Shownieuws pakt groot uit: exclusief interview Gordon

Het SBS 6-programma Shownieuws pakt vanavond groot uit met een exclusief interview met Gordon. Het is de redactie gelukt om de man die zichzelf bijna nooit in de media laat zien éindelijk voor de camera te krijgen. In een Amerikaanse setting heeft Dyantha Brooks een ‘one-on-one’ opgenomen met de SBS-ster, die uitvoerig zal worden becommentarieerd in de studio. Voor deze special is gekozen voor een speciale opstelling: Evert Santegoeds en Albert Verlinde worden naast elkaar gezet.

Evert Santegoeds heeft er nu al zin in: “We gaan het er heel uitgebreid over hebben. Albert Verlinde en ik zitten hier; dat is misschien ook wel een experiment. Samen gaan we dan Gordon fileren. Het feestvarken is er zelf niet bij, maar hij gaat wel kijken. Ik heb fragmenten gezien van het interview en het is zeer indrukwekkend. Het is heel emotioneel; het is veel heftiger dan we tot nu toe hebben geweten.

Gordon gaat naar eigen zeggen maar één keer ‘zijn verhaal’ doen. “Ik geef een eenmalig en exclusief interview over het afgelopen jaar. In de late Shownieuws-uitzending een hele special met unieke beelden vanuit de kliniek waar ik heb gezeten.

Waarom heeft hij voor een interview met Dyantha Brooks gekozen? “Ik geef dit aan Dyantha Brooks, een nieuw talent die mij nog niet kende en waar ik een groot talent in zie!

Het is vandaag een jaar geleden dat Gordon besloot te stoppen met drugs en alcohol. “Ik vertel hoe dit voor mij is geweest. Ook nu weer om andere te motiveren en inspireren.”

Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen. Maar toch zal ik het leven blijven vieren op een beter moment en als voorbeeld voor iedereen die er soms doorheen zit dat je gewoon door moet gaan ook al ben je gevallen, opstaan vanuit je innerlijke kracht en weten dat het beter wordt!

Shownieuws is vanavond om 22.50 uur te zien op SBS 6.

 

View this post on Instagram

 

Morgenavond geef ik een eenmalig en exclusief interview over het afgelopen jaar. In de late shownieuws uitzending een hele special met unieke beelden vanuit de kliniek waar ik heb gezeten. Ik geef dit aan Dyantha Brooks een nieuw talent die mij nog niet kende en waar ik een groot talent in zie! Morgen is het ook een jaar geleden dat ik besloot te stoppen met drugs en alcohol en vertel ik hoe dit voor mij is geweest. Ook nu weer om andere te motiveren en inspireren. Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen. Maar toch zal ik het leven blijven vieren op een beter moment en als voorbeeld voor iedereen die er soms doorheen zit dat je gewoon door moet gaan ook al ben je gevallen, opstaan vanuit je innerlijke kracht en weten dat het beter wordt! Elke dag is er een, carpe diem!! #eenjaar #morgenavond #trots #inherstel #dyanthabrooks #sbs6 #shownieuwssbs6 #inspiratie #verjaardag #52#remyonline

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen