Wilfred Genee wil Johan Derksen in martelcontainer

Het was gisteren groot in het nieuws: de martelcontainers die de politie heeft ontdekt in Brabant. Er hingen handboeien aan het plafond en er stond een tandartsstoel die aan de vloer was vastgeschroefd. Daar kom je niet echt lekker uit, zeg maar. Wilfred Genee heeft het nieuws ook meegekregen en zijn fantasie slaat gelijk op hol. Hij weet wel wie hij in die container zou zetten als hij het sleuteltje had, namelijk zijn VI-collega Johan Derksen, grapte hij gisteren op Radio Veronica.

Wilfred belde over deze bizarre ontdekking van de politie met misdaadjournalist John van den Heuvel. Ze hadden het eerst nog over media-ditjes-en-datjes. “Ik geloof dat alles dat over mij gaat op dit moment – als iemand boos is of ruzie heeft – in verband wordt gebracht daarmee. Alles is nu nieuws“, merkte Wilfred op.

John toen: “Het schijnt zelfs dat jij in verband wordt gebracht met die martelcontainer.”

Wilfred: “Ja, ha ha, dat klopt inderdaad! Daar zit ik ook achter! Ja, die had ik gereserveerd voor twee man en ik kan je nu al uitleggen wie, hè! Ha ha ha. Ook dat wordt nu weer overgenomen natuurlijk...”

Nieuwslezeres Celine Huijsmans: “Ooooh, heftig! ‘Wilfred wil Johan Derksen in martelcontainer’!

Wilfred: “Het is toch niet te geloven allemaal zeg. Het loopt volledig uit de hand, John, nu!

John: “Ja even de nageltjes afknippen, denk ik.”

Wilfred: “Ha ha ha ha.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Nou ja, als het bij nageltjes blijft. Ik zag daar een werktuig liggen waarvan ik dacht: je wil niet op dat stoeltje vastgebonden worden!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen