‘Amalia, Alexia en Ariane op Gay Pride niet uitgesloten’

Geplaatst op zo 02 aug 2020 om 11:00

Het is niet uitgesloten dat de media volgend jaar maar oog hebben voor drie meiden tijdens de Canal Parade op Gay Pride. Het zou zomaar kunnen dat prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane een keer mee gaan varen. Dat heeft Vorsten-hoofdredacteur Justine Marcella gisteren gezegd in RTL Boulevard. Justine in de showrubriek: “Ik denk dat zeker nu de prinsessen wat ouder zijn… Het valt altijd in hun vakantie, maar koningin Máxima is ook altijd heel erg betrokken bij dit onderwerp.”

Het koningspaar zelf is volgens Justine ook een beetje roze. “Ze was bij een diner in de Ridderzaal over homo-emancipatie en de koning bij 70 jaar COC.”

Amalia, onze volgende koningin, steunt de gay community. “Op het Sorghvliet Gymnasium, waar de prinsessen op zitten, wordt uitgebreid gedaan aan Paarse Vrijdag. Daar is Amalia ook echt betrokken bij geweest. Ze hebben zelfs een prijs gekregen voor de meeste leerlingen in een paarse trui.

Al met al ziet Justine het dus wel gebeuren dat Amalia, Alexia en Ariane een keer tussen de leernichten gaan staan. “Ik zou het heel erg leuk vinden als ze een keer op Pride komen.”

Foto: RVD / Wesley de Wit
38 Reacties op “‘Amalia, Alexia en Ariane op Gay Pride niet uitgesloten’”


 1. Jeroen

  En terecht, heel goed! Zelf geen gay, maar leuk en goed dat dat kan in Nederland! 🎉👍

 2. Freddy

  Met dat homo zijn is niks mis. Met die ordinaire canal privé in Amsterdam wel en ik hoop dat de Oranjes hIer nooit aan zullen deelnemen.

 3. Gerda

  Als we ons nu eerst eens richten op de mensen, die tegen zijn. Die prinsessen zouden de meningen van tegenstanders heus niet veranderen.
  Als moeder zou ik wel eens rustig willen slapen..

 4. maatje te groot

  Walgelijk feest met alles foute homo’s..

 5. Arie B

  Dan zit Sander Schimmelpennies kwijlend voor de tv.

 6. Teuntje

  Hoop niet dat die meiden mee gaan varen die schrikken zich rot wat daar gebeurt laten ze maar een roze trui of broek dragen dan maken ze genoeg een statement

 7. Falco Buteo

  Reactie van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging: “Hahahaha, nee!”

 8. Sander S.

  mmmm lekkertjes xxx

 9. Robin

  Vorige week waren de homo’s allemaal hier verzameld vanwege Ferry en nu is het allemaal weer vies en stom en leernichten en bahbahbah! (Terwijl het zo lekker is en ik kan het iedereen aanraden!)

 10. Wim

  Laat al die mensen die alleen maar negatief in deze wereld staan, en denken overal een mening over te moeten hebben eens een pil tegen positiviteit bij de dokter halen. Wat zou je dan een stuk gelukkiger in dit leven staan. Als de prinsessen ooit zeggen, dat ze dit een heel leuk idee vinden om mee te varen tijdens de Pride, wie zijn wij dan als mensen/nederlanders om daar weer allerlei hatelijke opmerkingen over te moeten plaatsen. Ook de reacties over homo’s en Pride slaan echt nergens op. Blijkbaar is een Pride nodig op deze aardbol, om te laten weten dat ze net zoals iedereen mensen zijn, met recht op een normaal leven. Net als iedereen, zonder vooroordelen.

 11. Saruman

  Royalty deskundigen… De minst serieus genomen personen in de journalistiek. Gasten met de meeste aannames. Ik denk, misschien, zou kunnen, waarschijnlijk, ik acht het mogelijk etc. Lekker makkelijk.

 12. Poep

  “Amalia, onze volgende koningin, steunt de gay community.”

  Praat eens Nederlands en beweer geen dingen die niet zeker zijn.

 13. GeselDerBNers

  Hahaha, zie je de prinsesjes al staan, op een boot tussen de tegen elkaar aan rijdende leernichten en bull dykes? Gaat echt niet gebeuren..!

 14. Stanislav

  Zie je ze al zitten op de Groene Draeck? Alle drie hetzelfde truttige roze jurkje aan, tussen de ordinaire leernichten- en de travestietenboten haha!

 15. Pàkme van Agteren

  Ariane is 13 geloof ik? Misschien is dat een beetje jong nog om al tussen de mannen in fetish gear te gaan staan.

 16. arie

  Moet nou een aanzienlijke minderheid weer eens gaan bepalen, dat de prinsessen van oranje op een flikkerboot moeten gaan zitten?
  Want die meiden hebben daar helemaal geen zin in en als ze dus weigeren krijgen ze die hele meute over zich heen die de laatste tijd alles in dit land willen bepalen, omdat er politieke bangeriken zijn die alles maar accepteren.

  Wat een raar land zijn we aan het worden. Niet doen meiden!!

 17. ome H

  Hebben we dan straks 2 koninginnen?

 18. shrink

  Laat die meiden lekker TikTokken…

 19. toxilogic

  Ik hoor ze wel piepen als Amalia een lesbo blijkt…..

 20. MediaPrak

  Een ‘deskundige’ welke als reactie begent met: “Ik denk..”. Je zou toch minimaal verwachten dat zij begint met: “Ik weet..”

 21. Cees

  Waarom varen in Amsterdam? In Griekenland ligt ook een heel leuk bootje.

 22. Hansie Hansie

  @shrink. Hé mongool, in werkwoorden kunnen geen hoofdletters voorkomen!

 23. Freek

  Ja, lekker met z’n drietjes op de boot en een oranje buttplug in hun achtersten.

 24. azijnzeiker

  Het geslijm van de linkse prinsessen begint nu a. Door hun vader en moeder gesteund uiteraard.

 25. Stylist, maar niet Mike

  Alexia en SS op de Kwoot-boot

 26. shrink

  @Hansie Hansie
  Zeg Mister Betweter, Mongool is met een hoofdletter! (Ben trouwens Nederlander, geen Mongool.)

 27. Annoniemus

  Wat doet Prins Pils zijn kinderen aan om ze daar naar te laten kijken , de mens in zijn schunnigste vorm zie je daar !

 28. Walter

  Pruilmondje denkt alles te weten!

  O wacht, ze staat tegenwoordig achter de roddel/leugendesk BLVD.

 29. Sander Schimmelpenik

  Mmmmm kijk er al naar uit, fototoestel alvast opgeladen

 30. Ab Normaal

  Ze mogen van pa de Groene Draeck Queen een dagje lenen.

 31. PJV

  Walgelijk

 32. Nikkelen Nelis

  Wat een gewouwel weer van zo’n royalty “deskundige”. Het zou je vak maar zijn, wat een triest bestaan leid je dan. Alleen maar aannames… Dit gaat dus nooit gebeuren.

 33. Huismaker

  Wat is de bedoeling ? Dat ik met een vlaggetje ga zwaaien ? Of dat ik mij niet ga afvragen wat er met onze centen (achter de schermen) gebeurt ?
  Toen de oorlog begon, hebben zij (Oranje) de kuierlatten genomen naar de bossen van Canada en het volk in de steek gelaten.
  Later noemden zij dat een “verzetsdaad”. Je gelooft het niet. Met Bernhard als de grootste vrijheidsstrijder. (De man die wilde dat we een provincie zouden worden van Derde Rijk).
  Wat dat betreft hebben ze dat gewonnen. Nederland is inmiddels een provincie van het Vierde Rijk geworden. Voor hen die dat niet begrijpen: = EU

 34. Jensen de huichelaar

  Huismaker, ga jij maar lekker naar die huichel-Jensen luisteren.

 35. Koetjesreep

  Wat een hoop bekrompenheid hier weer. Nee, dan ze kijken liever naar Johan Derksen. 🤮

 36. Wim wim wim

  @Wim

  Ja homos zijn normale mensen inderdaad, zou fijn zijn als ze zich dan ook zo gedragen. Ik ken geen Henk en Ingrid pride.
  Dat geflikflooi op die potenboten is alleen maar vooroordeel bevestigend, en daarmee schiet je je doel compleet voorbij en negeer je het overgrote deel van de homogemeenschap die helemaal niets heeft met de pride.
  En zolang er in ‘de lieve stad’ Amsterdam elke week homos door Naffers worden belaagd en mishandeld, kan La Kaakklem beter dáár haar energie in steken.

  En een pil tégen positiviteit? Ik heb mijn twijfels.

 37. 123

  Het zou eens een keer tijd worden! Je hoeft niet bijna-naakt op een boot te staan, maar dat heel NL ziet dat er leden van het koningshuis aanwezig zijn op één van de grachten is al een aardige hart onder de riem. En juist nu is dat nodig, nu de acceptatie afneemt!

 38. HBaz

  Een lesbisch prinsesje zou ook wel leuk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.