Sopraan Francis nu weer in De Slimste: ‘Ben mediageil’

Geplaatst op wo 29 jul 2020 om 14:15

Sopraan Francis van Broekhuizen was al bekend van Maestro en All Together Now en maakt nu ook nog eens haar opwachting in de populaire hitquiz De Slimste Mens. ‘Schoenmaker, blijf bij je leest’ hoeven ze tegen haar echter niet te zeggen, want Francis is gek op de schijnwerpers van de televisie. “Ik ben nu eenmaal een beetje mediageil. Dat tv-wereldje trekt me wel. Ik heb al een hele zangcarrière achter de rug. Dat zal ik ook blijven doen, hoor!“, zegt ze vandaag in het AD.

Veel mensen ergeren zich aan Francis. Ze krijgt veel haatreacties op de sociale media. “Ach, als je zo graag met je bakkes op de tv wilt, krijg je dit soort reacties. En ik ben zo’n operatrut. Op het podium vergroot je alle emoties uit. Dat neem je toch overal een beetje mee naar toe.”

Toch ziet ze niet zonder reden in De Slimste Mens. Ze wil aan haar imago werken. “Ik ben niet alleen maar dat gekke wijf. Ik wilde laten zien dat niet alle zangers domme lui zijn.”

Uiteindelijk hoopt Francis een tv-presentatrice te worden. “Misschien lukt het straks wel zelf tv-programma’s te maken waarin ik vertel over muziek. Ik heb er al eentje gepitcht, over mijn grote idool Maria Callas.”

Heeft Francis nog een leuk nieuwtje? “Ik ben lesbisch. Uitkomen voor mijn homoseksualiteit was sowieso een worsteling“, zegt ze. “De Slimste Mens is voor mij stiekem een middelvinger opsteken naar iedereen die het me ooit moeilijk maakte.

Foto: NPO
50 Reacties op “Sopraan Francis nu weer in De Slimste: ‘Ben mediageil’”


 1. Boris

  Ik vind het alleen al fantastisch dat ze Maarten steeds zo ontzettend boos en/of geïrriteerd kan laten kijken. Wat dat betreft mag ze nog wel even blijven zitten.

 2. mark2

  Ze is wel leuk om in het programma te hebben!

 3. Meester in Notarieel Recht Volonté Fuchse

  Francis is meer dan welkom in mijn bondageruimte in de banlieue in Parijs waar ik menig pottiste en andere lipvis al tot hoogtepunt heb weten te brengen.

 4. Theo

  Ik lach dagelijks om haar.

  Ze gaat samen met Maarten meedoen aan 2 voor 12

 5. Peter

  Best wel een grappige vrouw, maar het moet het nu ook niet te overdreven gaan doen.

 6. Mevrouw Tiny Prikkeldraad-Kots- ter Spin

  Beste Volonté Fuck, Francis is net als ik lesbisch-potteus geworden. Ik moest daarvoor wel eerst mijn ex-man, Deodaat Prikkeldraad, met een rol prikkeldraad wurgen. Die rol was toendertijd bij de Gamma of bij de Kwantumhal in de aanbieding. Of die aanbieding nog loopt zou je moeten nagaan. Toen hij gestikt was, was ik een pot geworden. Wie is Francis eigenlijk? Zou zij een verhouding hebben met Leontien Pastoors? Ik ga nu mijn turbo-vibrator uit de diepvries halen. Fijne Kerst alvast.

 7. Wendy's dealertje

  Zou een goeie zijn voor WIDM.

 8. Pauline

  Het is gewoon een hartstikke leuk mens, lig in een deuk en als ik Maarten zie die denkt “wat moet ik hier nou mee” heerlijke TV. Ze mag van mij nog ff blijven. Haha

 9. pepe

  je vraag je wel de hele tijd af is ze echt zo of is het haar rol als hysterische sopraan

 10. azijnzeiker

  maarten is toch wel vreselijk aantrekkelijk daar wil ik wel mee spelen en sexy foto’s mee maken van ons 2 in adamskostuum

 11. Ron

  Een van de leukste deelnemer ooit aan dit programma. Ze maakt het niet zo serieus allemaal.

 12. Gladjakker

  Soms stop ik m’n salami in haar aars en dan begint ze zo hard te krijsen dat al het glaswerk in de buurt, inclusief de ruiten, sneuvelt.

 13. Sender

  Goede stem, hoog bereik, intelligent en kan gezicht trekken zoals alleen van Duin dat in hoogtijdagen kon.
  Chapeau voor deze dame. Klasse. ( en ze ‘luisde’meisje van Weezel er ook nog in)
  Mijn uurtje tv is goed.

 14. harteloze henk

  Prima mens dit, doet het leuk.

 15. Midi

  Leuk mens in een leuk programma!

 16. Mark

  Dit is toch gewoon Irene Moors met een dikke laag make-up?

 17. Norvo

  Niks ten nadele van Francis, maar ik ken nóg een bekende lesbische zangeres die helemaal nergens nee tegen zegt: Samantha Steenwijk.

 18. Vieze Peuk

  Een stem die zo luid kan als een straaljager.
  Als ze klaarkomt is gelijk de hele buurt wakker.

 19. mark2

  Wat een geweldige reacties hier weer. Kokers wat een laag niveau! Iedereen afzeiken om het afzeiken.. dan niet je zelf wel een k ut-leven hebben zeg!

 20. tssss

  Topwijf !

 21. Vera

  Vind Francis een hele leuke kandidaat en gaaf dat ze zo fanatiek is.

 22. Jantien Visser

  Een hele verademing om Francis daar bij de Slimste Mens te zien. Lekker spontaan en ze weet ook veel. Hoop stiekem dat ze wint. En laat al die negatieve zeurkousen maar blaten. Je bent goed zoals je bent en van mij mag je een tv-presentatrice worden. graag zelfs!

 23. Dikkie Dik

  Ze is vele malen leuker dan ik van tevoren verwacht had, ik kende haar niet eens.
  In eerste instantie kwam ze bij niet zo sympathiek over maar dat pakte toch anders uit!

 24. Margriet

  Geweldig zoals ze met Maarten omgaat; is hij duidelijk niet gewend.

 25. Jan van Eerten

  Wel een leuk mens

 26. AxelF

  is net een oude fiat panda reclama. Eventjes vind je het wel leuk daarna begint de iritatie

 27. Rosanne

  Leuke, slimne vrouw. Mooi programma met veel sympathieke kandidaten . Ik vind Jorgen ook zo slim en aardig.

 28. Leontien Pastoors

  Ik denk dat Francis zich oraal laat bevredigen door die vieze Maarten van Rossem, achter de schermen. Zij heel hoog gillend, hij grommend als een ranzig zwijn. Hij heeft vast een krulstaart.

 29. Garry glamour

  Wat een prachtmens is Francis.
  Alleen al om haar , ga je naar de slimste mens kijken .
  Een verademing na alle commerciële dametjes, die denken dat ze er toe doen .
  Francis , ik hoop dat je de finale week haalt .

 30. Bones

  Maar vooral niet te vaak winnen want ergernis ligt op de loer.

 31. Zoppie

  Een lelijke pot is altijd welkom in de grachtengordelclub! De club die de rest van het land dicteert knetterlinks te zijn!

 32. StefanV

  Ik mag haar wel. Grijze muizen hebben we al genoeg.

 33. Roddelpraat

  Verschrikkelijk mens. Een van de reden dat wij van de redactie niet naar ‘All Together Now’ hebben keken.

 34. Mooie jongen

  Deze Francis is ook niet vaders schoonste. Die komt na Brusselmans met stip op twee binnen als lelijkste man van de Benelux.

 35. René

  Leek me ook leuk mens tot ze een tweet likete waarin iemand zei dat ze (de twitteraar) Francis’s medekandidate Natascha niet kon verdragen. Denk dat het per ongeluk was.

 36. Sookie Stackhouse

  Mc jullie kunnen alleen maar overschrijven uit andere media wanr Francis zit er al een paar dagen hoor!

 37. AxelF

  Leontien Pastoors
  wo 29 jul 2020 om 17:20

  Als een sort Lassie van Porkys pretpark?

  (word eens tijd dat die film reeks weer word uitgezonden)

 38. M

  AxelF jij typt net zoveel onzin als azijnzeiker, kom met meer inhoud. Neem als voorbeeld mij.

 39. Kapitein Haddock

  Wel duizend bommen en granaten!!! Kuifje, waar is je kuif gebleven en had je niet beter die duikbril op kunnen houden!?

 40. Pegode

  Ben Groot fan, van haar humor en haar zang.

 41. Ria

  Leuk spontaan mens ! Ik geniet nou nog vi terug en die dame met eennpasdend programma.
  Vrije geesten ,heerlijk

 42. Corona-hoax

  Francis was leuk totdat ze weer sodomie moest gaan promoten. ” Mijn vrouw….” Jakkes, fail direct wegzappen. Sodomie is niet normaal en zal het ook nooit worden. Al stop je triljarden in promotie ervan.

 43. 123

  Ik ben van haar gaan houden. Bij sommige mensen krijg je meteen al nare jeuk, maar bij haar dacht ik al vrij snel: goed zo, meid!👍 De zelfspot die ze ook heeft; het is te respecteren. Daar zouden meer Nederlanders wat mee kunnen! 🙂

 44. Stefie

  FRANCIS HEERLIJK wijf. Hoop dat ze in de finale komt.

 45. GrijzePilion

  Wie?

 46. Annoniemus

  Deze grappige pot is gemaakt leuk , en zou je als gangmaker op je verjaardag er best bij kunnen hebben !

 47. HBaz

  Ik vind ’t net Corry Brokken op leeftijd.

 48. Ikke

  Francis is erg leuk en Maarten ook, zou ze wel als buren willen hebben, lol. Vind je ze niet leuk gewoon de tv uit zetten of op een andere zender. Duim dat je in de finale komt en wint, zou leuk zijn en dan met Maarten naar Astrid met 2 voor 12. Alle negatieve punten kijk eerst eens naar jezelf voor je iets van een ander vind en hou het dan nog fatsoenlijk i.p.v. sommige onbeschofte opmerkingen.

 49. Teuntje

  Francis is een slimme geestige mooie vrouw die vrijwel alles weet…. lach me suf om haar ze heeft een prachtige stem die veel op het timbre van Maria Callas lijkt …hoop dat ze nog lang meedoet

 50. Ger

  Waarom moeten sommige mensen van die ranzige opmerkingen over anderen maken. Zegt erg veel over
  hen zelf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.