Rapper Boef vindt Johan Derksen geen racist

Rapper Boef kan zich niet vinden in de kritiek dat Johan Derksen een racist zou zijn. Hij vindt de voetbalanalidt geen racist. Dat zegt hij in de rijdende talkshow Bij Andy in de Auto. Boef is net als Johan Derksen een groot voetbalfan en heeft de racismediscussie in de media ook zijdelings gevolgd. Hij wilde weten wat zijn gastheer Andy van der Meijde er nou allemaal van vindt en bracht het onderwerp op het geplaagde Veronica Inside. “Die hele Derksen-tori, wat vind je daar nou van?

Andy gaf daarop aan: “Het wordt wel een beetje overdreven, vind ik. Je weet dat die gasten altijd zo praten, altijd, maar nu omdat in Amerika…”

Boef: “Ja, het is gewoon een moeilijk onderwerp, bro, die Black Lives Matters, maar ik snap wat je bedoelt, man. Maar ik snap het ook weer van hun perspectief, weet je, het is gewoon een beetje een kutdiscussie, snap je. Maar ik geloof niet dat Johan een racist is, dat geloof ik ook niet man.”

Andy: “Misschien had hij het gewoon even niet moeten zeggen. Toch?

Boef: “Ja, man. Dan krijg je een rel. Ik weet alles van rellen, bro. Ik heb een keer kech gezegd en ik ben bijna een miljoen euro verloren bro aan dingen die niet doorgingen.”

Foto: RTL, SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen