Royalty-Marc niet definitief weg bij RTL Boulevard

Justine Marcella is niet de opvolger van Marc van der Linden in RTL Boulevard. Wel is ze toegevoegd aan het royaltyteam van de showrubriek én is ze momenteel in zijn plaats te zien, omdat hij in het ziekenhuis ligt. Dat heeft Luuk Ikink vrijdagavond gezegd op RTL 4. Marc heeft al zijn volgers laten weten dat hij in het ziekenhuis ligt, maar wil niet zeggen waarom. Enkele jaren geleden viel de royaltykenner ernstig af, maar wilde hij ook niet zeggen hoe. Wellicht heeft het ermee te maken.

Luuk Ikink: “Er kwamen veel vragen of jij, Justine, nu zijn vaste vervanger bent. Nou, dat is niet. We vinden het heel fijn dat jij hier bent, je bent ook echt toegevoegd aan het royaltyteam wat ons betreft, hartstikke fijn, maar het is niet de vervanger van Marc.”

Presentatrice Bridget Maasland: “Het was ook al de bedoeling, hè, dat je zou aanschuiven.

Luuk: “Ja, het liep al sinds de coronacrisis.”

Justine: “Maar beterschap aan Marc.”

Luuk: “Ja, we wensen hem heel veel beterschap.”

Het ging er ook nog even over bij Shownieuws. Bart Ettekoven: “Het is een collega van mij. We hebben natuurlijk jaren samen de hoofdredactie gedaan van Weekend en ook na zijn vertrek is hij als royaltyverslaggever blijven werken voor Weekend, ook bij RTL Boulevard natuurlijk.”

Hij is begin deze week opgenomen in het ziekenhuis, maar wat er precies aan de hand is, is niet helemaal duidelijk. Maar dat het niet om een neusverkoudheid gaat is wel duidelijk, want hij ligt er al een aantal dagen. De artsen zijn op dit moment aan het onderzoeken wat er precies met hem aan de hand is.”

Heeft hij corona? “Nee, dat denk ik niet. Ik heb vandaag nog even contact gehad met de familie en zij zeggen dat het gelukkig wel wat beter met hem lijkt te gaan, maar hij voorlopig wel wat rust nodig heeft. Dat gunnen wij hem en dat gunnen ze hem ook bij RTL Boulevard.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen