh.

 14. Kofke

  Tyf lekker op met je boycot actie, stakker.

 15. Teuntje

  Wat een tsel hypocrieten die maffe de Paay met zn Lijger spoort toch niet

 16. Pàkme van Agteren

  Nu met zn alleen lekker naar Qatar!

 17. Curryworst

  Evenblij als sportpresentator.
  Wat een grap. Met zijn volgevreten hangpens, zweterige kop, plakkerige haar en natte onderlip.

 18. scott_0

  Met 9ers in je team weet je zeker dat je gezeik krijgt. Kijk maar naar het verleden van het NL elftal.

 19. Ad

  BNNVARA, Quatar, mensenrechten, even niet blij. Hoe gaat Frankie dat uitleggen?

 20. azijnzeiker

  En dan doe ik de worst van Curry er gratis bij.

 21. MediaPrak

  De geweldige kijkcijfers van de CL wedstrijden op SBS bewijzen dat de VI mannen niet alleen door de Oranje spelers worden geboycot.

 22. Arie B

  Onzin. Eensgezind? Wijnaldum, Van Dijk, Babel, Promes en Depay deden eraan mee. De Ligt, De Jong, De Vrij etc etc allemaal niet. Heel klein groepje. En op Wijnaldum en Van Dijk na zijn ze allemaal afgekraakt in VI.
  Babel – lachwekkend. Komt nog geen lantaarnpaal voorbij
  Promes – Sloeg zijn vrouw in een openbare plek
  Depay – Tja, wat hebben ze niet besproken in VI?
  Allemaal voetballers die besproken zijn met bovenstaande onderwerpen in VI en racisme als excuus zagen om terug te slaan.

  Deze zelfbenoemde journalist heeft geen idee van het ‘waarom’ en ‘wie’. Wat een joker

 23. Arie B

  Trouwens, ik ben nu bij rtl boulevard te zien. Ondanks dat ik gehaat ben betalen ze mij om weer voor een onzinnig onderwerp op te komen dagen.

 24. Baard Aap

  Logisch, ik zou ook niet geconfronteerd willen worden met mijn tekortkomingen.

 25. Michael

  Ik boycot deze omhooggevallen miljonairtjes al jaren.

 26. Bart

  “Frank Evenblij denkt” ??? Die zultkop kan niet eens denken.
  Een varken zou zich nog schamen met zo’n porem.

 27. Ome Cor

  Ze moeten zich eerst nog maar eens kwalificeren voor het WK hè.
  En als dat al gebeurt, dan moet tot die tijd, tijdens en na het WK nog maar blijken hoe solidair, consequent en meelevend ze blijven. Het is gewoon een hype.
  Sommige gekleurde spelers zijn net iets te vaak aandachtsgeile, over het paard getilde, conflict-opzoekende showmannetjes zoals ‘n Elia, Davids en Depay.
  Gelukkig zijn er ook goede voorbeelden zoals in het verleden Reiziger, Winter en van Bronckhorst (en ja, ik weet het: andere roots).
  Van Dijk schat ik in als iemand die het eerst niet uitmaakte totdat…… Depay tegen hem zei: “kijk eens in de spiegel naar jouw kleur“ en vervolgens overstag ging.

 28. Kwebbeldick

  Klaagnegors zijn zóóó 2020.

 29. William Raaf

  Het verwend Nederlands (Safe Space) baby-elftalletje met hun tere zieltjes zal fors en grondig afgaan op de WK. Pathetische stampvoetende kleuters die heel hun leven naar de mond zijn gepraat. Vervelende klieren.

 30. William Raaf

  En ondertussen gaan ze voetballen in de theocratische schurkenstaat Qatar bovenop de knekelbergen van honderden omgekomen slaven. Wat deugen ze toch hè ?
  Schijnheilige slapwantsen.

 31. Chelsey

  Of de boycotactie van VI onder leiding van Mempis nu tot een zogenaamde “saamhorigheidsgevoel” binnen het Nederlandse elftal heeft geleidt of niet zal voor het voorbestaan van het programma in geen geval iets gaan uitmaken. Het programma zal ondanks vergeefse pogingen van Jezus 2.0 & Friends vanaf begin dit seizoen gewoon weer te zien zijn op 8! Dat zegt dan weer wel degelijk iets over het teamgevoel bij talpa tv en natuurlijk niet in de laatste plaats bij dé Mannen van VI!

 32. Wendy's dealertje

  Frank Evenblij en denken in 1 zin, dan ga je toch twijfelen.

 33. Yvonne

  + 1 Arie B. En hij moet zich verdiepen in wat de mensen denken. VI boycotten (een kleine groep) en wel naar Qatar gaan zien de mensen juist als een afgang. Wat een figuur.

 34. Sis van Rossum

  Mietjes zijn het , nergens kunnen ze meer tegen . Die Wijnaldum met zijn gejank . Depay met zijn geshow , Van Dijk die aan het zweven is En Babel is een negernicht

 35. LLRV

  Frank Evenblij gaat natuurlijk geen verslag doen vanuit Qatar?

  Evenblij is zeker ook waanzinnig woke en kan eventueel alle interviews in Qatar doen. Johan Derksen is verderfelijk, heeft ooit iets over homo’s in het voetbal gezegd maar Evenblijk gaat ons dan in Qatar vertellen dat het fantastisch met homo’s in Qatar gaat. Mag in een 5 sterren resort verblijven en krijgt een audiëntie bij de Sheik van Qatar. Evenblij is journalist. En objectief! Maar de heren van VI zijn erg.

  Hoe zei M? Helder!

  Kots!

 36. Egbert

  Internationals eensgezind? Schei toch uit. Kleutertje Depay heeft de rest onder druk gezet. Als je niet voor een boycot bent dan ben je racistisch bezig. Klootzak eerste klas. Wij laten ons niet meer interviewen door VI. Wat een lachertje. Ze zijn nog nooit door VI geïnterviewd. De aanleiding van de boycot was de minder geslaagde grap van Bromsnor. Maar doordat er op de dam een oproerkraaier stond die zwarte Piet in het gezicht wilde trappen kwam Bromsnor met fie frag. En gelijk valt half Nederland over hem heen. Met de voetballers voorop. En ook bij de dames was er iemand met een grote mond. Zij heeft volgens mij Sari onder druk gezet om een statement te maken omdat Sari nu eenmaal aanvoerster van de leeuwinnen is. Ik weet bijna wel zeker dat Sari zoiets had van, ja maar, die uitspraak van akwasi kan ook absoluut niet. Of je nu pro of contra zwarte Piet bent is niet belangrijk. Maar akwasi bedreigt wel iemand en het openbaar ministerie doet er toch niks mee.

 37. Egbert

  Die Evenblij was even blij dat hij zijn zegje mocht doen. Zeker goede vriendjes met de internatiols. Lullo.

 38. Maatje te groot

  Wat maken we ons druk ook die verklap Onze z g. helden halenQuarar toch niet. En dan kunnen wij lachen.

 39. Maatje te groot

  Vetklep

 40. Egbert

  Karen zei dat er onder de internatiols ook wel personen zijn die tegen de boycot zijn maar dat niet durven te zeggen. Want anders worden ze inderdaad met de nek aangekeken die voor de boycot zijn. Ik heb het helemaal gehad met die heren

 41. Siem

  Als er in de toekomst een doelpunt gemaakt wordt staan ze alle elf met hun vingers in de oren

 42. insider?

  journalistiek uur vd waarheid;evenblij heeft nog enige studie nodig om voor journalist door te gaan. saamhoerig tegen de criticaster van vi;het riekt naar wraak in vereniging. quatar gebouwd in corrupte vereniging maar niets over gezegd hij,even blij

 43. Sjaak trekhaak

  Vieze vuile ranzige dikke vetklep

 44. Garry glamour

  Hoe hypocriet Nederland is merken we wel met een ek of wk.
  De volgevreten voetballers van Nederland zouden alle landen moeten boycotten waar mensenrechten worden geschonden , echter de dames en heren vinden hun bankrekening belangrijker dan principes.
  Het is makkelijker om Johan aan te pakken om een grapje dan hun nek uit te steken voor echt leed .
  Dat men vi niet te woord willen staan , slaat überhaupt al nergens op omdat ze dat toch al niet deden .
  Ik vrees echter dat het veel voetbalsupporters niet uit zal maken , als Nederland maar naar een wk of ek gaat , maakt niet uit hoe de mensenrechten zijn in dat land .
  Ik hoop dat Vi doorgaat met ons allen een spiegel voorhouden en dat er soms iemand is die zich beledigd voelt , dat moet dan maar . Vrijheid van meningsuiting WAS een groot goed in Nederland , laten we er voor vechten ( niet lichamelijk ) dat dat weer de norm wordt.

 45. critikast

  Evenblij heult nu al met die spelers in de hoop straks binnengelaten te worden voor interviews. Judas !

 46. Vonzipper

  Onder andere de boycot leidt er ook toe dat ik niks heb met dit oranje.
  mongolen als Memphis zijn een schande voor het shirt

 47. Arie

  De actie is gratuit. Een statement maken zonder enige consequenties. Natuurlijk zijn ze tegen racisme, daar twijfel ik niet aan. En ze werkten al helemaal niet mee aan interviews met VI. Maar als de heren tegen racisme zijn dan hadden ze al tijdens een voetbalwedstrijd (voor de uitbraak van Covid-19), van het veld moeten lopen bij racistische spreekkoren. Zelfstandig een besluit nemen dus zonder te wachten op een besluit van een scheidsrechter, een clubcoach, de club, een nationaal voetbalorganisatie of internationale voetbalorganisaties.

  Dat doen ze niet want dat heeft consequenties voor henzelf en de club waarvoor ze voetballen. Ze zijn te lenen voor alles zolang het geld opleverd en het geen nadelige consquenties heeft dat ze negatieve pr opleverd of geld kost doordat ze opdrachten mislopen.
  Wel voetballen voor de club die in handen is van een Arabische sjeik. Arabische landen waar ze het niet nauw nemen met de werkomstandigheden van met name mensen uit India en Pakistan (zie rapporten Amnesty International). Paspoorten worden ingenomen, mensonterende werkomstandigheden, mishandelingen, etc. Landen waar ze een afkeer hebben van donkere mensen uit Afrika.

  Ze tekenen rustig een contract bij een club in handen van een sjeik, wat kan mij de werkelijkheid bommen, ze tekenen bij het kruisje. En als afsluiting van hun carrière nog even geld graaien in de Zandbak. Mogelijk gaan ze binnenkort liever naar China. Daar hebben ze ook een hekel aan Afrikanen. Die worden door de politie midden in de nacht gecontroleerd of hun papierwerk wel in orde is. En dan kijken ze vreemd op als er een witte Zuid-Afrikaan tussenzit, de wordt ook gecontroleerd want komt ook uit Afrika en niet uit het geciviliseerde Europa of Noord-Amerika.

  Uiteindelijk heeft de discussie van VI één ding opgeleverd: zwarte piet is niet de kapstok om het racismedebat aan op te hangen.
  Kijk de uitzending van VI terug:
  1) voorval zoon van mevr. Harlequin,
  2) verwijzen naar racistische voorvallen op de middelbare school rondom Gullit en Rijkaard,
  3) de familie Kieft, en
  4) mevr. Harlequin vertelde dat Akwasi een rotjeugd heeft gehad én hij door een docent racistisch is bejegend.

  Deze 4 voorvallen benoemen en aankaarten en duidelijk maken dat dit echt niet kan. Elke dag van de week, iedere week en elke maand.
  En dan gaan ze beginnen over Zwarte Piet. Als je de beschreven dagelijkse vormen van racisme benoemd dan veranderd de rol van zwarte piet vanzelf, mogelijk zelfs op zeer korte termijn. Mogelijk verdwijnt de stijlfiguur zwarte piet geheel.
  Over voorval 4) Akwasi valt me dat 100% tegen. Het zou vele malen krachtiger zijn als hij op de Dam voorvallen uit zijn eigen jeugd of leven had verteld. En als hij dit niet kon, prima maar dan is hij geen geschikte voorman die naar voren kan worden geschoven tijdens een racismedebat.

  Iedereen die begint over racisme en zwarte piet erbij haalt is gewoon af. Dat gaat gewoon nergens over of dit toont aan dat institutioneel racisme niet bestaat.

  En Akwasi heeft goed geboerd als ik de kranten goed gelezen heb. Hoe is dat mogelijk als er sprake is van verregaande institutioneel racisme?

 48. Harry

  Het is heel simpel:

  De heer Evenblij kiest eieren voor

  zijn makkelijk verdiende geld. Als

  de verwende mannetjes van het

  Nederlands elftal hun relativerings-

  vermogen ineens kwijt zijn, is de

  heer Evenblij dat ook. En als zij

  besluiten VI te boycotten dan

  sluit jakhals Evenblij zich hier-

  bij aan want híj wil deze groep

  huiliehuilieboys wèl dolgraag

  te vriend houden zodat híj de

  almachtigen wèl altijd serieuze

  vragen mag blijven stellen.

  Door deze zeer laffe streek

  is van het huidige Oranje

  slechts ’t bitter overgebleven.

  Als ze nu al de mentale veer-

  kracht missen om een situatie

  als deze proffessioneel te kun-

  nen tacklen, dan belooft dat

  weinig goeds voor de toekomst.

  Wie denkt problemen op te los-

  sen door ervoor weg te lopen,

  fopt vooral zichzelf. En de

  heer Evenblij? Die hobbelt

  er met zijn microfoontje zo

  lang mogelijk achteraan…

 49. Mike

  Derksen is een topper!!

 50. Trudy

  Derksen is een flapdrol!!

 51. Ben

  Frankie zit er weer eens vies naast. Niet iedereen binnen oranje denkt en zegt hetzelde. En oranje wel lekker naar Quatar. Hoe hypocriet ben je dan!!! En frankie wil natuurlijk mee. Dus wegkijken en goed praten die handel. Gratis naar quatar voor frankie. Dat wil hij wel.

 52. Annoniemus

  Frankie met zijn afgetrainde lijf mag van mij best een meninkje hebben hoor !!

 53. Jiyani

  Zonder de zwarte voetballers Gullit, Rijkaard, Winter, Vanenburg had Nederland in 1988 de EK niet gewonnen. Het waren en zijn wel de 9gers, zoals ze genoemd worden, die de Nederlandse voetbal op de kaart heeft gezet. Witte mensen zullen nooit kleurlingen waarderen op hun prestaties. Ze zullen altijd blijven zeuren op dat kleurtje. Witte mensen hebben een gemene inborst.

  De racistische reacties konden weer eens niet uitblijven, maar wel hard roepen dat Nederland geen racisme kent.

 54. darius

  Depay was hier in Moordrecht al te stom om de Ijssel te herkennen. Die jongen was niet in staat een foutloze zin uit te spreken. Is aan alle kanten geholpen om iets te maken van zijn voetballeven en mijnheer spreekt nu van discriminatie. Hij zou Quatar op de kaart nog verwisselen met Torremolinos.

 55. Ger

  De dikke en zijn schele vriend hebben het geluk aan hun zijde gehad, laten we het vergelijken met de loterij winnen. Want ze kunnen niks.

 56. Tim H

  Wim Kieft heeft lang genoeg in de voetballerij meegelopen om te weten hoe dit soorten dingen werken.

 57. azijnzeiker

  M(alloot) reageert onder 3 namen, wat een kansloos leven heb je dan (haha)!

 58. 😷Paulus

  😷Hahaha, ik 🤣🤣🤣me suf. De zieke geesten hier voelen zich flink in de kruis gegrepen. Tja! Dat krijg je als mensen worden gediscrimineerd, zwarten worden uitgemaakt voor zwarte Piet, en andere racistische opmerkingen. Ik zou het ook niet pikken. Maak je borst maar nat! De tijden zijn veranderd, dit was maar het begin.In een multi-color samenleving hoort je samen te leven en niet te polariseren. Wat je zaait dat oogst je ook. Dus ik zeg: Niet zeuren zieke geesten.

 59. jmp

  Ach ja, Frank Evenblij. En over 3 jaar staat vrolijk met zn maat Erik Dijkstra filmpjes te maken in Quatar. De huichelarij viert weer hoogtij.

  Wat die boycot van de internationals betreft; ik zou ook graag van mensen als De Ligt, De Vrij, Frenkie en Luuk de Jong, Marten de Roon, Davy Pröper, Daily Blind, enz. horen in hoeverre zíj op de hoogte zijn gebracht van de door Virgil van Dijk, Wijnaldum en Depay geïnitieerde boycot en in hoeverre zij daar écht achter staan.

 60. Anti-racist

  @Kabouter
  Jij polariseert en discrimineert zelf continu. Jij gebruikt nota bene voor Afrikanen (en andere gekleurderen) het negatiefste woord in alle talen: zwart.
  Ook gebruik je in plaats van het neutrale woord blank het positievere woord wit waarmee je de polarisatie letterlijk en figuurlijk compleet maakt.
  Het was een belediging voor de lieve, intelligente Zwarte Pieten dat die domme, raaskallende Akwasi er mogelijk mee vergeleken werd.

 61. Anti-racist

  Ik bedoelde kabouter Paulus

 62. Wachter

  Slappe hap dat Oranje, er zijn veel belangrijker dingen om te boycotten maar dan hoor je ze niet. Boycot de spelen in Qatar, maar dat durven ze niet.

 63. A.Kamphuis

  Wat een kontkruiper. Had ik niet verwacht.
  De meeste voetballers kunnen alleen voetballen en de meeste BN-ers alleen maar slap hersenloos lullen.
  Voor de rest ontbreekt er van alles.
  Je hebt een roeptoeter, Depay, waar bij tijden geen verstandige woord uitkomt. Hij kan alleen maar hitserige taal uitslaan. Of in zijn Mercedes met open dak rondjes rijdend, de politie uitjouwen. Met in zijn gevolg een legertje klakkelozen waaronder de bondscoach en nu ook Evenblij. Allemaal besmet met een virus in de bovenkamer waardoor je alleen maar wartaal uitslaat. Straks wel lekker voetballen in Quatar. Op met bloed doordrenkte grasmatten. Er zijn jaren geweest dat er gemiddeld per dag, bij de bouw van de schitterende voetbalstadions, een dode bouwvakker viel te betreuren. Qatar een land dat alle mensenrechten aan hun laars lapt. Waar homo’s en lesbiennes in de gevangenis belanden. Waar ophanging, handafhakking de gewoonste zaak van de wereld is. Ja dat gaat een leuk toernooi worden. Ik ben benieuwd of er voor de wedstrijden en tijdens de uitreiking van de prijzen ook geknield gaat worden met de vuist omhoog. Dit voor alle slachtoffers die er gevallen zijn en nog zullen vallen. Veel succes Depay en je dappere volgelingen.

 64. 😷Paulus

  😷@Anti-Racist, je mag mijn kont schoonlikken met je domme opmerking. Ik blijf een “ruwe bolsters blanke pit” zeg de dingen zoals ze zijn. Als je het niet snapt, niet lezen!

 65. Claire

  De mannen van VI moeten Memphis Depay vooral blijven uitlachen. Opportunisten en hypocrieten moet je vooral niet serieus nemen.

  Op naar Qatar hypocriete opportunistische HELDEN!

 66. OBB

  Ik vraag me nog steeds of waarom zo’n dik gedrocht het over sport moet hebben.

 67. Bart TV man

  De heren hebben een flinke deuk opgelopen, het wordt niet meer zoals het was! Ze mogen niet meer discrimineren of anderen kleineren of anderen onderuit halen. Dat is is eigenlijk wat het volk wil zien.

 68. Anti-racist

  @Paulus
  Als men Afrikanen negatief ‘zwart’ noemt en autochtone blanken positief ‘wit’ dan polariseer je. Mensen die tegen de anti-racistische Zwarte Piet zijn gebruiken deze racistische woorden continu.

 69. Boosterrolla

  Die Evenblij zit er totaal naast. Merendeel van de spelersgroep vond het niet eens interessant om er een oordeel over te geven maar zit wel elke maandagavond schaterend van het lachen met een biertje naar VI te kijken.

  De prestaties van het Nederlands elftal waren de afgelopen jaren zo bedroevend dat het niet eens interessant was om de spelers uit te nodigen in het programma…. over voetbal kon er niet gepraat worden…. dat deden ze niet.
  En je hebt geen zin om voor lul gezet te worden omdat je teveel verdient en te weinig presteert dus nog een reden om niet te komen.

  Voor mij geen WK zolang deze club er zit en ze er geen moeite mee hebben dat de stadions waarin ze voetballen betaald is met het bloed van duizenden arbeidsmigranten die deze onder erbarmelijke omstandigheden gebouwd hebben.

  Maar schijnbaar hebben de spelers daar weinig moeite mee…..

 70. Ronnie

  Als Depay al de vedette is , kun je beter thuisblijven.

 71. wouter

  beetje hypocriet is het wel straks een wk spelen in een land waar de mensenrechten niet gerespecteerd worden .Bovendien was het een beetje meevaren met de comotie,

 72. Japierabo

  De hamvraag gaat worden “staat NL nog achter die duurbetaalde mannen van Oranje”. Ik niet iig

 73. Paul Lamote

  @wouter
  Mensenrechten zijn ook maar een EU-hobby.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.