Brecht en Carolina onthullen het 5 Uur Show-decor

Hoewel de verwachtingen zeer laag gespannen zijn, is het alsnog een spannende middag voor SBS 6: iets voor vijven begint de zender met de nieuwe 5 Uur Show van presentatoren Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo. Ze hebben bij Shownieuws al een voorproefje gegeven van hoe het nieuwe decor eruit gaat zien (klik op de foto voor een vergroting). “We hebben nu twee pilots gemaakt en het voelde gewoon heel vertrouwd en spannend“, aldus een enthousiaste Brecht.

En Carolina: “Wat ik er leuk aan vind is dat er echt heel veel mensen plaats gaan nemen in deze stoelen, dus dat we echt een grote diversiteit aan gasten gaan ontvangen en interviewen.”

Niemand minder dan Catherine Keyl is te gast in de seizoensopener en ook gaat het over complottheorieën. “Wat nou als het in één huishouden tussen een moeder en dochter plaatsvindt? De moeder is een complotdenker, maar de dochter wil er niets van hebben en schrijft voor een krant. Hoe doe je dat?“, zegt Brecht.

Er werd in de studio van Shownieuws overigens lauwtjes gereageerd op het nieuwe duo. “Nou, het spat er van af hè“, merkte Ronald Molendijk cynisch op.

Oei, dat was niet helemaal de bedoeling van het pr-item van Shownieuws. Presentatrice Dyantha Brooks: “Ja, vind je niet? Ik hoor een klein beetje sarcasme.”

Ronald: “Nee, het is een beetje lauwtjes.”

Dyantha: “Het is misschien ook wel om het nog niet te erg te hypen toch?

Ronald: “Oké, ik ga kijken maandag.

Dyantha: “Kijk, dat is fijn, daar doen we het voor.”

Ah, daar bekent Shownieuws dus een pr-vehikel van de zendertop te zijn. Is dat ook weer duidelijk.

De 5 Uur Show is vanmiddag om 16.55 uur te zien op SBS 6.

Foto: SbS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen