Maik de Boer: ‘Kans groot dat Ali flikker als zoon heeft’

Geplaatst op ma 31 aug 2020 om 11:45

Maik de Boer is verbaasd over de uitspraak van Ali B dat hij homoseksuele mannen gewoon flikkers blijft noemen. De kans is groot dat hij zelf een ‘flikker’ als zoon heeft. Dat zegt de bekende tv-stylist op Twitter. Ali is de vader van drie zoontjes, Nouri, Omar en Amin, en het zou volgens Maik heel goed kunnen dat één van hen later ook homoseksueel blijkt te zijn. “Statistisch gezien grote kans dat één van z’n zoons een flikker is haha“, zegt hij in reactie op de uitspraken van de RTL 4-rapper.

Ali vertelt in het tijdschrift &C dat hij al ‘van kinds af aan’ scheldt met flikker. Als interviewster Chantal Janzen vraagt of hij nu nóg flikker zou zeggen, beaamt hij dat: “Zeker wel. Als ik een homo geen flikker meer mag noemen, is het alsof ik iemand met het syndroom van Down geen mongool meer mag noemen. Dat vind ik ook discriminatie.

Deze bizarre uitspraak heeft op social media tot behoorlijk wat controverse geleid. Veel mensen vinden het merkwaardig dat Ali zo over homoseksuelen praat, aangezien hij zelf ook tot een minderheid behoort die vaak gediscrimineerd wordt.

Het management van Ali B heeft inmiddels aan Shownieuws laten weten dat de rapper zijn uitspraken niet zo bedoeld heeft. Volgens zijn manager zegt Ali B namelijk niet flikker tegen homo’s die hij niet kent.

De manager: “Ali bedoelt het op een spottende manier en alleen onderling bij mensen wie hij kent. Natuurlijk niet in het algemeen.

Lees ook:
Lees ook: Ali B: ‘Ik blijf gewoon flikker zeggen tegen homo’s’ (gisteren)
Tofik Dibi onthutst na flikker-uitspraken Ali B: ‘Clownerij’ (vandaag)

Foto: SBS
44 Reacties op “Maik de Boer: ‘Kans groot dat Ali flikker als zoon heeft’”


 1. Pieter

  Die is raak Maik, goed gezegd.

 2. Curryworst

  Okay manager van Ali Berber, dus Ali zegt alleen ‘flikker’ tegen h0mo’s die hij kent?
  Aangezien Ali Berber sinds jaar en dag meedraait in het mediawereldje en daar buitensporig veel h0mose ksuelen rondlopen dan zal hij toch velen van hen een flikker noemen. Dus bv. ook een Maik de Boer.

 3. Wanda

  Ja duh, natuurlijk bedoelde hij homo’s die hij kent en waarbij het kan. Net zoals ik mijn vrienden ook kan ‘uitschelden’, maar niet op straat onbekenden uitscheld. Maar ja, voor het domme volk moet dit natuurlijk verduidelijkt worden.

 4. Tsja

  Dat moet helemaal niet uitmaken. Ali moet gewoon normaal doen. Wat de geaardheid van z’n kinderen ook mag zijn.

 5. Uuuh

  Dus naar een bekende met het syndroom van Down roept hij dan: Hey Mongool!!!??

 6. Robin

  Dan heb ik nu al medelijden met zijn zoon.

 7. Sylvana Sistronds

  In Afrika komt geen homoseksualiteit voor. Dat zou Maik toch moeten weten. Is een westerse ziekte die verspreid wordt door wit-privilege en wit-kolonialisme. Wij van Bijeen eisen een inclusieve samenleving. Westerse ziekten en witte mannen die aan deze westerse ziekte leiden horen daar echter niet bij. Marokkanen die lijders aan deze westerse ziekte “flikkers” noemen, zijn bij ons van harte welkom. Want wij zijn inclusief en tegen elke vorm van RACISME!

 8. Ome Cor

  Ow zo, nou dan is het goed, kut-Marokkaaan.
  Ach dat floepte er zo uit, sorry, lichtgetinte bontkraagjes dragende tasjesrovende slisser met een spraakgebrek. Zo noem ik de Mocro’s die ik ik “ken”.

 9. Corrie

  Maak er niet zo’n probleem van mensen. Stop je energie in nuttige zaken.

 10. Beau ter Ham

  @Sylvane en jij hebt een andere ziekte maar dan in je hoofd – maar dat is off topic – heel grappig Mike ! Dat is echt erg leuk verzonnen.

 11. Mark

  Natuurlijk is de kans groot dat één van zijn kinderen gay is, misschien wel alle drie, of zoals wel vaker bij Marokkanen eten ze van twee walletjes. Maar dat wordt allemaal stiekem gedaan. Want Allah zou er maar achter komen…

  Lijkt me echt zo’n type die naar één of andere hómo genezende imam gaat als één van zijn kinderen gay-trekjes vertoond. Of stiekem de lippenstift van vrouwlief gebruikt.

 12. Gerda

  Ali denkt alles te kunnen en te mogen zeggen. Want hij is Ali..Ik kots hem al een tijdje uit…

 13. Management van Ali B.

  Mensen, mensen, Ali B. is een woordkunstenaar.
  Zijn opmerkingen zijn volledig uit zijn verband gerukt.
  Ali is er helemaal kapot van vooral nu hij weet dat al zijn zoontjes nu voortdurend voor ‘flikker’ uitgemaakt worden. Dat heeft hij zo niet bedoeld.
  Daarom gaat hij nu op NPO1 een benefiet-avond houden om geld op te halen voor alle slachtoffers van homo-geweld.
  De avond start met een optreden van Ali zelf, een janklied over zijn zoontjes.

 14. Xxxx

  Je zou Ali B. een “flikker” als zoon van harte toewensen!

 15. Sjaak echt

  Na de UK en de USA is Nederland wel 1 van de meeste kleinburgerlijke landen die ik ken. Niets mag, alles is kwetsend, een Nederland vind dat alle andere Nederlanders zich moeten gedragen als hij. Wat een kleinzielig land.

 16. Trudy

  Hé Ali!! hoe gaat het met je flikkers?

 17. Fred O

  Allemaal Marokkaanse namen, zeker ook besneden. Die bekrompen bakvis van hem heeft ongetwijfeld d’r eigen kinderen ( uit liefde en respect ) laten verminken.

 18. Xavier

  Dat wordt verhuizen Sjaak, want ik vrees dat dat niet gaat veranderen. Veel succes in het veel breder denkend Turkije of Marokko.

 19. Maika

  oh, ik dacht dat Marokkanen met een nektasje altijd homo’s waren, dat het hun manier is om te laten zien dat ze homo’s zijn. Heel veel Marokkanen zijn van de mannen, daarom zeggen ze ook altijd dat ze je de moeder gaan neuken, ze bedoelen dat ze jouw wel ff in de r**t nemen. Ik denk dat Ali ook een flikker is, geeft niet hoor Ali.

 20. Teuntje

  Zo zie je maar weer dat de huilebalk totaal geen hersens heeft Maike de Boer klasse hoor

 21. Van Halen

  Uit Marokko en homo? dan gaat ie eraf, in een keer met een vlijmscherp mes, hier mogen Moccro’s alles zeggen maar o wee als je wat terug zegt tegen de bergaapjes!

 22. Erdogan

  Wij in turkije hebben helemaal geen flikkers

 23. Stanislav

  De Nederlandsche Deughmensch zal zich in allerlei bochten wringen om de uitspraak van Ali zemmer B goed te praten en/of te verdedigen.

 24. Ome Cor

  Het is allemaal de schuld van DWDD.
  Daar hebben teveel nitwits en wannabees on totaal onbekende redenen ‘n podium gekregen waardoor zij gingen denken dat ze er toe doen/deden in Nederland.
  Het rijtje is lang en vast niet volledig: Prem Radhakishun (vreselijk irritante schreeuwlelijk), Giel Beelen (ongewassen plaatjes-draaier), Peter R. (a know it all) , Jett Rebel (verschrikkelijke kutmuziek van ‘n drugs-queen), Sylvana S. (drammerig bruin zeikwijf), Akwasi (hoofdpiet en oproerkraaier, afstammeling van Ashanti-slavendrijvers), Marc-Marie (jaaahaaa, echt waarrrrr), Ali B. (Marokkanen zijn gewend om zo met hun achternaam in de krant te staan, knuffel-Marokkaan maar wij weten wel beter)……

 25. De deugkneuzen blijven nu stil

  Waar blijven de reacties van de deugkneuzen? NSB’er Arie Boosma die zogenaamd begaan is met de LGBT gemeenschap blijft nu stil. Maar als er een onschuldig grapje wordt gemaakt over haatzaaier en oproeper tot gebruik van geweld Akwasi dan staat hij vooraan en zal hij je kapot maken.

  Dat geldt ook voor gruwel met Paardenbek Claudia, die platte schreeuwer met Paardenbek Glennis, maffe Anouk , Erik van Muiswinkel, Thijs Römer, Georgina Verbaan, Halina Reijn

 26. John

  En dan mogen wij niet zeggen kut marokkaan!!

 27. NPO voor altijd!

  Maik de Boer, mijn gelijk!! Ik hoop zelfs dat 1 van de zonen van Ali ”flikker” is, (of wordt)!!!

 28. Penny Wise

  Als Ali me zou kennen, flikt ie dat maar één keer. Wolla, ik sla jou.

 29. Sjaak Sodemieter

  Flink op je sodemieter krijgen, mag ook niet meer, want het is een verwijzing naar sodomie en homo’s (mietjes).
  Dus overheid. Wees eens een keertje niet zo schijnheilig.
  Zeg eens tegen die romeo’s bij de Hofvijver, die teringlijers van jou, die vuile onderknuppels, die ratten, dat ze met hun poten van vreedzaam met een vergunning betogende mensen afblijven.
  We moeten toch niet gaan denken dat de overheid met het uitvergroten van al die kleinzielig- en kleinzerigheden, aanstuurt op een burgeroorlog?

 30. Zo blind..pardon vrij als een mol

  Niet alleen John de Mol is zeer inlevend, ik ook hoor.
  Vannacht kroop ik in mijn slaapkamer huilend en kreunend over de vloer, toen ik aan het zware lot van Natacha Harlequins voorouders moest denken. Intussen genoot ik toch zo ontzettend van mijn geweldige inlevingsvermogen. Ik voelde me als iemand met een multiple personality disorder, die toch een innige inclusiviteit ervoer.
  Haar hele leven lang heeft Natacha geworsteld met haar slavernijverleden en nu mag zij kruipen voor John de Mol. Wat fijn voor haar.
  Wij allen zijn sinds het ontstaan van de mensheid al slaaf van iets of van elkaar.

 31. Apenzaad met gebakken clitoris

  Als het over Marrokanen en homo’s of poepstampers gaat is bijna iedereen emotioneel maar voor mij is het allebei vies volk.

 32. Apenzaad met gebakken clitoris

  Die kans is groot welke man loopt er rond met krulletjes?

 33. Robert

  Ali begint een beetje vervelende “sterallures” te vertonen, mogelijk heeft hij geen werk genoeg.

  Ik heb nog veel klussen voor ehm. Laat hem maar komen je zult hem maanden niet meer horen!

 34. Apenzaad met gebakken clitoris

  Ali B de Marokaanse Gordon hahaha

 35. Bromsnor

  Jij lijkt mij ook een vies mannetje, ‘Apenzaad met gebakken clitoris’.

 36. Jeroen

  Goed Mike en Ali heeft vroeger zelf ook gerotzooid met jongens, betrouwbare bron…

 37. Leo knots

  Flikker op, wat een non nieuws

 38. anoniem

  Flikker is eigenlijk ook wel een geuzennaam voor bepaalde homo’s.. :-)

 39. Smerig Zwijntje Geronimo

  Haha, deze uitspraak.

 40. FlikkerRob

  Flikker op Ali.

 41. AlexF

  Nou ik moet dit nog even anaaliseren

 42. A. Tempelman

  In de Noord_Afrikaanse cultuur worden zussen en dochters beschermd, dus daar zijn de minderjarige jongens gewend hun achterdeur op een kier te zetten voor rijpere mannen. Ahi Anahi kent die gewoonte, alleen heet het daar anders. Broos voor broos!

 43. Slice

  Als Ali er nog een kind bij krijg maar dan met syndroom van Down is dat dan een bm’ er 🤔.

 44. Japierabo

  Hahaha, dan breekt de pleuris uit in huize Ali B. Echt touchee van die kale flikker

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.