Boy uit The Bachelorette heeft maar één bal

Een goede zaak: Boy Leonidas uit de Videoland-hit The Bachelorette wendt zijn bekendheid aan om mannen te wijzen op het belang van balinspectie. Door zijn eigen opmerkzaamheid heeft hij in een vroeg stadium zijn eigen teelbalkanker ontdekt, waardoor hij er met relatief weinig kleerscheuren van af is gekomen. Wel mist hij een bal. “Ik was aan het douchen en ik voelde het. Ik was mezelf aan het schoonmaken en ik voelde letterlijk dat ik iets had wat daar niet had behoren te zitten.”

Die pijlsnelle reactie heeft Boy een hoop ellende gescheeld. “Ik ben dus naar de dokter gegaan en twee dagen later lag ik onder het mes. Bij mij is dus letterlijk één bal weggehaald. Dat doet natuurlijk wel wat met je als man.”

Hij heeft er psychisch veel last van gehad. “Wat ik toen heb gedaan, is dat ik het eigenlijk heb weggestopt en vluchtgedrag heb getoond in voornamelijk heel veel werk. Ik was veel in de horeca bezig, veel uren maken, veel feesten ook erna met veel vrouwen en drinken, maar ook slecht eten en slecht voor mezelf zorgen. Dat heb ik twee jaar volgehouden en daarna ben ik aan mezelf gaan werken.

Inmiddels gaat alles beter en het zaakje van Boy doet nog steeds goed zijn werk. “Alles werkt nog helemaal prima. Ik ben supervruchtbaar en ook de dames met wie ik sindsdien iets intiems heb gedeeld, hebben nooit ergens last van gehad.”

De sixpack van Boy is gelukkig nog wel compleet.

Foto: Instagram

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen