5 Uur Show niet feilloos van start: socialsmeisje hapert

De revival van De 5 Uur Show is vandaag niet bepaald vlekkeloos van start gegaan: het programma werd geplaagd door technische problemen én een haperend socialsmeisje. Dat was te zien in de show op SBS 6. Het begon al aan het begin van de uitzending, toen presentatrice Brecht van Hulten wilde skypen met een of andere sporter. Het gesprek was echter totaal niet te volgen, waarschijnlijk vanwege een slechte internetverbinding. Het item kwam daardoor totaal niet uit de verf.

Sowieso was de hele uitzending voor sommige kijkers lastig te volgen, vertelde het nieuwe socialsmeisje Eva Vloon aan het eind van de uitzending. “Ik wil het eerst even over een huishoudelijke mededeling hebben. We krijgen op Twitter heel veel berichten dat beeld en geluid niet helemaal gelijk lopen.”

Achter de schermen was men druk om het op te lossen, zo vertelde Eva. “We doen er alles aan om dat heel snel op te lossen. Ik zal zo veel mogelijke leuke dingen zeggen om de pijn te verzachten.”

Hoofdgast Catherine Keyl verbaasd: “Hè? Hoe kan dat nou?

Tot overmaat van ramp begon vervolgens ook het socialsmeisje zelf nog te haperen. Eva was duidelijk blóedzenuwachtig en worstelde zich door haar socialsrubriekje heen. “Zo, ik kom gewoon even helemaal niet uit mijn woorden“, stamelde ze.

Complotdenker

Pas aan het eind van de uitzending werd de 5 Uur Show een beetje interessant toen er een complotdenker in de studio zat met haar dochter, een AD-journaliste. Na een paar minuten verklaarde Brecht het onderwerp echter al tot gesloten. “We zijn door de tijd heen!

Medegast Giel Beelen vond het een gemiste kans dat daar zo weinig tijd voor was ingeruimd. “Ik ben het helemaal met mevrouw eens“, zei hij over de complotdenker.

En wat vond Catherine Keyl van de eerste uitzending? “Ik vond het een hartstikke leuk programma, echt waar. Maar er had nog wel iets kittigs in gemogen.

Morgenochtend zal blijken hoe De 5 Uur Show zojuist heeft gescoord. Op Twitter, waar De 5 Uur Show vooralsnog 15 volgers heeft, is het programma in elk geval trending.

De hoofdgast in de tweede 5 Uur Show is morgen Lilianne Ploumen.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen