Ronald Molendijk steunt illegale coronafeestjes

Geplaatst op ma 06 jul 2020 om 9:45

Ronald Molendijk heeft er geen enkele moeite mee dat er in het land steeds meer illegale coronafeestjes worden georganiseerd. De regels zijn gewoon niet meer uit te leggen. Dat heeft hij zondagavond gezegd in Shownieuws. Er mag volgens de coronaregels nog altijd niet gefeest worden, maar steeds meer jongeren hebben daar lak aan. “De burgerlijke ongehoorzaamheid moet ook gewoon oplaaien en het moet ook uit de jongerencultuur komen, juist in tijden van corona“, zegt Ronald.

Zelf heeft Ronald ook geen hoge pet op van de coronaregels. “Het is gewoon niet goed uit te leggen wat er nu gebeurt. Ten eerste vertrekt de overheid op recessie, zo van: succes ermee, wij hebben een beetje gezegd hoe het nu moet en bekijk het maar.”

Maar als jij nu 18 of 19 jaar bent en je kennis wil maken met mensen en uit je dak wil gaan, dan mag je niet los. Tegelijkertijd wordt twee deuren verder een sekswerker aan alle kanten genomen. Dat is heel moeilijk uit te leggen en ook vol te houden“, vervolgt hij.

Bij een druk bezocht feest is er toch ook een veel groter verspreidingsgevaar dan in een peeskamertje? “Dat hoort er ook een beetje bij. We zijn ook allemaal wel heel erg veel angst aangepraat, want die demonstranten zouden ook allemaal brandhaarden zijn, maar dat is ook niet gebeurd.”

Er is nog steeds geen vaccin. “Nee, die mensen die daarheen gaan hebben ook zoiets van: we zijn allemaal jong en het is wel goed zo.”

Als het aan Ronald ligt, worden er ook weer festivals georganiseerd. “Wat mij betreft moet een festival al lang weer kunnen.”

Foto: SBS
53 Reacties op “Ronald Molendijk steunt illegale coronafeestjes”


 1. Plop!

  Waarom geen feesten buiten houden? Dat is een stuk veiliger dan binnen!

 2. Pim

  Wat doet deze man toch aan die desk? Heeft nergens verstand van, of doet net alsof hij het niet weet om maar popi jopi over te komen. En nu weer deze domme actie, waarin hij ook nog zei dat het vroeger met House ook zo ging, ondergronds en illegale feestjes.

 3. bus

  is hij in geldnood?

 4. Robert

  Weer een klagende BN’er

 5. Tsja

  Wie?

 6. Dirk van Vooren

  Waarom is deze Ronald Molendijk zo een ongelofelijk domme zak?
  Met zo een verkapte oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid gaat het toch veel langer duren totdat we van die coronashit verlost zijn?
  Hij kan ook gewoon z’n bek houden maar hij kiest ervoor om zijn domheid te ventileren. Wat een stom stuk vreten is die vent. Weg ermee.

 7. Peter Plasgoot

  Mafkees wat hij allemaal zat te brallen.

 8. Gerda

  Die gast wordt gemist door Peter R de Vries in Boulevard..
  Wat heeft die man voor charisma, dat al die ouwe kerels vriendjes met hem wil zijn?

 9. critikast

  Domme man met domme opmerkingen in een oliedom programma!

 10. Guttegut

  Het zou mooi zijn als Molendijk daar dan ook was, corona krijgt en dan net zo hulpeloos kapot laten gaan als die bejaarden die gestorven zijn. Egoïstisch stuk afval!

 11. B

  Misschien moet Ronald even het verhaal lezen over Boy Ettema in de Volkskrant . Een van 13 zorgverleners die door hun werk aan Corona overleden . Boy was pas 42 jaar oud en super gezond. Mocht hij na dit gelezen te hebben nog oproept om maar gezellig feestjes te geven en los te gaan is het een ontzettende engnek.

 12. .WEST*

  Hij wil zeker op de voorpagina van de te le graaf

  met de mededeling R. M. overleden door corona
  en dan op MC het bericht, alle b Ners geschokt

 13. Deegje van eigen koek

  Ik heb gisteren voor het eerst in duizend jaar weer eens Shownieuws gekeken, en moest bijna braken van de gespeelde “onenigheid”. Vieze Santegoeds met zijn lachje voor de valse opmerkingen, Ronald Midlifecrisis Molendijk als rebelse dombo netjes op 1,5 meter afstand klagen over de 1,5 meter afstand. Hij roept gewoon mensen op om lak te hebben aan de richtlijnen van het RIVM, schandalig. Snap niet dat John de Mol hem er niet uitgooit.

 14. Pieter

  Ronald Molendijk doet echt niet opzettelijk alsof dat hij dom is, deze sukkel is het daadwerkelijk ook en doordat hij dikke eurootjes verdient (op een heel slecht bekeken zender) hoeft hij niks anders te doen. En daarvan moet je nou iets leren.
  Nou, als dom blijven en coke snuiven de norm wordt dan kunnen we het licht uit doen.

 15. Bekijk

  Ronald Molendijk had beter Kinderdijk kunnen heten met zulke teksten.

 16. Hopsakees

  Gisteren gekeken naar Kijken in de Ziel gekeken over wetenschappers. Daar zat een wetenschapper zich enorm op te winden over een professor die uitlatingen deed die niets met diens vakgebied te maken hadden.
  Diezelfde woede komt steeds bij me op als ik totale mongolen zoals Molendijk een oordeel hoor geven over het wel dan niet gevaarlijk zijn van Corona. Ik weet het niet, en hij ook niet.
  Het enige waar Molendijk uitspraken over moet doen, is hoe je toch ver kunt komt met weinig talent. Want dat moet je hem nageven.

 17. robb

  Sekswerker met een mondkapje op is net zo veilig als een dokter bij een patient ,de besmettingen ontstaan waar mensen lang dicht bij elkaar zijn .

 18. Marlies DubbelD

  Wie heeft Ronald Molendijk een podium gegeven?
  Het is bij de wilde beesten af dat zo een populistische flapdrol keer op keer de ruimte krijgt om zijn gebrek aan. Intellect te ventileren. Ronald zou beter moeten weten, na al de ellende en de doden en de zieken die zijn veroorzaakt door dit virus. Beter nog: opsluiten die vent wegens verstoring van de openbare orde.

 19. quibuus

  In dit geval:Bij gebrek aan beter wie krijg je tegenwoordig nog om een sprekende pop te spelen en achter een desk plaats te nemen. Deze mensen willen nog graag iets bijverdienen…………….

 20. Captain Caveman

  Breekt een lans voor jongeren. Niet zo verwonderlijk omdat hij ook nog tot de jongeren generatie behoort. Met zijn 54 lentes is dat toch nog niet echt volwassen!

 21. ron

  KAN DEZE MAN WEG EN NEEM DIE HEKS VAN GISTERENAVOND OOK MEE !

 22. Tonny

  Deze overjarige dj wat een dombo. Ook hier kijken we niet meer na. Weg ermee

 23. Ronald wie?

  Kan iemand uitleggen waarom Ronald Molendijk niet gewoon bij de klantenservice telefoondesk werkt?? Wat doet hij ongevraagd op mijn scherm?!

 24. Abij

  Er word een smerig spelletje gespeelt daar bij boulevard! Allemaal vriendjes van John de Mol wat een dom volk! Money money money daar draait het om. Ik heb het niet gezien maar als ik het lees denk ik wat een niveau wat daar zit!

 25. .WEST*

  @Abij Gelukkig maar dat er bedrijven zijn waar geld niet belangrijk is , nee daar verdienen ze hun brood met schelpen, en iedere werknemer krijgt aan het einde van de maand 5000 schelpen mee naar huis
  ik ken mensen die al schelpen miljonair zijn !

 26. Hopsakees

  @abij
  Molendijk zit niet bij Boulevard.
  En iets niet zien en dan toch een mening hebben over van alles en nog wat… Je lijkt Arie Boomsma wel

 27. Einde van NL

  Hoopvol en laten we beginnen de compleet doorgeschoten regelgeving en maatregelen rond dit buiten alle proporties opgeblazen verkoudheidsvirus aan te pakken.

  Deze man is één van de velen op tv die hopelijk nog zullen volgen en met een verstandig en helder tegengeluid komt en begrijpt dat we met alle genomen maatregelen economisch en maatschappelijk meer kapot maken dan genezen. Alle (experimentele) maatregelen die tot nu toe zijn genomen en nog zullen volgen zijn levensgevaarlijk en een grote bedreiging voor de gehele bevolking en economie.

 28. man pan

  Wat een lulhannes. De grote aanjager van COVID-19 uitbraken in Florida en Texas zijn feestende jongeren.
  Ben voorstander van meer versoepelingen in buitenlucht, maar niet dit. Zodra die gasten massaal gaan zuipen hebben ze de intelligentie van eencelligen en gaan ze aan mekaar hangen.

 29. pieter

  “Zelf heeft Ronald ook geen hoge pet op van de coronaregels” Wij van WC eend hebben ook geen hoge pet op van Ronald

 30. W.A. van Buuren

  Wat een mafklapper

 31. CB

  Tja, ik heb geen hoge pet op van Molendijk. Dus we staan quitte.

 32. Jolanda

  Dat wordt dan nog een leuke Sinterklaas-periode dit najaar… recht zo die gaat naar het heerlijk avondje! :)

 33. MediaPrak

  Opportunist

 34. pip

  Enge man.

 35. Denk Na

  Vind het maar een rare kwast, maar hier slaat hij de spijker op z’n kop. Eindelijk eens iemand die zegt hoe het zit in dit verhaal.

 36. William Raaf

  Mensen die rellen en ‘demonstreren’ vanwege iemand die een zwangere vrouw een pistool op de buik zette = legaal en geen kans op verspreiding
  Stervende ouder bezoeken = illegaal en schuldiger dan Heinrich Himmler.

  En de Kaaskop loopt weg met deze regering. Wat een armetierig volk.

 37. Crux

  William Raaf, je lieg en verdraai toch niet zo. Het gaat helemaal niet om Floyd, hij is gewoon het zoveelste voorbeeld van iets wat al eeuwen mis is in de VS. Er is ook niemand die Floyd een held vindt, zoals graag door tegenstanders van BLM wordt beweerd. Dat klinkt heel leuk onder gelijkgestemden, maar als je echt de discussie aan wilt gaan dan is dat ‘argument’ binnen een seconde weerlegd en van tafel geveegd.

 38. Sandra Reijers

  Hoopvol en laten we beginnen de compleet doorgeschoten regelgeving en maatregelen rond dit buiten alle proporties opgeblazen verkoudheidsvirus aan te pakken.

  Deze man is één van de velen op tv die hopelijk nog zullen volgen en met een verstandig en helder tegengeluid komt en begrijpt dat we met alle genomen maatregelen economisch en maatschappelijk meer kapot maken dan genezen. Alle (experimentele) maatregelen die tot nu toe zijn genomen en nog zullen volgen zijn levensgevaarlijk en een grote bedreiging voor de gehele bevolking en economie.

  Volledig eens met deze uitspraken. Ronald Molendijk is de enigste bekende Nederlander die er werkelijk vooruit komt wat er werkelijk speelt in Nederland en dat heeft NIETS met een virus te maken. Puur met de uitrol van agenda 21/30 en om van de mensheid slaven te maken en het grootste gedeelte uit te moorden. Ze beginnen in het najaar al als ze 5G aanzetten of een bio wapen los laten. Top dus dat hij er zo open over praat. Dat zou meer bekende Nederlanders moeten doen dan verdienen ze lof. Bij deze verdiend Ronald Molendijk de lof naast Ferry Doelens die eerlijk. De rest liegt al dan niet bewust of onbewust om hen baantje. Feiten genoeg te vinden om internet.

 39. William Raaf

  Beste Crux,

  Wat bedoel je ?
  En welk argument is zo ‘van de tafel geveegd’

  Je weet toch dat de fascisitsche 1984-organisatie BLM onze samenleving wil afschaffen, incluis alle gevangenissen en politie.
  U weet toch wel dat de fascistische oprichters van de fascistische en racistische organisatie BLM naar Venezuela gingen terwijl zes meter daar vanaf de kinderen kapot gingen van de honger op straat.
  Dat weet je toch ?
  Ofnie en heb je alleen maar naar de Staatsmedia gestaard ?

  Beste Crux
  Lees The Gulag archipel van Solzhenitsyn
  (je zult dat niet doen want why ? I have a opinion and feeeeeeeelings en weiger ‘foute’ informatie te lezen. Je deugt tenslotte)

 40. William Raaf

  Hey Sandra, lul je ook zo dom als je geneukt wordt?

 41. Groentetuintje

  William, praat Nederlands, vuile landvеrrader!

 42. William Raaf

  As usual weer een namenjatter

  Ik heb dus bovenstaande niet geschreven.
  Wat is hij toch komisch hè. Wat een dappere kleuter.

 43. Groentetuintje

  Nogmaals, praat Nederlands, vuile landvеrrader!

 44. Robert

  Hij ziet er dom uit, maar dat die ook dom is wist ik nog niet.

 45. Whitedog

  Ik mag hopen dat ze die ‘Je Broer’ een flinke straf geven als iemand op dat feest corona krijgt en sterft. Want er bestaat toch altijd nog iets als ‘ dood door schuld’. Maar dat zal vast wel niet blijven staan in de rechtzaal. Maar dan wel graag deze gast eilimineren van welke vorm van podia.

 46. anoniem

  Het is op zich wel ironisch dat veel mensen die het liefst mensen die het niet met hen eens zijn zouden willen onderdrukken of het land uitzetten, het hardst lijken te schreeuwen dat ze in hun vrijheid worden aangetast.. :-)

 47. Teuntje

  Hij blijft een smeerpoes engerd van een kerel wat die daar doet bij SBS is mij een raadsel

 48. Sip

  Ronald Molendijk en ook Wim Engel ontkennen de Corona-virus. Dit is jammer want ze sleuren mensen mee in hun onzin. Wel sneu voor die ziekenverzorgers, maar ook voor ons ouderen. Wij blijven voorzichtig en zitten al maanden binnen. Kijk om je heen; het virus grijpt meer om ons heen. Kijk naar Amerika en Israël

 49. Kattie

  Ik vind hem wel leuk .lult tenminste niet met iedereen mee

 50. Ron

  @Sip: je doet je naam eer aan. Doe niet zo hysterisch en geloof toch niet alles wat de media je voorspiegelt.

 51. anoniem

  @Ron Het aantal gekkies zal ook flink uitdunnen als we niet uitkijken…

 52. Nw

  Ronald die baggerlip wat een zak is dat.

 53. Garry glamour

  Ga gerust naar zo,n feestje Ronald ,maar Als je iets oploopt niet zeuren en geen hulp vragen . Voor het feestje een vent erna ook .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.