SBS 6 zet Frank Visser in als GTST-killer

SBS 6 gooit zijn vooravond in het nieuwe seizoen volledig om. Na Linda de Mol en Martien Meiland is Frank Visser veruit het grootste kijkcijferkanon van de zender en daarom krijgt hij een eigen ‘daily’. Dat heeft de tv-zender laten weten. Zelfs in de herhaling doet Frank Visser het momenteel best goed op SBS 6. Zijn programma’s weten in het hoogseizoen soms meer dan een miljoen kijkers te boeien en daarom gaan ze hem nu uitproberen in de kwakkelende vooravond.

SBS 6 geeft hem een nieuw programma met de titel ‘Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen?’. De productie is in handen van Chateau Meiland-producent Vincent TV Producties, die alle programma’s van Frank Visser produceert.

Waar het programma precies over gaat is niet duidelijk, maar het zal vast weer om schreeuwende tokkieburen gaan. Die staan straks elke werkdag op het menu van 19.30 tot 20.30 uur.

Frank Visser gaat de concurrentie aan met de DWDD-opvolger en het Achtuurjournaal op NPO 1 en het Half Acht Nieuws en GTST op RTL 4. De tv-rechter lijkt een mooi alternatief voor deze titels.

De nieuwe vooravond van SBS 6, die eind augustus van start gaat, ziet er als volgt uit:

  • 17.00 uur – De 5 Uur Show
  • 18.00 uur – Lang Leve De Liefde
  • 18.30 uur – Dit Vindt Nederland (met Natascha Harlequin)
  • 19.30 uur – Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen?

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen