Na Angela nog meer tv-meubilair op vakantie: Luuk weg

Geplaatst op za 25 jul 2020 om 9:35

Het worden een paar hele stille weken in tv-land, want steeds meer hoofdpersonen van de tv-caroussel gaan met vakantie: na Angela de Jong neemt ook Luuk Ikink wekenlang de benen. Dat gaf hij gisteren aan in zijn voorlopig laatste RTL Boulevard. Luuk is één van de weinige tv-sterren die zó plichtsgetrouw aan een programma verbonden is: hij is bijna nooit op vakantie en neemt zelden een snipperdag. Eigenlijk is Luuk er gewoon elke dag, als het tv-meubilair van RTL. Maar nu dus even niet.

De reden dat Luuk zo vaak op televisie is, is omdat hij helemaal niet van reizen houdt. “Ik ben helemaal geen reiziger. Ik hou er helemaal niet van. Vakantie, prima, maar niet te vaak en al helemaal niet ver weg“, zei hij een paar jaar geleden.

Van warme landen gruwelt Luuk. Toen er precies een jaar geleden een hittegolf was in Nederland, kwam hij de deur niet meer uit. “Nou, 37 graden, nee, daar kan ik absoluut niet tegen.

Net als zijn Soestse dorpsgenoot Wilfred Genee viert Luuk dit jaar vakantie in eigen huis. Hij heeft geen zin om naar een land te gaan waar je op straat een mondkapje op moet.

Luuk: “Ik zou er gewoon geen zin in hebben. Dan moet je dadelijk misschien weer met een mondkapje lopen in land A en met allerlei andere regels. Ik heb er gewoon geen zin in.

Gelukkig heeft Luuk een fijne achtertuin en een mooi gezin. De tv-kijker ziet hem eind augustus weer opduiken in RTL Boulevard.

Foto: RTL
26 Reacties op “Na Angela nog meer tv-meubilair op vakantie: Luuk weg”


 1. azijnzeiker

  Wat een nerd!

 2. Kim

  Presentator neemt vakantie. Stop de persen.

 3. Truus

  Luuk weg daar rijdt ik altijd met 150 km per uur overheen.🚙

 4. Daniel

  Wat een nieuws, en verder

 5. Curryworst

  Hoe kom ik dan aan mijn social media informatie znder Luuk?
  Ik wil toch weten hoe het met Nicolette van Dam en haar Bas gaat. Of met de kookkunsten van kleine Kluivert. Nu horen we dus een maand lang niets meer over de instafoto’s van een gelukkige Dreetje en Monique.

 6. Daantje Pip

  Wat een uilskuiken is dit ook! Hoop dat ie voorgoed wegblijft.

 7. Arie Schoenlepel

  Met een beetje geluk pakt “Lucky Luke“ een virusje ergens op. Pfff…. wat een onwetend en über-saaahaaaaiiii 🥱 menneke 😴.

 8. Huismaker

  Lang leve Youtube.

 9. Wachter

  Toch wel interessant nieuws om van al die BNérs te horen dat ze op vakantie gaan. Moeten ze het allemaal wel weer melden als ze terug zijn, anders wordt ik ongerust.

 10. S. Stokvis

  Is dit item alleen geschreven om de mensen hier weer de mogelijkheid te geven om op Luuk te kunnen zanikken of wat is de nieuwswaarde hiervan?

 11. Lies

  Ik ga je missen Lucky, je bent altijd supergrappig en je ziet er zeer goed uit,je bent een echte ladykiller.

 12. Cobweb

  Zal je missen Luuk, fijne vakantie. Ene trek je niks aan van die zeikerds hier.

 13. Harry

  Het is heel simpel:

  RTL kennende zullen ze de

  komende weken vast oude

  afleveringen met de heer

  Ikink op zender gooien

  zodat het trouwe kijkvee

  niet eens doorheeft dat

  hun roddelgodje al weken-

  lang thuis zit te Rummikubben.

 14. Albert Verhinderd

  Oh leuk, EO zomerkamp is begonnen!

 15. Teuntje

  Griezeltje blijf lekker weg alleen die kop al

 16. M

  Azijnzeiker, jij bent mijn guilty pleasure. Knapperd!

 17. johan

  griebel

 18. Peter

  Dat Luuk tijdje weg gaat interesseert mij niet wens hem fijne vakantie, maar Angela mag wat mij betreft voor goed weg blijven, dan kan ze zich elders druk maken, en kunnen wij zelf beslissen wat we leuk vinden op tv ik word zoooooo moe van dat mens, maar hoop dat ze fijne vakantie heeft dan kan ze langer weg blijven.

 19. AxelF

  Moet die weer naar een afkickkliniek?

 20. Gerda Jansen

  Maar 3/4 weken op vakantie. Van mij mag hij wel 3 maanden naar Siberië. 🤣🤣🤣🤣

 21. anoniem

  luuk

  goed gezegd

  angela de toilet meubilair van de tv.

 22. Tonny

  Wat een goed nieuws dan ga ik weer kijken eindelijk verlost een paar weken van dat veel te oude mannetje.wat een jan doedel. Zielig voor zijn vrouw elke dag naar die kop te moeten kijken

 23. Ikke

  Luuk fijne vakantie, geniet er van. Wil je hem niet zien, er zijn meerdere zenders en de tv heeft een uit knop. Trouwens ik kijk nooit naar Boulevard, wil niet zeggen dat ik iedereen die dat werkt geen fijne vakantie wil wensen. Wil jeapzelf toch ook, waarom gun je het en ander niet. Ga eens wat voor kritiek op de reageerders geleverd wordt, misschien iwel in je eigen familie/kennissen kring.

 24. ikweethetbeter

  De nieuwe topper van RTL ,de Voice herhalingen ,plek 16 in de kijkcijfer top 25,intens treurig .

 25. .WEST*

  @ ik weet het beter Neen!!! Helemaal niet treurig , juist heel goed zelfs , want wat niet rendeert, verdwijnt vanzelf !

 26. Guido den Aftrekker

  Breaking nieuws dit hoor.. Man man man

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.