Albert Verlinde herkent zich niet in orale diarree Youp

Geplaatst op zo 02 aug 2020 om 14:00

Albert Verlinde herkent zich helemaal niet in het beeld dat Youp van ’t Hek al jaren van hem schetst in zijn immer vileine columns. Hij stopt er ook geen energie in. Dat zegt de Shownieuws-deskundige vandaag in de Volkskrant. Youp noemt Albert steevast ‘valse roddelnicht’ of een variatie daarop. Het is in elk geval altijd negatief. Eén keer ging de cabaretier wel heel ver door de showkenner een verkrachting in een gevangenis toe te wensen, die dan ook nog eens gefilmd wordt.

Youp destijds: “Lijkt me fantastisch als die Verlinde hardhandig te pakken wordt genomen en dat een gevangene de krijsende roddelkoning filmt. En dat we dat filmpje dan te zien krijgen.”

Tja, een vrij bizarre grap. Hoe gaat Albert daarmee om? “Natuurlijk weet ik welke bijnamen ik heb vergaard, mede dankzij Youp van ’t Hek en consorten. Maar daar herken ik mezelf helemaal niet in. Ik geniet liever van mensen die iets aardigs over me te zeggen hebben.

Er lopen nou eenmaal een hoop gekken rond, meent Albert. Hij wijst erop dat hij in zijn Boulevard-tijd ook wel eens bedreigd is. “Ik ben bedreigd, heb een kogelbrief gekregen, de politie heeft me een paar keer laten weten dat mijn naam rondzong onder criminelen als we in het programma een bepaald crime-onderwerp hadden behandeld. Dat was best pittig.

Albert staat tot het eind van het jaar onder contract bij Talpa. Of hij bij SBS 6 mag blijven is nog niet bekend.

Foto: BNNVARA
27 Reacties op “Albert Verlinde herkent zich niet in orale diarree Youp”


 1. M

  zet mij maar in een cel met de knappe roddelkoning en ik zal hem mijn 4cm grote knuppel laten voelen

 2. Patty Brard

  Over diarree kan ik wel meepraten.
  Als het zó van de glazen salontafel afloopt op het witte tapijt.

 3. Arie B

  Ik boycot boulevard tenzij ze mij voor een onzinnig onderwerp uitnodigen zodat ik centen krijg. Mensen hebben een hekel aan mij maar bij boulevard zijn ze laat van begrip.

 4. Walter

  Eens een BLVD roddelnicht, altijd een roddelnicht

 5. Piet Pannelap

  Youp moet gewoon een keer lekker stoppen. Dodelijk vermoeiend die bejaarde mafkees.

 6. Ben

  Als er een valse nicht rondloopt is het joepie de poepie wel.
  Links lullen, rechts zijn stiekem, het ia altijd lente met de tandartsassistente en vooral flink je zakken vullen. Ga misschien nog meemaken dat dit oersaaie ventje ooit nog een keer grappig gaat worden. Wie weet……

 7. Pascal Toren

  Je kunt Albert toch niet betichten van eerlijke en discreet verhalen dus daar zit wel wat in. Hij heeft echt wat scoops de wereld in geholpen zoals de kus van Yolanthe & Wesley in de parkeergarage. Ik hoop zo dat het contract niet verlengd gaat worden. Als Shownieuws begint en er zit een eigenwijs oud Maastrichts jasje op rechts dan is het zaptijd. Dat eigenzinnige gezwets van Verlinde en echt overal een mening over hebben en vaak ik perspectief. Vermoeiende man.

 8. Bert

  Zo M, heb jij een knuppel van 4 cm. Is de ombouwoperatie van Maarten naar Margriet dan toch niet helemaal geslaagd? Nou ja, die kop van jou lijkt anders ook nog sprekend op die van een vent.

 9. GeselDerBNers

  Twee ruziënde fossielen. Next!

 10. M

  Ik heb dat nog tenminste, kan ik van jouw niet zeggen Bert. Kijk in een spiegel Bert denk aan mij dan blijven de spiegels heel.

 11. Anton Afval

  Ik vind Youp wel een geinige gozer. Albert ook wel, maar die is nu passe, ik stel voor dat hij uit de spotlights verdwijnt. Er zit gewoon niemand meer op hem te wachten.

 12. Opa henk

  Albert Verlinde moet verboden worden om nog langer op tv te verschijnen

 13. Viola

  Youp is natuurlijk hypocriet en slaat door in z’n haat, maar Albert was vroeger zo verschrikkelijk vals……echt gemeen vals. Nu volg ik hem niet meer. Wel erg genoten van Onno-gate….. koekje van eigen deeg.

 14. Hartchirurg

  He ouwe ga wat nuttigs doen met je dierbaren en denk aan je hart je hebt niet zo meer zeiktijd te gaan !

 15. Hartchirurg

  Hiermee bedoel ik natuurlijk die Yoop of Youp ?

 16. Auguust

  Youp heeft volkomen gelijk! Kwalbert van der Linden is een valse roddelnicht.

 17. Huismaker

  Verlinden is de enige relnicht. Met beelden uit de parkeergarage en toilet heeft deze man bij de wanhopige huisvrouwties en bejaarden een naam gemaakt. Van mij mag hij verder als Grootste Relnicht van Nederland.

 18. Ikke

  Alle twee niks, weg ermee.

 19. A. Tempelman

  Bij Youp is de testosteron al een paar jaar op (dat zie je ook aan zijn gezicht) en vervangen door gal. Daar kan hij niet zoveel aan doen.

 20. Bromsnor

  Van ’t Hek en Verlinden, van beide moet ik 🤮

 21. Echte Hollander

  Voor mij zijn het gewoon twee waardeloze bekendheden.

 22. anoniem

  Een column is geen orale maar een manuele diarree? :-)

 23. Mevrouw Tiny Prikkeldraad-Kots- ter Spin

  Ik vermoed dat Joep van Hek (die Y heeft de vette narcist zelf verzonnen) verliefd is op Albert Verlinden. Twee griezels op elkaar, mijn lieve deugd.Meneer van Hek is natuurlijk al decennia lang over de houdbaarheidsdatum heen, met altijd dezelfde uitermate flauwe ongein zogenaamd over burgervertrutting. Laat deze dikke flapdrol eens naar zich zelf kijken. Ik wens hem nog een paar mooie jaren toe, bijvoorbeeld in Artis, in het momenteel leegstaande nijlpaardenhok. PS. Ik vermoed dat hij uitermate impotent is, zo ziet hij er wel uit tenminste. PS 2. Laten we hopen dat Albert Verlinde en Joep van Hek samen een heel gelukkige oude dag hebben, misschien met een gedeelde turbo-vibrator, aangesloten op een stofzuiger, maar daar komen die twee vast wel uit.

 24. hemeltje

  relnicht en hij is nog brabander ook……….

 25. Karel Verkakken, kunstpoeper

  Het slachtoffer herkent zich niet in de orale diarree van de cabaretier.
  De kunst is, om het juiste onderdeel kunstpoepen te kiezen. Figuurpoepen, krachtpoepen of precisiepoepen. De juiste keuze van het materiaal is tevens bepalend voor het eindresultaat.
  Het is in dit tijdsgewricht knap lastig om van anderhalve meter afstand een goed gelijkend figuur te poepen, vooral als het materiaal wat al te fluïde is, wat misschien toe te schrijven is aan de gevreesde “tweede golf”, waardoor de kunstenaar is getroffen. Dan schiet de kunstpoeper door het inzetten van teveel kracht, al snel zijn doel voorbij.
  Hoewel er geen gelijkenis met het model schijnt te zijn, het model zegt immers, zich niet te herkennen, is het model toch licht geraakt, wat een aanwijzing is voor het de verkeerde kant uit poepen bij het creëren van het kunstwerk en dan valt men als kunstenaar wel even door de mand. Men zet zich dan als kunstpoeper, om het maar even plastisch uit te drukken, flink te kakken.

 26. HBaz

  Wel een gladjanus die Albert Verlinde.

 27. Teuntje

  Youp is Geweldig !! chapeau Youperdepoep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.