Rob Goossens uit kritiek op kijkcijferflop Kees Tol

Rob Goossens vindt dat De Hit Kwis, de nieuwe dagelijkse zomerquiz van NPO 1, geen programma is voor de publieke omroep. Het heeft geen publieke waarde. Dat zei de tv-kenner gisterenavond in RTL Boulevard. De Hit Kwis van het presentatieduo Kees Tol en Romy Monteiro begon maandag, maar is nu al één van de grootste vooravondflops ooit op NPO 1. Door heel Nederland zappen massa’s kijkers weg als de gemaakt gezellige quiz in beeld komt: het is een enorm fiasco.

Rob vindt het sowieso niet bij de publieke omroep passen. “Ik was echt een beetje verbaasd door De Hit Kwis, omdat het eigenlijk niet echt een publieke-omroep-programma is, vond ik om heel eerlijk te zijn.”

Voor Kees is het drama op drama, want hij werd vorige maand nog uit de vooravond van SBS 6 gehaald vanwege lage kijkcijfers. Maar ook voor Romy is het moeilijk, stelt Rob.

Met Romy wil het óók maar niet lukken, legt hij uit. “Ik heb toch een beetje medelijden met Romy Monteiro, die het ene na het andere avontuur toch een beetje ziet mislukken. Ze wilde de nieuwe Whitney Houston worden, maar toen kwam Glennis Grace. Daarna mislukte DanceSing, de theatertour in Nederland ook en dit ook.”

Ik hoop dat het voor haar nog wat gaat worden.”

Lees ook: Kijkcijferhorror Kees Tol: SBS 6 hijgt NPO 1 in de nek (vandaag)

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen