Maik de Boer: ‘Kans groot dat Ali flikker als zoon heeft’

Maik de Boer is verbaasd over de uitspraak van Ali B dat hij homoseksuele mannen gewoon flikkers blijft noemen. De kans is groot dat hij zelf een ‘flikker’ als zoon heeft. Dat zegt de bekende tv-stylist op Twitter. Ali is de vader van drie zoontjes, Nouri, Omar en Amin, en het zou volgens Maik heel goed kunnen dat één van hen later ook homoseksueel blijkt te zijn. “Statistisch gezien grote kans dat één van z’n zoons een flikker is haha“, zegt hij in reactie op de uitspraken van de RTL 4-rapper.

Ali vertelt in het tijdschrift &C dat hij al ‘van kinds af aan’ scheldt met flikker. Als interviewster Chantal Janzen vraagt of hij nu nóg flikker zou zeggen, beaamt hij dat: “Zeker wel. Als ik een homo geen flikker meer mag noemen, is het alsof ik iemand met het syndroom van Down geen mongool meer mag noemen. Dat vind ik ook discriminatie.

Deze bizarre uitspraak heeft op social media tot behoorlijk wat controverse geleid. Veel mensen vinden het merkwaardig dat Ali zo over homoseksuelen praat, aangezien hij zelf ook tot een minderheid behoort die vaak gediscrimineerd wordt.

Het management van Ali B heeft inmiddels aan Shownieuws laten weten dat de rapper zijn uitspraken niet zo bedoeld heeft. Volgens zijn manager zegt Ali B namelijk niet flikker tegen homo’s die hij niet kent.

De manager: “Ali bedoelt het op een spottende manier en alleen onderling bij mensen wie hij kent. Natuurlijk niet in het algemeen.

Lees ook:
Lees ook: Ali B: ‘Ik blijf gewoon flikker zeggen tegen homo’s’ (gisteren)
Tofik Dibi onthutst na flikker-uitspraken Ali B: ‘Clownerij’ (vandaag)

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen