Telegraaf-journalist tankt, virusgekkie valt hem aan

Geplaatst op do 27 aug 2020 om 14:00

Jeroen Holtrop, die samen met Michelle Willemsen veel succes boekt met het YouTube-kanaal van De Telegraaf, is in zijn vrije tijd aangevallen door een gekkie van Viruswaanzin. Dat geeft de journalist aan in een story op Instagram. Terwijl hij gewoon stond te tanken, werd Jeroen opeens benaderd door de fanatiekeling, puur en alleen omdat hij journalist is. “Afgelopen vrijdag ben ik bedreigd in mijn privé door een aanhanger van de beweging Viruswaanzin“, aldus de contentmaker.

De Viruswaanzin-types denken allemaal net als Doutzen Kroes dat de politiek en de media samenspannen om de wereld de afgrond in te helpen. “Hij sprak me aan bij een tankstation, ging helemaal uit zijn plaat, verweet me (origineel) samen te spannen met de overheid en iedereen voor te liegen. Top!

Wat voor iemand was dat? “Gewoon een volwassen man, van rond de 40. Schold met alle ziektes die er bestaan en gelooft er dus in dat het allemaal een complot is.”

Wat is zijn advies aan de Viruswaanzin-gekkies? “Bottom line: hou het een beetje vriendelijk en probeer niet teveel feesboek nieuwtjes te volgen.”

Het YouTube-kanaal van De Telegraaf, dat 435.000 abonnees heeft, kunt u hier bekijken.

Foto: YouTube, Telegraaf
22 Reacties op “Telegraaf-journalist tankt, virusgekkie valt hem aan”


 1. Minder of Mirjam

  Zo zie je maar hoe krankzinnig debiel die Viruswaanzin aanhangers zijn. Achterlijke CULT.

 2. Ab

  Ik proef hier meer een roddel om aandacht te trekken.

  Echt Telegraf net zo als Robje Goossens.

 3. Master Beer

  En daar geloof ik dus geen ene reet van!! Sorry hoor, maar zelfs van dichtbij zou ik sukkeltje Jeroen Holtrop niet herkennen als zijnde “journalist”. Nee, de dikke duim regeert bij Jeroentje.

 4. Press the button

  Ik geloof er helemaal niets van. Inhoudsloos gebral van een aandachtsgeile minkukel, die hoopt op tv-aandacht, enkel om een plaatsje bij een of ander nietszeggend lulprogramma te reserveren. F*ck off, zielige loser.

 5. Stanislav

  Is dat helemaal hip tegenwoordig om kleine irritante pisventjes bij het tankstation te bedreigen?

 6. ZeerNetteDame

  Gelukkig houdt de AIVD die gekkies wel in de gaten. Graag allemaal verzamelen, opsluiten en infecteren. Dit is een goed moment voor natuurlijke selectie. Dit soort mensen hindert onze evolutie.

 7. Jahl

  Het grootste gevaar in onze maatschappij is Facebook!

 8. Toppie Buttplug

  Je bent een eikel Jeroen, als je werkelijk gelooft dat je van Facebook waarheid kunt halen.
  VirusWaarheid (wel bij de tijd blijven hè Holtrop; die “gekkies” heten nu anders, want ze willen een wat positiever benadering) haalt zijn informatie van deskundigen wereldwijd; informatie, die niet bij de plannen van de overheden wereldwijd passen. De overheden hebben hun eigen gekochte wetenschap. En jij denkt dat alle informatie van Viruswaarheid van jouw Facebook komt. Hoe dom kun je zijn.
  Een journalist die zo volks kwekt, heb ik niet hoog zitten:
  “Hij sprak me aan bij een tankstation, ging helemaal uit zijn plaat, verweet me (origineel) samen te spannen met de overheid en iedereen voor te liegen. Top!”

  Vraagje: Wat betekent Top? Dat je een eikel bent, omdat je het geweldig vindt, wat die andere eikel bij dat tankstation allemaal tegen je uitkraamde?
  Ga eens een vak leren en leer normaal praten, zodat iedereen jou begrijpt.
  Top? Afgesproken. Top!

 9. Henk

  Ik geloof er niks van. Is gewoon weer een lastercampagne tegen mensen die kritisch zijn. De media zijn niet te vertrouwen. Mensen zien de waarheid nu.

 10. Maika

  Die social media generatie en/of gebruikers snapt niet dat ze alleen die dingen krijgen voorgeschoteld die ze een keer geliked hebben, zo krijg je dus heel eenzijdig nieuws te zien en alleen die dingen die jij zelf wil. Facebook etc is echt een heel slecht medium om nieuws te volgen. Dus Gerda, Henk en Karen gewoon Facebook gebruiken om te kletsen met elkaar en vakantie foto’s delen en niet naar het nieuws kijken, afgesproken!

 11. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Zou deze meneer hetzelfde gemeld hebben als hij bedreigd was door cultuurverrijkers?

 12. Denktank

  Henk……..Henk…….. HehHenk……wat een eikel ben je toch,Akwasi aanhanger

 13. Bob

  Hoe weet hij dat de man iets te maken heeft met de organisatie Viruswaarheid? Gelul dus als je het mij vraagt.. In z’n Telegraaf filmpjes pusht hij het narratief van de overheid heel erg… in mijn ogen is hij inderdaad aan marionet van de overheid… dit is geen kritische journalist..

 14. Momo

  Hoeveel geld krijgt MC van de overheid voor het verspreiden van deze propaganda?

 15. Welles Nietesen

  Momo
  do 27 aug 2020 om 22:11

  welke propaganda? Dat jij een viruswaanzin tokkie bent?

 16. Realist

  De elite weet ook dat alle Corona maatregelen alleen er zijn om de meute in bedwang te houden. HET VERRAAD VAN ONZE ELITE – DE JENSEN SHOW #209 op Jensen.nl

 17. han

  Dit totaal niets zijnde jongetje is helemaal geen journalist en probeert op deze vieze NSB manier in de media te komen. Doorzichtig hoor, trapt echt niemand in, debiel.

 18. yericho

  Wat een smerig onderkruipsel, zeg die Jeroen Holtrop. Op zo´n goedkope manier proberen media te maken. Met het beschuldigen van iemand van een protestgroep, geloof er dus HELEMAAL NIETS VAN !

 19. drek

  Dit is een erg vieze manier om het beleid van de overheid te pushen, en tegelijkertijd met je vieze achterbakse hypocriete leugenkop in de media te komen. Hey, meneer J. H. , denk je dat we dit niet doorhebben? Hoe dom ben jij eigenlijk, Jeroen Holtrop. Heel, heel dom, he. En laf en lui.

 20. Herrie Eickgof

  Een echte journalist had hier beeld- of op z’n minst geluidsopnames van. Geloof er nu dus niets van.

 21. wouter

  ik wil tegen alle vituswaanzin aanhanger zeggen als jullie de media en politiek niet vertrouwen ga op een onbewoond eiland wonen hebben jullie nergens last van gezellig met zn allen

 22. Jack

  Citaat “De Viruswaanzin-types denken allemaal net als Doutzen Kroes”
  En dat schrijft/denkt een journalist van de telegraaf?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.