Shownieuws heeft Roelvink-groupie op redactie

Shownieuws heeft een groupie van de broertjes Roelvink op de redactie zitten, die het elke keer weer voor elkaar krijgt om Dave of Donny de uitzending in te fietsen. Dat onthulde showkenner Bart Ettekoven in de rubriek op SBS 6. Dave en Donnie zijn volstrekt talentloos, maar bestaan bij de gratie van dit soort bakvisjes, meisjes die maar al te graag hadden geruild met Melissa Pach. Helaas valt één van de Roelvink-groupies nu ook de Shownieuws-kijkers lastig met haar manie.

Zelf wordt Bart er ook doodmoe van. “Daar is ‘ie weer“, zei hij gisteren toen een nieuwtje over Donny Roelvink werd aangekondigd.

Collega Albert Verlinde: “Iedere avond is hij er weer!

Bart: “We moeten heel even wat vertellen. We hebben een redactrice op de redactie bij Shownieuws en die is verliefd op Donny Roelvink. En op Dave Roelvink. En velen met haar. In íedere uitzending zitten ze er daardoor weer bij.

Heel irritant, vindt Bart het. “Albert en ik kwamen vanmiddag en zeiden: ‘Wéér Donny Roelvink?’”

Later ging het er nog over dat Albert zo vaak op de redactie zegt dat hij het Simon & Garfunkel-programma van Nick & Simon zo leuk vindt. “Als het hier iedere avond over Donny Roelvink mag gaan, mag ik dan ook even aandacht vragen voor Simon & Garfunkel in dit programma?

Lees ook: Lodewijk Asscher: ‘Hoe is het met Dave Roelvink?’ (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen