Angela druk op haar eerste dag: slacht 5 Uur Show af

Angela de Jong is nog maar één dag terug van vakantie of ze heeft al twee columns afgeleverd. Vanochtend slachtte ze de tv-elite, de mannen van VI, De Hit Kwis en Tim Hofman af en nu is De 5 Uur Show aan de beurt. Ze heeft gekeken en ze vond het allemaal bagger. Ze begon al te steigeren bij het eerste onderwerp: een interview met Catherine Keyl. Een heel erg slecht interview, vond Angela het. “Over minachting voor de kijker gesproken. Hoe urgent is dit?“, briest ze.

Het tweede item, waarin werd geskypet met een sporter, was vanwege de technische haperingen ook ruk, vindt Angela. “Het gaf wat tijd om het decor te bestuderen.” Restjes van 6 Inside, raast Angela.

Daarna ging het in De 5 Uur Show over corona, maar presentatrice Brecht van Hulten was daarin niet scherp, meent Angela. “Ze had blijkbaar drie maanden M gemist.”

En het onderwerp over complotdenkers dan? “Dat hadden ze uit deze krant gevist.

Al met al: het was gewoon tv-ellende, vindt La Jong. “Ik vroeg me vooral af wie SBS hiermee denkt te plezieren. Maar eerlijk is eerlijk, wie weinig eisen stelt en afgelopen 50 jaar onder een steen heeft geleefd, zit geramd bij SBS.”

Het wordt weer een gezellig tv-seizoen.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen