Catherine Keyl gevraagd voor First Dates

Catherine Keyl krijgt als tv-legende nog regelmatig uitnodigingen om mee te doen aan tv-programma’s. Van een recent verzoek om mee te doen aan First Dates keek ze even raar op. Dat vertelt ze in de Weekend. De 73-jarige Catherine is na een knipperlichtrelatie met één of andere vent uit Zuid-Afrika weer vrijgezel en iemand die op zo’n leeftijd nog zo vitaal in het leven staat, gun je natuurlijk een gezellige metgezel, moet de redactie van First Dates gedacht hebben toen ze haar aanschreven.

Catherine sloeg het aanbod echter vriendelijk af. “Ik ben gevraagd voor First Dates, maar dat ga ik niet doen“, onthult ze in het weekblad.

Waarom wil ze niet meedoen? “Ik ben er nog niet voor in de stemming, laat ik het zo zeggen. Leuk tv-programma, maar nee, het is niets voor mij.”

Jammer, want er liggen in veel seniorenwoningen heel wat blauwe pilletjes te verstoffen. En Catherine lust er wel pap van. Ze vindt seks heerlijk. “Wij hebben maar liefst 8000 zenuwuiteinden in onze vagina zitten, twee keer meer dan in een penis“, onthulde ze onlangs.

Catherine hoeft niet eens klaar te komen om van seks te genieten. “Je kunt toch ook van seks genieten zonder klaar te komen, maar alla.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen