SBS 6 wilde Paleis voor Prikkie met Patty en Richard

Geplaatst op ma 13 jul 2020 om 11:00

SBS 6 wilde Paleis voor een Prikkie voortzetten met Patty Brard en Richard Groenendijk als nieuwe presentatieduo. Daar heeft de zenderleiding echter alsnog van afgezien. Dat vertelt de tv-diva in gesprek met de Beau Monde. Na Chateau Meiland was Paleis voor een Prikkie zo’n beetje de succesvolste SBS 6-titel van de afgelopen seizoenen, maar het duo Frank Jansen en Rogier Smit is overgestapt naar RTL 4. De bazen van SBS 6 willen echter wel door met hun hitformat.

Voor de opvolging is Patty dus gepolst. “Met Richard Groenendijk nam ik een proefaflevering op van Paleis voor een prikkie“, onthult de televisiediva.

De Talpa-top zag het toch niet zo zitten. “Helaas gaat Talpa het programma maken met onbekende presentatoren.”

Door het coronavirus is ook haar dagelijkse talkshow met Gordon al afgeblazen. Wel kijkt ze met een positief gevoel terug op het reisprogramma dat ze afgelopen jaar maakten.

Patty vormt niet met iedereen een fijn duo, geeft ze aan. “Ik kan goed aarden achter een desk, het hangt ervan af met wie. Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Viktor Brand zijn fijne collega’s, maar er zit er ook een tussen – ik noem geen naam – die alles overneemt. Dan word ik onzeker en heb je aan mij geen goede.

Ze lijkt hier te doelen op Jan Versteegh, met wie ze totaal geen klik had in 6 Inside.

Tot slot: hoe lang blijft Patty nog op de buis? “Vorig jaar heb ik een 4-jarig contract getekend bij Talpa. Ik acht de kans groot dat het hierna op televisie ophoudt voor mij“, zegt ze.

Al zei Peter van der Vorst laatst: ‘Mag ik jou dan alvast van je 68ste tot je 75ste vastleggen?’ Heb ik vreselijk om gelachen.

Foto: BNNVARA
26 Reacties op “SBS 6 wilde Paleis voor Prikkie met Patty en Richard”


 1. Sjaak

  Patty is knap.

 2. Walter

  Nee dat is niets voor Richard.

 3. Vincent

  Volgens mij doelt Patty helemaal niet op Jan Versteegh maar op Bridget Maasland, met wie ze jarenlang Shownieuws presenteerde. Bridget is dominant en Patty gaf al aan nerveus te zijn om met haar te moeten werken. Bovendien hakkelde ze altijd gigantisch met Bridget aan de desk, natuurlijk omdat Bridget verbaal sterker is en veel beter uit haar woorden kwam dan Patty.

 4. Pettie Fart

  Brard wil zelf al te graag domineren, daarom kan ze het niet uitstaan als een ander veel beter het hoge woord kan voeren dan zij zelf. Ze gaat geen namen noemen, dat bewaart ze wel voor het volgende sneue afzeikboekje, laf wijf.

 5. Zomaar

  Paleis voor een Prikkie was wel heel voorspelbaar na een aantal afleveringen.
  Aanbellen met een gebakje, 2 klusjesmannen met een kwast, een kringloopwinkel bezoeken, en wat bijverdienen met een halfbakken ongeloofwaardig klusje.
  Leuk voor een paar seizoenen,en dan moet je gewoon iets anders verzinnen.

 6. Norvo

  Bedoelt ze niet Albert V? Als iemand de boel naar zich toetrekt was hij het wel, zeker bij 6 Inside.

 7. robb

  Het succes was dat er nu eens geen bnners waren die het zoveelste kunstje deden met nep lachen en ingestudeerde grappen.

 8. Zelfzucht

  De nood moet bij SBS wel heel hoog is, als ze het botox- en siliconenlijk van Patty Brard weer laten presenteren. Het fossiel van Luv jaagt de laatste kijkers naar de concurrent.

 9. Bjorn

  Paleis voor de Prikkie mooi programma voor Mattie en Montana.

 10. Teuntje

  Ze is zo dominant als de pest en die lult maar over anderen wanneer ga je eens met een mondkapje in een verpleeghuis de oudjes helpen je bent zelf ook van die leeftijd dan doe je iets goeds …als ik je kop op tv zie dan zap ik door hysterische plastic pop…

 11. Pegode

  Niet met Patty Brard! Trekt de hele show naar zich toe!
  Verpest alles!

 12. Patty Brard

  Niet fijners dan een smerig verstopt toilet te vinden, waar de stront in over loopt. Krijg gelijk zin om mijn hoofd in de toiletpot te doen. Zalig!

 13. robb

  RTL en SBS als jullie willen bezuinigen trap alle bnners eruit en vind je zelf opnieuw uit door eens met echte presentatoren te werken er zijn er genoeg die dat wel kunnen .

 14. mark2

  Dat programma was typisch iets geweest voor Martien meiland en zijn dochter. Past beter bij hem dan cash or trash

 15. Ap

  A.U.B. geen Patty Brard meer op TV,kost alleen maar kijkers,zelfde als met Gorden.

 16. rob

  Ze hebben er dus echt geen kijk op!!

 17. Rotterdammer

  Daar kunnen ze beter Pissie Paay opzetten want die heeft ook geen rooie rotcent meer en heeft dus meer ervaring in rondkomen van niks dan Brard.

 18. Jan

  Patty moet de SBS6 variant van Hotter Than My Daughter maken, daar was ze behoorlijk goed in. En Bonje met de Buren mag wel weer terugkomen. Beide shows hadden behoorlijk heftige en hilarische tv-momenten.
  Wat ook terug mag komen is de Nachtrijder, waarin mensen werden geinterviewd die s’nachts leven/werken als iedereen slaapt.

 19. Mark

  Als de Meilandjes toch stoppen met Chateau dan kan SBS 6 mooi vader en dochter op Paleis zetten, zijn er geknipt voor en kwamen toch al in kringloopwinkels. Domme zet van Talpa om een “talentenjacht” op te zetten om een nieuw duo te zoeken.

 20. Mick

  Cash or Trash kan naar Victor Brand en dan Martien op Paleis voor een Prikkie.

 21. Karel de Grote

  Goed plan Mark!

 22. nico

  Niet doen de een is homo en de ander staat stijf van de botox.

 23. Liefhebbende Moeder

  Patty Brard is een echte liefhebbende moeder.

 24. Harry

  Patty is ook heel goedkoop

  dus die match klopt perfect…

 25. Lau

  Goed idee om Martien en dochter op Paleis voor een Prikkie te zetten.
  Dan wel noodzakelijk om Chateau en Paleis voor een Prikkie niet gelijktijdig te programmeren.
  Cash or Trash naar Viktor Brand.
  Bonje met de Buren zal wel niet meer terugkeren, aangezien Frank Visser in dezelfde vijver vist. Niet voldoende cases vermoed ik.

 26. Het Ware woord!!

  Sjaak • Wááát…?!!! Dat met fillers en botox vólgespoten tronie…. Hélp!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.