Paul de Leeuw na 2,5 week in Spanje: ‘Mondkapjes, nu!’

Geplaatst op vr 31 jul 2020 om 10:30

Na 2,5 week vakantie te hebben gevierd in Spanje denkt Paul de Leeuw alle wijsheid in pacht te hebben over de coronamaatregelen. Hij vindt dat we in Nederland nu direct aan de mondkapjes moeten. Dat laat hij weten op Instagram. Na wekenlang een mondkapje te hebben gedragen in Spanje, voelt Paul zich niet meer veilig nu hij in Nederland zónder mondkapje over straat loopt. Waarom hij dan niet gewoon een mondkapje opdoet is onduidelijk; hij wil eerst een verplichting opgelegd krijgen.

Paul spreekt al zijn volgers aan. “Goedenavond, ik ben weer in Nederland na 2,5 week in Spanje te zijn geweest met een mondkapje en ik fietste vandaag zonder mondkapje op straat en ik voelde me opeens heel onveilig.”

Een mondkapje voelt voor Paul veel beter. “Op een of andere manier geeft een mondkapje mij in elk geval veiligheid en ik zie in Amsterdam echt wel dat mensen veel op elkaar zitten en naarmate de avond verstrijkt nog meer.”

We moeten volgens Paul niet gaan verslappen. “Door een mondkapje heb ik toch het gevoel dat ik het zelf een beetje kan controleren, dus ja: misschien ben ik wel een enorme lul en heb ik 2,5 week Spanje in mijn rugzakje, maar ik wil toch heel erg adviseren om 1,5 meter afstand te nemen en een mondkapje doet echt wel een soort effect uitgaan van: voorzichtig, het is er nog steeds.”

We doen het niet voor onszelf, maar we doen het nog steeds voor onze ouders. Voor mijn moeder van 88 en mijn vader van 88.”

Foto: Instagram
48 Reacties op “Paul de Leeuw na 2,5 week in Spanje: ‘Mondkapjes, nu!’”


 1. ed

  Lijkt wel een slecht gelukte rollade

 2. Nana Mouskouri

  Ja, een ruimteraket zal ook goed werken.

 3. Nana Mouskouri

  Ps. Ruimtepak :-)

 4. ZUCHT

  Zet dat ding dan op en laat ons verder met rust!!!!!!!

 5. Curryworst

  Dikke Paul wil aandacht.

 6. Beer Put

  Mondkapjes NU ! en hij heeft er zelf geen 1 op, geef dan ook het goede voorbeeld

 7. Wilfred Gemeen

  Voor Paul werkt het zeker, kan hij veel minder bitterballen in zijn schuur proppen. En met morbide obesitas zit je ook flink in de risico groep.

 8. Albert Verhinderd

  Viroloog nummer 4885738

 9. repel

  Blijf dan lekker in Spanje. Niemand zal je missen. Weer zo een talentloze figuur.

 10. Suckerpunch, de enige en de echte

  Dit is toch die man die wereldwijd verketterd werdt omdat hij een redelijk pedofiel optreden had gedaan en wat viral ging op youtube daarom?

  Deze man toch?

  En die gaat ons nou vertellen hoe en wat?

 11. Respect ✌️

  Ik hou zeker afstand en zoek zeker geen drukte op en dat is genoeg,pak de mensen aan die overal lak aan hebben en als jij je er prettig bij voelt zet het op maar val mij niet lastig met kappies ,speknek.

 12. Kim Wieft

  Typisch links. De overheid moet hun leven en die van anderen bepalen want zelf zijn ze bang, ziek en misselijk. Maar vooral bang. Heel erg bang. Bang dat we zonder de EU verloren zijn. Bang voor Trump. Bang voor Poetin en de russen. Bang dat we 10 meter onder water komen te staan (zou allang gebeurd moeten zijn volgens profeet Al Gore), bang voor virussen, bang dat ze hun goedmenschstempeltje niet krijgen etc. etc.

 13. mike

  Laat me raden, meneer heeft in Sitges gezeten, gay badplaats vlakbij Barcelona. Dat gebied is inmiddels code oranje. Misschien kan meneer dan ook even 2 weken in zelf quarantaine gaan?

 14. Dries Roel Vink

  Ach, de zoveelste bn-er die, met nul wetenschappelijke kennis, loopt te roeptoeteren. Feit is dat er slechts 10 mensen met COVID-19 op een ic liggen en zo’n 60 mensen op een gewone verpleegafdeling. Hoezo mondkapjes noodzakelijk? Denk eens na!

 15. Herman Hoogsteder

  Ik vind PdeLeeuw een enorme eikel,maar ik moet eerlijk toegeven:Hij heeft gelijk.Het is een verschrikking om in Nederland te zijn.Een ongeorganiseerde rotzooi.Ik ben blij dat ik ergens anders in europa woon,waar ze het wel begrijpen.Nederland wordt geregeerd door Van Dissel en consorten.

 16. Wachter

  De zoveelste “deskundige” die meent het beter te weten dan de echte deskundigen. En om jouw gevoel te behagen moeten wij allemaal een mondkapje dragen, maar zo werkt het gelukkig niet mijnheer Paul. En nu ophouden met zeuren.

 17. Suckerpunch, de enige en de echte

  Herman Hoogsteder Hoe kun je nou weten dat NL een chaos is als je er niet eens woont? Zeker een paar comments gelezen van wat bange roeptoeters die om mondkapjes bedelen zeker???

  Flikker toch op man!

 18. azijnzeiker

  paul is een lekkere echte kerel waar ik wel eens mee in een darkroom heb gezeten

 19. Denk Na

  Nog zo’n idioot volledig in de zak van de MSM om deze marketing er maar door te drukken zoals de hele media met een campagne is begonnen om die mondkapjes landelijk te krijgen. Dat niemand dit ziet! Niet wetende dat het bij wet verboden is om mondmaskers te verplichten, dus doe eerst je huiswerk eens!

 20. Walter

  Ga eerst maar lijnen en 2 weken thuis zitten.

  Je bent een gevaar voor andere

 21. Herman Hoogsteder

  Nee Suckerpunch.Ik ben nl voor familiebezoek een tijdje in Nederland geweest.Ik ben nl Nederlander.Ik heb het zelf meegemaakt dus ik mag hier een mening over hebben.En om met jouw woorden te spreken.Flikker toch op man.

 22. ernieG

  Paul moet niet de straat op maar in thuisquarantaine na terugkomst uit Spanje.

 23. Chelsey

  Maak je geen zorgen hoor Paultje. Nederland zal bijtijds wel gaan meehuilen met de wolven in het bos! In de tussentijd kan jij je maar beter gaan bezighouden met je ”rtL-six beter dan nix” projectjes bij Herr bertelsMann’s Luxemburgs open riooltje 4!

 24. Dries Roel Vink

  @Hoogsteder Paul gelijk? Graag met (wetenschappelijke) feiten onderbouwen waarom u vindt dat wij mondkapjes moeten dragen? Hou ook even in het achterhoofd dat er nu slechts 10 mensen met COVID-19 op een ic liggen en zo’n 60 mensen op een gewone verpleegafdeling. Dat er meer besmettingen zijn is leuk voor de statistieken, maar dat komt door de toename van het aantal testen. En ondanks de verklaarbare toename van het aantal besmettingen daalt nog steeds het aantal ziekenhuis en ic-opnames. De angst regeert en niet de feiten.

 25. Suckerpunch, de enige en de echte

  Dus Herman u beweert dat als je geen Nederlander bent je geen mening mag hebben over Nederland? Ik ben geen Nederlander maar heb wel een mening over Nederlnd…

  KUT LAND!

  Zo… En nu?

 26. Ruud Harlaar

  Ja goede zelfkennis zoals je zegt “ ik ben een lul”.
  Gaat naar een risico gebied (weet dat maar gaat)en bij terugkomst een ander verplichten om een kapje te gaan dragen, vrijwillig draagt hij hem niet.
  Wat is hij toch bezorgt om de oudjes, of alleen zijn eigen ouders?
  Ja Paul je bent inderdaad een Lul…… en een hele grote ook.
  Straks even huilie huilie in en op de media’s omdat je een dierbare hebt verloren, en je hebt je “publiek” achter je , die je nu in hun gezicht uitlacht omdat ze zich wel verantwoord gedragen . Braak,braak.

 27. Bea

  Die zwetende gillende vetnek moet 40 kilo afvallen en zijn schreeuw bek houden. Het dragen van mondkapjes veroorzaakt eerder een toename van het virus.

 28. o.p. lichter

  Op die dikke kop van die malloot past geen een mondkapje eerder een badlaken .

 29. Pauline

  Volgens moet ie in quarantaine en die volgevreten kop……..

 30. Mike

  Schijnveiligheid.

  Juist gevaarlijker voor jezelf.

 31. Bart M.

  Paul moet geen mondkapje maar een flinke tent voorbinden en verder zijn muil houden.

 32. ego

  Eerst heerlijk een paar weken genieten van de spaanse zon en daarna de thuisblijvers gaan vertellen wat zij moeten doen ! Je had nooit naar spanje moeten gaan achterlijke i d i o te maf kees ! Veeg eerst voor je eigen straatje en daarna bij de ander…maf klapper, jouw soort mensen brengt anderen in gevaar, jij hebt in elk geval je vakantie gehad, proficiat !

 33. Teuntje

  Ja NU

 34. WEST*

  heb een stalen harnas aangeschaft dus mij kan niets gebeuren
  mijn vrouw krijgt er ook een ,maar,,, op dit moment is haar maat niet leverbaar

 35. steef

  als we hem dan ook kunnen muilkorven

 36. Corona-hoax

  Graag alleen voor sodomieten en pedo-sodomieten als pervers paultje. Dan aub ook met een muilkorf joggen. Dan gaat hij geheid niet meer voorbij komen op MC.

 37. AxelF

  Mooi dat Paul een mondkapje op heeft

  dat scheelt weer een schimmelpennikje.

 38. Es

  Dat dikke kind is weer terug zeker?
  Vette zeug had best in Spanje kunnen blijven.
  Hier in het land is het een overbodig verschijnsel geworden.

 39. HBaz

  Een peniskapje lijkt me ook wel nodig.

 40. Er ist wieder da

  Dat gezeik over die k*tkapjes is nog erger dan corona.

 41. man pan

  Vandaag 7 ziekenhuis opnames, kan nu al voorspellen dat dit aantal snel zal toenemen, waarom zou het in Nederland anders verlopen dan België of Duitsland.

  M.a.w. die mondkapjes komen eraan, misschien eerst in aantal steden, maar daarna toch landelijk.

 42. Roddelpraat

  Wij van Roddelpraat zijn ervan overtuigd dat Paul de Leeuw tot de risicogroep behoort. Relatief oud en een omvangrijke opslag van vet. Wij wensen hem veel sterkte toe.

 43. ik allah ben de grootste l

  kunnen zij /hij deze man niet naar mars afschieten .zij wij er vanaf

 44. Ria

  Onbeschofte reacties bah,hij heeft gelijk met de waarschuwing die er vanuit gaat.helpt verder niet denk ik😊

 45. Johannes den Doper

  Een mondkapje heb je in eerste instantie op om andere mensen niet te besmetten en het geeft daarom een goed gevoel als je ergens bent waar iedereen die opheeft.
  Nederlanders leven helaas volgens het principe “ieder voor zich en god voor ons allen” dus als iets wel positief is voor een ander maar niet direct voor jezelf dan doe je het natuurlijk niet.

 46. G.ossip

  Stop die mondkapjes maar daarin waar de zon nooit schijnt,en je bent echt een debiel als je dat gaat dragen…is SCHIJNVEILIGHEID!!!

 47. Richard de Bie

  Als dit zo is dan is die behoorlijk van het pad af wie of wat let je om een muilkorf te dragen ongezond is het doe je huiswerk ga op onderzoek uit p.s een mondkap is medisch een muilkorf is voor de onderdrukking

 48. Lionpussy cuckoo-head

  Wie gelooft in mondkapjes, ga er zelf een dragen en houd verder je bek.
  Als je van anderen eist, dat die er ook een dragen, dan ben je een hypocriete angsthaas en geen brullende leeuw, want dan zeg je erin te geloven, maar heb je er geen vertrouwen in. En een ander moet jouw veiligheid dan garanderen. Wie ook nog van de overheid eist, dat die het mondkapje dwingend oplegt is een regelrechte fascist babyface Mussolini made in Rotterdam doorpakken. Lekker volk.
  Het is hetzelfde als iemand, die teveel zuipt en eist dat de overheid alcohol gaat verbieden. Of iemand die zijn omgeving jarenlang vergiftigt met sigarettenrook, stopt met roken en vervolgens iedereen aanklaagt, die in zijn omgeving rookt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.