Shownieuws heeft Roelvink-groupie op redactie

Geplaatst op vr 03 jul 2020 om 10:15

Shownieuws heeft een groupie van de broertjes Roelvink op de redactie zitten, die het elke keer weer voor elkaar krijgt om Dave of Donny de uitzending in te fietsen. Dat onthulde showkenner Bart Ettekoven in de rubriek op SBS 6. Dave en Donnie zijn volstrekt talentloos, maar bestaan bij de gratie van dit soort bakvisjes, meisjes die maar al te graag hadden geruild met Melissa Pach. Helaas valt één van de Roelvink-groupies nu ook de Shownieuws-kijkers lastig met haar manie.

Zelf wordt Bart er ook doodmoe van. “Daar is ‘ie weer“, zei hij gisteren toen een nieuwtje over Donny Roelvink werd aangekondigd.

Collega Albert Verlinde: “Iedere avond is hij er weer!

Bart: “We moeten heel even wat vertellen. We hebben een redactrice op de redactie bij Shownieuws en die is verliefd op Donny Roelvink. En op Dave Roelvink. En velen met haar. In íedere uitzending zitten ze er daardoor weer bij.

Heel irritant, vindt Bart het. “Albert en ik kwamen vanmiddag en zeiden: ‘Wéér Donny Roelvink?’”

Later ging het er nog over dat Albert zo vaak op de redactie zegt dat hij het Simon & Garfunkel-programma van Nick & Simon zo leuk vindt. “Als het hier iedere avond over Donny Roelvink mag gaan, mag ik dan ook even aandacht vragen voor Simon & Garfunkel in dit programma?

Lees ook: Lodewijk Asscher: ‘Hoe is het met Dave Roelvink?’ (vanochtend)

Foto: SBS
17 Reacties op “Shownieuws heeft Roelvink-groupie op redactie”


 1. Ikke

  Ik voel nieuwe musical van Stage Entertainment aankomen na Tina Turner: Simon & Garfunkel, The Musical.

 2. Wendy's dealertje

  Vermoeiend, elke keer wat met de Drolvinkjes.

 3. Annelies Slabbervos

  Don’t make stupid people famous. Je zou zeggen dat het na het ongeluk met die bak het even rustig is rond die familie nee het gaat maar door met non news over de tanden Turkije nieuwe auto Dave. Kortom het zegt alles over SBS6 Shownieuws.

 4. Peter Selie

  Meteen ontslagen die bakvis.

 5. Jean

  Dat virtuele dekor ziet er erg goedkoop uit bij Show en Hart. Je kan wel zien dat er bezuinigd is.

 6. Peter Selie

  Familie Roelvink de vleesgeworden bagger leeghoofdige aandachtsge ile Amsterdamse Familie zonder inhoud klasse of maar enige toevoeging voor artiestenwereld, events of sportwereld en politiek. Zo zit de tv in elkaar gewoon bagger uitzenden voor het krokettenvolk. Iedereen krijgt wat je verdient wij deze flut familie.

 7. Zomaar

  Dave is een selfmade man.
  Niet beroemd gemaakt door zijn vader, maar met iets te flikken in een zwembad en bijbehorende villa.
  En om een duistere reden gaven de commerciële omroepen hem als beloning een reality serie.

 8. Captain Caveman

  Met dat typische nichterige, halfslachtige en hautaine Amsterdamse gedrag, ja dat is inderdaad nieuws!

 9. Donald Dumb

  Gewoon niks meer melden over die Roelvink onbenullen…

 10. Koffie

  Ik denk dat het slachtoffer van Dave R. ook blij is dat zij weer genoemd wordt in dit bericht.

 11. iemand

  Dave deed eigenlijk precies het zelfde wat Paris Hilton en Kim K. zo beroemd maakten. Seksfilmpjes verspreiden in je bedje is gespreid. Maar de meeste mensen die op tv komen zijn talentloos vroeger moest je nog een opleiding als acteur of actrice volgen nu word je op je plastieke uiterlijk beoordeeld en mag je op tv. Kijk naar al die reality shows zijn stuk voor stuk talentloos en hoe achterlijker ze zich gedragen hoe mooier het wordt gewonden. Totdat ze te beroemd worden want dan worden ze uitgekotst maar dan is het al te laat.

 12. merel

  kunnen jullie die griet misschien gewoon ontslaan? Ik vindt deze crimineel constant media aadacht geven echt een heel slecht voorbeeld voor de vele zwakbegaafde jongeren die er zijn. Neem een Akwasi.

 13. Henry

  Merel je hebt groot helijk

 14. Bartje

  Wat zijn jullie toch allemaal simpel. Denken jullie nou echt dat de hoofdredacteur en eindredactie dat elke keer laten gebeuren? Het was gewoon een grapje omdat Bart en Albert vinden dat Donny teveel aandacht krijgt. Er zit natuurlijk niet echt een verliefde bakvis op de redactie.

 15. Tovenaar

  Opzouten met die domme shownieuws redactie

 16. VI

  Als er iemand is waar we hier echt nooit naar kijken, zijn het die vreselijke irritante Rottevinken wel….om te kotsen zijn ze, alle 3.!!

 17. Jan

  Zou Melissa Pach mij ook niet eens lekker willen pijpen ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.