Vivienne vond tien weken Boulevard ‘heel intensief’

Vivienne van den Assem vond het ‘heel intensief’ om tijdens de coronacrisis tien weken lang RTL Boulevard aan elkaar te praten. Dat geeft de presentatrice aan in de VARAgids. Om te veel wisselende contacten in de studio te voorkomen werd niet alleen Peter R. de Vries‘ sleutel van de bezemkast afgepakt, maar werd ook gewerkt met kleinere presentatieteams. Daardoor werd Vivienne niet zoals gebruikelijk afgelost door haar collega’s, maar stond ze maar liefst tien weken aan de desk.

Tien weken lang vijf uur per week werken zijn tv-sterren helemaal niet gewend, dus Vivienne was even behoorlijk van slag. “Die tien weken aan de desk bij Boulevard, middenin de coronacrisis, waren heel intensief, maar met al die nieuwe ontwikkelingen was het telkens weer spannend en bevredigend om de actualiteit te verslaan.

Ze werd thuis gesteund door haar man, muziekjournalist Arne van Terphoven. “Mijn werk viel aan het begin van de crisis vrijwel meteen stil, terwijl Viv juist gas moest geven. Dat zorgde voor een fijne balans“, vult hij aan.

Hij zag van dichtbij wat het harde werken met Vivienne deed. “Tegen de tijd dat ik klaar was met opruimen, kwam Viv thuis – met d’r make-up nog op. En dat vijftig keer achter elkaar. We hebben deze lockdownperiode keihard gerockt.”

Vivienne is er goed doorheen gekomen, maar, zo zegt ze terugblikkend: “Zelf de visagie doen, was wel een dingetje. Gelukkig kreeg ik aanwijzingen op afstand en bleek ik een vastere hand te hebben dan gedacht.

En dan heeft iedereen het maar steeds over die zorghelden…

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen