Catherine Keyl heroverweegt deelname First Dates

Catherine Keyl is mogelijk tóch bereid om mee te doen aan First Dates, de datinghit van NPO 3. Ze is maandag van gedachten veranderd doordat ze Giel Beelen heeft ontmoet in De 5 Uur Show. Dat vertelt ze in De Telegraaf. Aan het begin van de maand vertelde Catherine in een showblad dat ze een verzoek om mee te doen aan First Dates heeft geweigerd, omdat ze er nog niet voor in de stemming is. “Leuk tv-programma, maar nee, het is niets voor mij“, liet ze kort maar krachtig weten.

Giel Beelen heeft wél meegedaan, hield er kortstondig een vriendin aan over en is erg enthousiast over het programma. Hij trof Catherine in de studio van De 5 Uur Show, waar ze aan de praat zijn geraakt.

Catherine was wel benieuwd wat Giel nou vond van zijn deelname. “Omdat ik daar ook voor gevraagd ben, informeer ik of het leuk was. Hij is één en al lof. Hield er een korte relatie aan over.”

Zal in de rolodex van First Dates dan tóch de soulmate van Catherine verstopt zitten? “Moet ik dan alsnog mijn beslissing veranderen en het wél doen? Toch goed om dat even te kunnen bespreken.”

Juist door dit soort ontmoetingen vindt Catherine het leuk dat ze weer op tv is. “Tuurlijk, iedereen zegt dan: ’Ga toch eens genieten van het leven’. Maar wat als ik dat nou toevallig het meest doe als ik in zo’n programma zit?

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen