Shownieuws pakt groot uit: exclusief interview Gordon

Geplaatst op ma 06 jul 2020 om 12:30

Het SBS 6-programma Shownieuws pakt vanavond groot uit met een exclusief interview met Gordon. Het is de redactie gelukt om de man die zichzelf bijna nooit in de media laat zien éindelijk voor de camera te krijgen. In een Amerikaanse setting heeft Dyantha Brooks een ‘one-on-one’ opgenomen met de SBS-ster, die uitvoerig zal worden becommentarieerd in de studio. Voor deze special is gekozen voor een speciale opstelling: Evert Santegoeds en Albert Verlinde worden naast elkaar gezet.

Evert Santegoeds heeft er nu al zin in: “We gaan het er heel uitgebreid over hebben. Albert Verlinde en ik zitten hier; dat is misschien ook wel een experiment. Samen gaan we dan Gordon fileren. Het feestvarken is er zelf niet bij, maar hij gaat wel kijken. Ik heb fragmenten gezien van het interview en het is zeer indrukwekkend. Het is heel emotioneel; het is veel heftiger dan we tot nu toe hebben geweten.

Gordon gaat naar eigen zeggen maar één keer ‘zijn verhaal’ doen. “Ik geef een eenmalig en exclusief interview over het afgelopen jaar. In de late Shownieuws-uitzending een hele special met unieke beelden vanuit de kliniek waar ik heb gezeten.

Waarom heeft hij voor een interview met Dyantha Brooks gekozen? “Ik geef dit aan Dyantha Brooks, een nieuw talent die mij nog niet kende en waar ik een groot talent in zie!

Het is vandaag een jaar geleden dat Gordon besloot te stoppen met drugs en alcohol. “Ik vertel hoe dit voor mij is geweest. Ook nu weer om andere te motiveren en inspireren.”

Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen. Maar toch zal ik het leven blijven vieren op een beter moment en als voorbeeld voor iedereen die er soms doorheen zit dat je gewoon door moet gaan ook al ben je gevallen, opstaan vanuit je innerlijke kracht en weten dat het beter wordt!

Shownieuws is vanavond om 22.50 uur te zien op SBS 6.

 

View this post on Instagram

 

Morgenavond geef ik een eenmalig en exclusief interview over het afgelopen jaar. In de late shownieuws uitzending een hele special met unieke beelden vanuit de kliniek waar ik heb gezeten. Ik geef dit aan Dyantha Brooks een nieuw talent die mij nog niet kende en waar ik een groot talent in zie! Morgen is het ook een jaar geleden dat ik besloot te stoppen met drugs en alcohol en vertel ik hoe dit voor mij is geweest. Ook nu weer om andere te motiveren en inspireren. Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen. Maar toch zal ik het leven blijven vieren op een beter moment en als voorbeeld voor iedereen die er soms doorheen zit dat je gewoon door moet gaan ook al ben je gevallen, opstaan vanuit je innerlijke kracht en weten dat het beter wordt! Elke dag is er een, carpe diem!! #eenjaar #morgenavond #trots #inherstel #dyanthabrooks #sbs6 #shownieuwssbs6 #inspiratie #verjaardag #52#remyonline

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

Foto: SBS
71 Reacties op “Shownieuws pakt groot uit: exclusief interview Gordon”


 1. Derhal Flynn

  Nou nou, het zal mij benieuwen wat die huilebalk nu weer heeft te klagen.
  Die rotte koffie tentjes floppen langzaam de afgrond in, z’n tv-carrière zit in het slob omdat de kijkers hem zat zijn en z’n liefdesleven is ook al een smerige chaos.
  Verder raakt ie zijn huis aan de straatstenen niet kwijt en z’n buren ontlopen hem meestal (altijd).
  Oftewel. We weten alles al over Gordons Kommer en Kwel.
  Graag niets meer over Gordon, ik ben nog steeds helemaal Gordonmoe.

 2. Gerard Cocks

  Barf.

 3. Teuntje

  Zal wel weer een zeikverhaal zijn met Corrie als slachtoffer wie zit daar op te wachten valse vrucht

 4. het kan nog gekker

  Als je inspiratie volledig verdwenen is dan blijft er niks anders over dan een interview met Gordon uitzenden, briljant!

 5. Matty

  Nou, dat zal de kijkcijfers wel omhoog blazen! Ongekend!!!!! We zullen weer een hele hoop te weten komen van deze mysteriegast. Ik sla even over, maar de kranten zullen er morgen wel van uitpuilen!

 6. Viola

  Weet je, ik ben totaal niet geïnteresseerd in Gordon dus ik ga ook niet kijken. Elke keer precies hetzelfde verhaal, zijn kwalen, zijn relaties, zijn koffietent, zijn verslavingen. ALLEMAAL de schuld van anderen.Al 5 x bijna dood( gereden, gesnoven,gezopen).

 7. Jantien Visser

  Kom ik eindelijk eens wat te weten over deze geheimzinnige man, die wars is van alle media aandacht.
  Mijn hemel, hoe kom je erop om deze mediag**le zielenpoot te willen interviewen?

 8. Vera

  Derhal, wat wil je nou? Je bent benieuwd en tegelijkertijd wil je niets meer van hem horen.

 9. Anne

  Naar die dikke liegende viespeuk ga ik niet meer kijken.

 10. CB

  Voorspelling kijkcijfers: niet boven de 500.000. Op1/Beau verslaan deze special met een mini-briesje.

 11. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Deze man is echt een ziekelijke narcist. Denkt hij nou werkelijk dat er ook maar iemand wezenlijk geïnteresseerd is in zijn verhaal. Mensen kijken uit nieuwsgierigheid om te horen wat deze clown nu weer heeft te vertellen. Wat een in en in trieste man is Gordon.

 12. Bart M.

  Als je dan toch op weg bent naar de uitgang, moet je je troep meenemen .

 13. Robert

  Ik kijk ernaar uit.

 14. Sapperdeflap zeg!

  Misschien gaat hij opnieuw een programma maken: Goor zoekt Geer…

 15. Tycho Graagnat

  Hij moet de zendtijd zelf inkopen denk ik.
  Welk gek net besteedt anders iedere dag aandacht aan dit hopeloze wezen?

 16. Exclusief ?????

  Ha, ha, ha

 17. Sem

  Aandachts#€€&& moeten we medelijden met die vent hebben,, nee toch, die vent die boeit niet, kan niks en wil niks… Luie donder

 18. Kuis

  Gordon heeft geld nodig om zijn horeca door de crisis heen te loodsen?

 19. Stanislav

  Het is omdat ik andere zenders op mijn televisie heb anders was ik zeker gaan kijken!

 20. Goedkoop interview voor Talpa TV

  Niks exclusiefs aan.
  Staat op de loonlijst.
  Dus staaltje inteelt tv.
  Goedkoop maken dus.

  Volgende week exclusief interview met Albert?

 21. Truus

  Presentator Gordon heeft tijdens een openhartig interview met Dyantha Brooks een schokkende onthulling gedaan. Hij heeft vorig jaar het noodnummer gebeld toen hij last had van hartkloppingen. Dat vertelt hij in een exclusief gesprek met Shownieuws over zijn veelbewogen jaar……de man is een psychopaat 💩

 22. Gwendolyn

  Die eerste foto van die Insta embed: wat een enge man is het toch.

 23. Henk K

  Het is dat ik mijn tv uit kan zetten, anders had ik zeker gekeken.

 24. Jeroen

  Dat deze narcist nog een podium krijgt. Wie begrijpt daar iets van. Ik hoop dat er geen hond op afstemt. Sowieso lijkt mij Shownieuws daar niet het medium voor, dat staat voor lekker babbelen over roddels. Als je dan al serieus een gesprek wilt over jezelf en je leven, ga dan lekker zitten in Jeroen van der Boom’s nieuwe programma.

 25. tim

  Hoef echt niet te horen wat die arrogante vetklep met psoriasis nou weer te melden heeft.

 26. Ap

  De kenner Gorden,hij ziet in Dyantha Brooks een groot talent,gaat hij nu denken dat hij daar ook verstand van heeft,het is echt een grote narcist,hoop dat hij snel van de tv verdwijnt.

 27. MolTalk

  Wat een aanfluiting

 28. Bart

  Whahahaa. 1 keer zijn hele verhaal omg.
  Wat was die biografie dan van 3 jaar geleden?

  En Dyantha wie?

 29. Jean

  Heeft ze nou een pak van Merel Westrik aan?

 30. Rotterdammer

  Totaal oninteressant. Ik ga zeker niet naar die handige narcist kijken. Gordon is een galbak.

 31. Eveline

  Hoera daar zaten we nou echt op te wachten, die vreselijke narcist gaat het natuurlijk hebben over hoe zwaar hij het heeft, mensen moeten ontslaan en zijn betaalde vriendjes kwamen ook niet meer. Zum kotzen !!!!

 32. Bert

  Eigen en Talpa promo meer niet!

 33. Mark

  Het is de redactie gelukt om de man die zichzelf bijna nooit in de media laat zien éindelijk voor de camera te krijgen.

  Hahahahahahahahaha…

 34. Vic

  WTF!

 35. Deze tekst is gemodereerd

  Ja ja. Is dit dezelfde Gordon die ook ging trouwen? Zapppp en naar Netflix.

 36. Captain Caveman

  Ik verwacht hetzelfde als bij een NL in de WK finale; lege straten, uitgestorven steden , lege snelwegen. Gorden gaat voor 3,6 miljoen kijkers zijn geheimpjes onthullen!

 37. Peter Plasgoot

  De hamvraag is wat doet Gordon op het prestigieuze podium van deze muziektempel waar alle groten der aarde hebben gestaan. Inhoudelijk zal het allemaal wel weer narcistisch gejank zijn en tenslotte Shownieuws zal men niet kritisch zijn want dit paard komt uit eigen stal. Volgende interview Donny Roelvink op het podium van de Stopera ?

 38. TON

  Hij wórdt een vrouwtje kan hij beter de mannen naaien

 39. kritisch avro-lid

  Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat hij voor de aanstaande Tweede Kamer verkiezingen op een verkiesbare plaats voor de VVD komt te staan. In het kader van een “diversere” fractie wil de VVD ook een vertegenwoordiger hebben die sterk minder begaafd is. Hiermee hoopt de VVD de kiezers terug te lokken die naar de PVV en de FvD zijn gevlucht. Ook zijn sterk narcistische trekjes vullen de fractie prima aan. Zijn aandachtsgebied zal de barbecue zijn die jaarlijks vlak voor het zomerreces georganiseerd wordt.

 40. Beau ter Ham

  Ok Gordon wat ga je vertellen in dit exclusieve interview ? Nou ik denk – ik begin mijn zinnen altijd met ik – dus ik denk over mijn verslaving, afkick periode, ik gooi er nog een roddel in van een showbizz collega om af te seiken,dan hoe slecht mijn zaken gaan en de koffie smaakt – de kleinste van mijn team heb ik moeten ontslaan nee niet hersens maar dat andere deel – geslachtsdeel hahaha – nou ja eigenlijk het gebruikelijke gezeik over me en dan vet aangezet met een iets te harde lach. Het gaat leuk worden. Ik ga zeker kijken op mijn breedbeeld scherm waar ik net op pas.

 41. rob

  wie zit daar nu op te wachten? wat een armoede

 42. Paul

  Gordon die zelden in de media te zien is…? Werkelijk? Werkelijk?
  Narcistische, hedonist is niet weg te rammen van het scherm….

 43. Peter

  Waarom krijgt hij altijd weer een podium? Er zijn meer mensen afgekickt en die krijgen nooit een podium. Televisieland houd deze meneer zijn verslaving in stand. Negeren deze meneer.

 44. Bandi

  éénmailig en exclusief hahaha krijgen we dan de garantie dat ie NOOIT meer in het in de media verschijnt……………..aandachtsgeile narcist

 45. ivan

  Wie neemt deze pathologische leugenaar nog serieus. hahaha

 46. kkk

  Wie neemt deze pathologische leugenaar nog serieus. hahaha

 47. Irene van Ballengooijen

  Alles bij die man is groot zijn oude marktkraam zijn zussen zijn huis zijn mond zijn koffiezaken zijn auto zijn ego & de rest is klein zijn oude dealer zijn schaamte zijn klasse en zijn gevoel voor stijl en bescheidenheid.

 48. Peter Selie

  Papa wat is een narcist ? Kijk vanavond maar naar Shownieuws daar zit er één op het podium.

 49. Koos

  De meester in het zielig zijn. Zit er een scheet dwars, lees je het in de “populaire ” media. Get a life jankbak.

 50. Huismaker

  Dan zou ik nog eerder bijna kiezen voor dat cda-debat.

 51. anonymous

  Mijn god, waarom?

 52. Bonita van Bourbon tot Meloen

  Concertgebouw we hebben een probleem, we worden als te elitair en te afstandelijk gezien. Hoe kunnen we dat oplossen ? Door een simplo, een man van het goedkope krokettenvolk, een simpele ziel die goed kan lu llen een podium te geven.
  Ok Gordon dan maar met een eenmalig interview, onze directeur is toch met vakantie en die kijkt nooit naar Shownieuws. Laat je de bar dicht en de luiken omlaag ik schaam me voor onze vaste bezoekers.

 53. kritisch avro-lid

  Tjonge, al een jaar geen alcohol en al een tijdje geen cocaine….en eerlijk gezegd, merk ik geen verschil bij Gordon.

 54. Carrie

  Waarom SBS gelooft dat IEMAND hierop zit te wachten is mij een absoluut raadsel.

 55. Garry glamour

  Benieuwd hoeveel lijntjes Gordon heeft gekregen voor dit interview.

 56. Josje

  Pfff wat een leuke reactisch.zeg hebben jullie niks?anders te
  Zeiken over een ander
  Mij is geleerd niet roddelen over een ander maar eerst naar jezelf kijken
  Word er een beetje moe van

 57. Lies

  18.37 Ik zit hier op te wachten sμkkel! Gordon is een topper,eerlijk,oprecht,trouw,maakt nooit ruzie maar dat doen anderen tegen hem,knap en toch geen kapsones en beste zanger van NL.

 58. dagobert

  wat is die zender snel afgegleden sorry john stop er maar mee

 59. Peter van der Plas

  @Lies ik lach me een breuk, of je bent een zus of dronken of je werkt bij Talpa anders kun je dit niet menen…

 60. Kiplekker

  Leeft Gordon in Clock Town van het spel The Legend of Zelda: Majora’s Mask? Daar wordt na drie dagen alles teruggespoeld. Gordon heeft namelijk al honderden keren zijn verhaal eenmalig verteld. Best knap! De ware aard van Gordon is echt walgelijk als je de uitspraak van de rechtszaak tegen zijn toenmalige vriend leest. Dreigen met een mes, fysiek geweld en stalk-gedrag.

 61. Fred Kroket

  Wat een verdienste om voor je eigen oproep in het concertgebouw op het podium exclusief je verhaal te vertellen. Huis tuin en keuken psychologie : grootheidswaanzin en een vleugje narcisme.

 62. Sip

  Gordon had dus echt wel teveel coke ingenomen op het feestje van Linda. Iets wat hij altijd ontkend heeft. Ik denk dat dit ook het geval was bij dat ongeluk in Griekenland.

 63. Bastiaan

  Nooit in de media???? dit is toch een aandachtszuiger eerste klas

 64. Citaat uit de Media

  Gordon heeft tijdens de corona-isolatie een flinke terugval nadat hij tien maanden ‘clean’ was geweest van drank en drugs. Dat vertelde de zanger maandag in Shownieuws. De entertainer deed eenmalig zijn verhaal over het afgelopen jaar.

  “Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg”, vertelde hij. “Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken.”

  Gordon had nog heel veel ‘KLM-huisjes’ met drank in huis waar hij zijn toevlucht toe zocht. “Ik kon de deur niet uit naar de supermarkt. Dus ik heb de KLM-huisjes maar opengebroken, ik schaam me dood. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf.” De zanger belde toen ook een oude dealer van wie hij nog een nummer had en bestelde weer drugs. “Je denkt: fok it, de hele wereld zit thuis. Ik doe er niemand kwaad mee. Dat is vier dagen doorgegaan, ik verloor de controle weer.”

  Daarna heeft hij zichzelf toch weer hervonden, voegt Gordon daar aan toe. “Ik voelde mij heel vies, dat ik mijzelf weer verloren had. Dat wilde ik niet meer, ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had.” Eerder in het gesprek vertelde de presentator dat hij tijdens het hoogtepunt van zijn verslaving op een modale weekendavond 25 wodka-cola en 4 gram coke weg tikte.

 65. Koetjesreep

  Deze man bestaat niet echt, hij is 100% fake. 🤮 💩

 66. Snorlax

  Ik ben wel benieuwd. Gordon is zo’n mysterieuze man. Je hoort nooit iets over hem of zijn privé leven. Ben benieuwd of ie weleens met verslavingen heeft geworsteld, of ie weleeens een vriend heeft en of z’n koffie tenten goed lopen. Dit soort informatie vind je nergens, en hier heeft hij nog nooit eerder uitspraken over gedaan. Hier op deze site staat ook niet minimaal 2 keer per week een artikel over hem. Spannend hoor. Ik ga zeker kijken.

 67. Peter Selie

  Aan dach ts h oe r

 68. AxelF

  Exclusief interview met Gordon?

  Als je hem wilt spreken log dan gewoon eens in op bullchat.nl rond 3uur dan zieke hem. En je kan met hem daten ook.

 69. Rowan

  Bij de edelherten in Almere zetten en hopen dat hij wordt afgeschoten. Niemand zal Gorden missen.

 70. Copy-Paste

  Setting is lekker gejat van het Oprah feat. Whitney Houston interview…

 71. Wilfred Degens

  Ons Nederland is Gordon meer dan zat. Hij is nu nog het schoolvoorbeeld van kleurverlies en geluidsvervorming op de buis. Kan echt niet meer om naar te kijken en luisteren. Gordon, ga lekker met Henny Huisman van je down the hill genieten met sjoelen en jeu de boules.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.