Bart Ettekoven: ‘Ik irriteer me dood aan Lil’ Kleine’

Bart Ettekoven, de hoofdredacteur van het tijdschrift Weekend, heeft er bewust voor gekozen om Lil’ Kleine niet te volgen op social media als Instagram. Hij ergert zich enorm aan de rapper. Dat heeft de bladenmaker gezegd in Shownieuws. Lil’ Kleine, die gisteren nog werd bejubeld door het bevriende Zuid-koppel Bas Smit en Nicolette van Dam, zorgde vlak voor het weekend voor wat commotie met een asociaal filmpje op Instagram. Al rijdend verscheurde hij een boete.

De papiersnippers gooide Lil’ Kleine vervolgens uit het raam. Hij krijgt naar eigen zeggen heel veel boetes. Het is als ontbijt voor hem, meldde hij op social media.

Walgelijk, vindt Bart het. “Ik volg dit soort types dus echt niet op Instagram, omdat ik me er alleen maar aan doodirriteer.”

Ook dit is weer een vreselijk filmpje, vindt Bart. “Ik werd erop gewezen en heb er even naar gekeken. Meneer zit in de auto, heeft in zijn ene hand de telefoon waarmee hij het filmt en in de andere hand verscheurt hij een boete, die hij uit het raam gooit. Hij zegt dat boetes ongeveer z’n ontbijt is.”

Het is een vreselijk joch, aldus Bart. “Ik zie hem ook constant door Amsterdam scooteren zonder helm op, dat mag ook niet. Deze jongen denkt echt dat hij boven de wet leeft.”

Wat vind ik ervan? Het is gewoon bloedasociaal en ordinair.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen