Arie Boomsma: ‘Geen vete met Johan Derksen’

Tweeënhalve maand na zijn oproep tot een adverteerdersboycot van Veronica Inside, kwam Arie Boomsma gisteren in RTL Boulevard nog eens terug op alle commotie van toen. Hij gaf aan geen vete te hebben met Johan Derksen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Arie stond na het zwartepietgrapje van Johan op de barricades om VI van de buis te krijgen, maar toen ook buitenstaanders als Fidan Ekiz hem begonnen weg te zetten als NSB’er, trok hij zichzelf ineens terug.

Ineens riep Arie dat Johan toch geen racist is en VI van hem niet van de buis hoeft, maar toen was het kwaad al geschied: in één weekend zag VI een miljoen euro aan sponsorgeld verdampen.

De mannen van VI gaan over een paar weken weer vrolijk verder en Johan Derksen lijkt de VI-rel te gaan gebruiken in zijn nieuwe biografie. Bij Boulevard werd het nieuws over die biografie kort aangestipt.

Arie was er positief over. “Michel van Egmond kan dat heel goed, dus dit wordt een heel interessant boek“, liet hij weten.

Gunt hij Johan dit succes wel? “Het gekke is dat mensen denken dat ik een soort vete met hem heb. Ik vind dat hij af en toe hele verkeerde dingen zegt en dat mag in dit land, dat mag altijd, maar daar moet je ook verantwoordelijkheid voor nemen en daar zijn ze niet zo goed in.”

Ze kunnen uitdelen, maar het incasseren is meestal zwak.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen