Peter R. de Vries: ‘Beau en ik zijn geen vrienden’

Beau van Erven Dorens sprong vorige week vrijdag in zijn talkshow volledig uit zijn vel toen Peter R. de Vries werd aangevallen door een journalist van het AD. Het wekte verbazing op bij de kijkers: viel hij hier niet een beetje té veel uit zijn rol? Mensen hintten erop dat de persoonlijke vriendschap tussen Beau en Peter een rol zal hebben gespeeld, maar daar is volgens de misdaadjournalist geen sprake van. Peter stelt dat hij lange tijd samenwerkte met Beau, maar dat ze geen vrienden zijn.

Tv-kenner Rob Goossens heeft met Peter gesproken over deze spraakmakende uitzending van Beau. “Ik dacht eigenlijk daar te zien dat Beau het opnam voor zijn vriend Peter R. de Vries, die elkaar natuurlijk kennen van jarenlang RTL Boulevard samen maken“, zegt hij tegen Privé TV.

Daar is echter geen sprake van, aldus Rob. “Ik sprak Peter deze week en hij zegt: ‘Vrienden? We zijn geen vrienden. We hebben televisie samengepakt, maar ik zag dit écht niet aankomen.’

Hoe verklaart Rob dit dan? “Dit was veel meer Beau die gewoon zijn persoonlijke ergernis deelde, dan dat hij het aan het opnemen was voor iemand die misschien dacht dat hij die steun nodig had.”

Hij schiet een beetje uit zijn rol en tegelijkertijd: daarvoor kijk je live televisie.”

Lees ook: Beau pisnijdig op gast: ‘Waar heb jij het over man!’ (vorige week zaterdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen