Telegraaf-journalist tankt, virusgekkie valt hem aan

Jeroen Holtrop, die samen met Michelle Willemsen veel succes boekt met het YouTube-kanaal van De Telegraaf, is in zijn vrije tijd aangevallen door een gekkie van Viruswaanzin. Dat geeft de journalist aan in een story op Instagram. Terwijl hij gewoon stond te tanken, werd Jeroen opeens benaderd door de fanatiekeling, puur en alleen omdat hij journalist is. “Afgelopen vrijdag ben ik bedreigd in mijn privé door een aanhanger van de beweging Viruswaanzin“, aldus de contentmaker.

De Viruswaanzin-types denken allemaal net als Doutzen Kroes dat de politiek en de media samenspannen om de wereld de afgrond in te helpen. “Hij sprak me aan bij een tankstation, ging helemaal uit zijn plaat, verweet me (origineel) samen te spannen met de overheid en iedereen voor te liegen. Top!

Wat voor iemand was dat? “Gewoon een volwassen man, van rond de 40. Schold met alle ziektes die er bestaan en gelooft er dus in dat het allemaal een complot is.”

Wat is zijn advies aan de Viruswaanzin-gekkies? “Bottom line: hou het een beetje vriendelijk en probeer niet teveel feesboek nieuwtjes te volgen.”

Het YouTube-kanaal van De Telegraaf, dat 435.000 abonnees heeft, kunt u hier bekijken.

Foto: YouTube, Telegraaf

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen