Beau pisnijdig op gast: ‘Waar heb jij het over man!’

Geplaatst op za 04 jul 2020 om 9:00

Het knetterde gisteren behoorlijk in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Er vond aan tafel een verhitte discussie plaats tussen Peter R. de Vries aan de ene kant en AD-journalisten Yelle Tieleman en Jens Olde Kalter aan de andere kant. Peter is woest over hun artikel dat dit weekend op de voorpagina van het AD staat – iets over zijn samenwerking met crimineel Nabil B. – en liet dat ook duidelijk blijken. Op een gegeven kwam zelfs bij Beau het stoom uit de oren.

Het boterde totaal niet tussen Yelle Tieleman en Beau van Erven Dorens. De heren hebben overduidelijk een totaal andere bloedgroep. Beau ergerde zich aan de dominantie die Yelle vertoonde aan tafel.

Tot twee keer aan toe maakte Beau de journalist duidelijk dat hij niet de regels bepaalt aan tafel. “Ik bepaal zelf wat ik hier zeg“, zei hij bijvoorbeeld. En: “Dit is mijn talkshow.

Toen Yelle op een gegeven moment een forse belediging uitte aan het adres van Peter R., ging Beau door het lint. Yelle suggereerde dat Peter R. zich geen misdaadjournalist meer zou mogen noemen.

Yelle tegen Peter: “Toen jij nog journalist was, zou je dan nooit bronnen spreken die misschien iets doen wat ze niet mogen doen? Ik denk dat dit juist de reden is dat we jou geen misdaadjournalist meer mogen noemen, omdat je dat begrip niet meer snapt.”

Niet Peter, maar Beau werd woest: “Dat sterkt jouw verhaal niet hoor. Zo’n opmerking helpt gewoon niet. Dat is gewoon een belediging. Je hebt het tegen de grootste misdaadjournalist van Nederland en je zegt: ‘Jij mag je geen misdaadjournalist meer noemen.’”

Daarna verhief de talkshowhost zelfs zijn stem: “Je komt net kijken, jongen, waar heb je het over? Je kan toch niet tegen hem zeggen: ‘Je bent geen misdaadjournalist.’ Dan is je verhaal zó slecht. Echt. Als je daarmee komt, dan vind ik dat een heel slechte opmerking.”

Yelle was helemaal perplex: “Dat mag…”

Daarna ging de discussie tussen Peter R. en de AD-heren weer verder. Een fragment kunt u zien via Twitter, helaas zonder het ophefstukje:

Foto: RTL
91 Reacties op “Beau pisnijdig op gast: ‘Waar heb jij het over man!’”


 1. Geox

  Beau had dus geen inhoudelijke argumentatie in zijn onprofessionele uitval, maar speelde het op de persoon.

  Wat een zwaktebod.

 2. Wilfred Genee

  Die Beau zat die De Vries in zijn hol te kruipen ,die bekakte flapdrol

 3. Jos

  Op1 – Beau: 52 -3

 4. Kim

  Het zou fijn zijn als de aflevering op RTLXL werd gezet!!!!!!!

 5. MolTalk

  Beau was niet onpartijdig. Zwakke vertoning!

 6. Robert

  Beau moet onpartijdig blijven als gespreksleider.

  O wacht, PrdVries is een collega. Wat een niveau

 7. Mumm-Ra

  Die AD journalisten waren f*cking irritant aan die tafel.

 8. Jantien Visser

  =Yelle suggereerde dat Peter R. zich geen misdaadjournalist meer zou mogen noemen= .Laat ik het nou helemaal eens zijn met deze opmerking vanYelle

 9. Daaristieweer

  Die 2 AD-boldies zijn ook trieste lui. Over de rug van een ander de Blitz willen maken.
  Noem mij bij het AD één NIET-gekochte journalist?

 10. Beau ter Ham

  Beau stond zo aan de kant van Peter. Overduidelijk maar het was spannende tv. En Peter lult zich altijd uit maar hier is wel rook. Dit zit allemaal te dicht bij elkaar.

 11. Ad

  Robert
  za 04 jul 2020 om 9:07

  Wat is dat nou weer voor onzin? Het is een talkshow, geen journaal! Bij Op1 en M zijn ze ook niet onpartijdig!

 12. Bri

  Nu waren de journalisten van AD ook vreselijk kinderachtig bezig. Iedereen sprak door elkaar, probeerden Peter R. Als drammerige kindjes uit te dagen. Irritante pubers.. Goed dat Beau nijdig werd en het ook voor hemzelf opnam.

 13. Mumm-Ra

  Inderdaad hoezo moet hij onpartijdig blijven is zijn eigen show.

 14. CB

  Als er zoiets gebeurt bij een programma wacht men vaak even met plaatsen tot de storm is gaan liggen. Probeer het morgen of maandag @Kim.

 15. Wessel

  De AD is inderdaad verworden tot een kutkrant die slaafs achter de linkse meute en de subsidie van de Brusselse broodheren aanwandelt, maar dit deden de twee AD-mensen goed.
  Ze hadden inhoudelijke onderbouwing voor hun verhaal.

 16. CB

  Excuses voor mijn dubbelpost: objectiviteit bestaat allereerst niet. Verder geldt voor BEAU dezelfde redactionele vrijheid als voor JINEK sinds Pilotstudio erop zit.
  En soms mag het best even knetteren. Als Tieleman en Olde Kalter ernaast zaten, dan zaten ze ernaast.

  En als Tieleman iets over de petten van De Vries heeft te mekkeren: er zijn wel meer mensen met een grote hoeveelheid petten. Het wordt saai, altijd maar weer hakken op De Vries. Hak es op wat anders in.

 17. MC bezoeker 27

  Bij Peter zie je hetzelfde gebeuren als bij Johan Derksen. Ze happen meteen toe als ze niet naar de mond toe gepraat worden.

  Neemt niet weg dat die twee van het AD wel bloed irritant zijn en duidelijk op zoek zijn naar sensatie. En manieren hebben ze ook duidelijk niet als je te gast bent in een talkshow. ….

 18. Nana Mouskouri

  Ik vond het zuiggedrag van die 2. Peter en Beau bleven echter netjes beleefd.

 19. Hoos

  Toch wel

 20. Michiel

  Alleen al het idee dat mensen naar dit soort programma’s kijken, lol. Het leven is te kort voor voor dit soort onzin.

 21. Dirk2

  Boefje P.r.de Vries uitnodigen is zo not done.

 22. Curryworst

  Beau was uitermate onprofessioneel bezig en koos van meet af aan partij voor Peter R. de Vries, zijn oud-collega ten tijde van RTL Boulevard.
  Komt bij dat Petertje bijna dagelijks te zien is op RTL. Gister zelfs 2x: bij Boulevard en Beau.

  Jens en Yelle kregen amper de ruimte om hun kant van het verhaal te vertellen.
  Beau is lesmateriaal voor hoe het níet moet als presentator.

  Belangrijker zijn de feiten over de betrokkenheid van Peter R. in het strafproces en de vermeende kwalijke rol van Kasem. Oudklasgenootje van Taghi.

 23. Raymond

  Die 2 van het AD hielden zich ook niet aan de coronaregels. Lekker op de mobiel blijven kijken als ze in beeld zijn en dicht bij elkaar elkaar appjes laten zien. De ene gast deed zelfs zijn arm om Yelle heen op 0,5 meter afstand. Bizarre televisie trouwens!

 24. Huismaker

  Nou Beau, waar zij het over hadden kun je vanochtend in alle kranten lezen. En dat jij, Beau, altijd maar je vriendjes uit het mediakartel wil verdedigen, zegt alles. Je bent blijkbaar niet te vertrouwen.

 25. Dries Roel Vink

  Beau kijk ik niet meer sinds hij Akwasi liet raaskallen. En nu hij Peter (lazer op met die achterlijke R) in zijn hol kruipt neem ik definitief afscheid van deze eens zo verfrissende presentator. Jammer, maar het is niet anders …

 26. Jannes van Loon

  De heren van het AD waren irritant en Beau is een collega van Peter dus kun je nagaan welke richting het uit ging.

 27. Respect ✌️

  Beau heeft voor de zoveelste keer laten zien dat híj er niks van kan, leek wel een kleuterklas waarvan de juf even weg was.

 28. wilfred degens

  Beau, met IN JOUW SHOW je zo partijdig in deze kwestie op te stellen, verlies je je veronderstelde onpartijdigheid. Dat doet de volgende door jou uitgenodigde tafelgasten terecht aarzelen om bij het te berde brengen van welk ander conflict dan ook, als meest direct betrokkene bij jou aan te schuiven. Dat was héél dom en zeker niet professioneel !

 29. snoezigkleinhertje

  Dat die Beau in de hol van die Peter de Vries kruipt zal wel te maken hebben dat ze uit de zelfde geldkraan zuipen.

 30. Tsja

  Eerder in de uitzending zat één van de twee ongeïnteresseerd op zijn telefoon toen Beau ze iets vroeg dus ze stonden natuurlijk al achter. Ik vind het persoonlijk wel leuk dat er wat meer vuurwerk is in dit seizoen van Beau.

 31. Robert

  Wat een afgang voor Beau. Het lievelingetje van vetklep Angela de Jong is een amateur.

 32. Bep

  Voor het eerst van mijn leven zag ik Peter aangeslagen zitten aan het eind, al z’n flair en zelfvertrouwen was weg, en wat maakte hij zich belachelijk met z’n telefoon.
  Alle lof voor Gerard Joling.Die kan je er goed bij hebben.

  Ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen, einde carrière van Peter?Einde van kantoor Kasem en de Vries?

 33. Gerda

  Peter R de Vries onderuit halen is natuurlijk het levensdoel van B journalisten. Die kerels zien altijd groen als het over de Vries gaat…

 34. Adder

  Beau kan naast Genee gaan zitten. Beide zijn arrogant en kunnen niet neutraal en gesprek leiden.
  Werd Beautje soms betaald door de Vries om zijn duister kant te verbloemen?
  Al met al zit je te kijken naar een aantal hypocriete godsvergeten wereldverbeteraars die denken dat zij als gespreksleider alles kunnen zeggen en daarbij ook nog denken dat hun mening door onze strot geramd moet worden.
  Afgelopen periode is toch wel gebleken dat de Vries behoorlijk fout is geweest in het maken van zijn keuzes en is er van die man, die vroeger het juiste woord voerde, geen spaan meer van zijn eerlijkheid terug te vinden en zie ik alleen nog maar een angstig mannetje die liegt en bedreigt. Hem uitnodigen voor een praat programmas is zonde van het geld

 35. Harry

  Beautert het niet

  tussen Beau en zijn gasten dan speelt er
  iets op de achtergrond want hij is norma-
  liter de witte versie van Humberto Tan.
  (Sorry Beau maar het is toch echt zo…)

 36. critikast

  Ik vind Ome Beau en Tante M de meest hypocriete figuren op de nationale televisie, waarbij zelfs engerds als Nicolai en Ali B in het niets verdwijnen !

 37. M

  Jammer dat er bij dit beladen gesprek geen goede talkshow host zat, maar de slecht geïnformeerde natte wind Beau.

  Dat zou deze confrontatie echt goed hebben gemaakt.

 38. Piepmuis

  Ben Beau beu…

 39. Anonymousin

  Die AD journalisten waren er alleen maar op uit om een rel te veroorzaken of te wel voor stampij te zorgen. Wat een zuigers.

  Jammer dat Beau daarin trapte.

 40. Bernie

  Vreselijk die AD-journalisten, leken wel twee pubers die samen “de grote jongen” wilden uitdagen. Ik snap Beau’s reactie wel. Een beetje vuurwerk mag aan tafel ook wel

 41. Smulpaap

  Peter R de Vries is zijn rep en misdaadcarrière zelf zorgvuldig om zeep aan het helpen.
  IJdelheid is het schuim van de hoogmoed

 42. Arie Schoenlepel

  Peterj Erj de Vrjies zit schouderdiep in de kont van Beau… En ze genieten er zichtbaar van, zoveel is duidelijk.

 43. Jeroen

  Dit deed beau echt heel sterk. Alleen mensen hebben blijkbaar iets tegen beau. Als jinek dit doet, vind bijna iedereen het geweldig. Dit is wat je in een talkshow wilt zien, voorstanders en tegenstanders. Helaas zat daar die clown gerard jolink ook. Die de discussie in eens afkapte.

 44. Ron

  TeamBeau/Peter.

 45. WEST*

  Weg met Beau! Wat een trieste vertoning!

 46. WEST*

  @ naamgenoot , van mij mag hij blijven hoor ik heb daar totaal geen last van want ik kijk nooit RTL ! Maar SBS6 daar kijk ik wel naar, en naar de NPO- BBC de BELG en niet te vergeten VPRO/ NTR op NPO EXTRA

 47. Beau ter Ham

  Hoogmoed komt voor de val en Peter is heel hard op weg ja..

 48. Jaap

  Een Beau die Peter de Vries gaat verdedigen, het moet niet gekker worden. Over objectief gesproken.

 49. Ap

  Heb gisteren Beau gezien,Beau was niet goed bezig,trok duidelijk partij voor P de Vries ( allebei RTL 4 )en P de Vries was natuurlijk weer kwaad,kan niet tegen tegenspraak,het is en blijft een vervelende man,en Gerard Joling,wat een vreselijke figuur is dat met ze steeds de zelfde uitspraken en grapjes,hoorde dat hij wil stoppen,nou Gerard maak mij en vele andere blij.

 50. Kamikaze

  Ik denk wel dat de AD jongens het bij het rechte eind hebben, ja het klopt dat Nabil B. pas na de breuk officieel aanklopte bij Peter (dat klopt dus als Peter dat zegt) maar dat er daarvoor wel al of the record gesproken is.

 51. Karel

  Peter R kroop eerst Klaas Bruinsma in zijn reet en publiceerde ‘ fake berichte’ in de telegraaf, daarna schoof hij door na Cor die hem tevens van info voorzag voor zijn uitzendingen en hem beschermde. ( dat waren allemaal kleinere criminelen ) Zware criminelen brandt hij zich niet aan. De uitzending van gisteren was lachwekkend, Peter die spreekt over feiten terwijl zijn gehele carrière bestaat uit halve waarheden en leugens.

 52. Leonie

  Waarom is mijn beriсht aan Mumm-Ra vеrwijdеrd?

 53. jan

  yelle heeft 100% gelijk

 54. Maria

  Heb de uitzending niet gezien, maar het zou jammer zijn als hij net zo vinnig wordt als Eva. Hoop dat hij zichzelf blijft en een beetje een belhamel. Misschien tijd voor een andere redactie?

 55. Jos

  Heb Bea normaal hoog zitten maar dit was niet ok. Zeer zwak optreden zeer onprofessioneel.

 56. Marielle

  Wat een ontzettende flater van Beau. Wat heeft hij zich laten kennen. Totaal niet onpartijdig. Je zou toch beter moeten weten. Duidelijk partij voor de Vries, die zich altijd laat kennen. TENENKROMMEND!

 57. Wyatt

  AD journalisten waren uit op sensatie en vreselijk onbeschoft.

 58. Otto Normal

  Jammer ,ik heb alles gemist. Wie is Peter R? En Beau blijft prima gozer.
  Ben wel blij dat het ge-emmer van M ( tijdelijk) is afgelopen. Even rust rondom allerlei aandachtzoekende minderheden …

 59. Alfons

  Geen onpartijdige gespreksleider, dus een dikke 0 voor Beau!

 60. VI

  Kijk er gelukkig nooit naar, en zeker niet als de Vries er bij zit.

  Dus niks gemist.

 61. Lariekoek

  Tot nu toe is er geen bewijs geleverd dat die Marokkaanse advocaat inlichtingen aan Taghi verschafte. Dit is karaktermoord! Ik vond de heren van het AD erg arrogant. Peter R de Vries kon alles weerleggen! Wordt vervolgd.

 62. Kroes

  Fantastisch de uitzending van Beau het mooiste heeft iedereen weggelaten
  Dat Peter op het einde zijn e-mail verkeer aan Beau liet zien dat tekent zijn
  Blijvende scherpte en toch het rechtvaardigheids gevoel.je kunt het tenenkrommend vinden dat hij dat doet maar dat zijn karakter hij word door heel mensen gezien als irritant persoon.maar ik vind het mooie televisie het deed mij denken aan het incident met Matthijs van Nieuwkerk .het niet noemen van zijn boek.

 63. IVO

  Ik heb zojuist mijn abonnement op het AD opgezegd. Wat een trieste figuren werken daar en dan hebben we het nog niet eens over mevrouw de Jong gehad.

 64. Geer

  Het ligt NOOIT aan Peter. En Beau is een oude rot in het talk show wereldje.
  😂😂😂😂😂😂😂😭

 65. Rene

  Peter R.de Vries wederom onderuit. Zegt voor 13 maart geen contact met kroongetuige. Eigen brief is zijn contact begonnen op 7 maart. Hoogmoedwaanzin van Peter en valt me ook zwaar tegen van beau. Beau van Erven is een zeer lechte discussie leider. Hoort alleen wat hij zelf wilt horen en geen plaats voor andere mening. Ga terug naar een shownieuws of van mijn part telekids. Wat is die man slecht in zijn vak.

 66. 🐝 Ingrid

  Wat valt Beau door de mand. 🤮🤮🤮

 67. Nw

  Als ik P.de vries ze stem hoord moet ik altijd schijten

 68. Mo

  Wilfred Genee, durf jij nog commentaar te geven en dan roepen bekakte kwast, nu zien we eindelijk iets duidijker jou onprofessionele gedrag schaam je

 69. Teuntje

  Laffe Beau die de partij van Peter koos ja ze werken allebei voor Rtl 4 nu komt de ware Peter beterweter naar boven….. zaakje stinkt die zure rotkop die iedereen de maat neemt mag zelf niet ondervraagt worden de 2 misdaadjournalisten spreken de waarheid hij denkt dat ie advocaat is maar is helemaal niemand niks nada de narcist

 70. Kees van Tilburg

  Waarom had beau geen grote bek tegen akwasi? Principes kosten geld, ook voor beau. Ik vind dit niet correct, maar ja dit baantje moet zeker gesteld blijven. Het betaald goed, maar voor mij ben je dan niet meer geloof waardig.

 71. Tvbubble

  Iedereen die hier zegt dat Beau partij voor Peter koos hebben het programma dus niet gezien en weten niet waar ze over praten, maar willen gewoon beetje met de menigte meepraten …#kansloos

 72. Jamai

  Peter kreeg eindelijk eens een koekje van eigen deeg: hij is zelf altijd degene die anderen niet uit laat praten en er tussendoor gaat roeptoeteren. Nu deden de twee AD-journalisten dat en daar had Peter niet van terug: hoe durfden die twee dat bij Peter de Grote te doen?! Beau schoot toen zijn vriendje overduidelijk te hulp want Peter kon het even niet alleen af. Sympathiek van Beau maar niet professioneel.

 73. Paul

  Ik heb gister naar die talkshow zitten kijken. Bijzonder irritant op het moment dat er doorheen gepraat werd. En P.R. de Vries moet is gaan leren om anderen uit te laten praten. Ik kijk nooit naar deze talkshow mede omdat Beau amateuristisch bezig is. Wat een walgelijk programma.

 74. Nadia

  Inderdaad onprofessioneel van Beau om zijn rol als onpartijdige talkshowhost uit het oog te verliezen, maar snap het heel goed. Slaat ook totaal nergens op voor twee journalisten die beide nog maar net uit de luiers zijn zulke uitspraken te doen over iemand die een doorgewinterde misdaadjournalist die al zowat 30 jaar ervaring heeft in dat vakgebied maar helaas overloopt van arrogantie. Als het van iemand zou komen die al net zo lang in de journalistiek zit als van de Vries, is het nog te begrijpen. Echter niet van een stel over het paard getilde broekies die ff denken een statement te kunnen maken. Know your place boys, zou ik ze zeggen

 75. De enige echte De enige echte Jaap Aap

  Beau is een nsb’er en kutpresentator!

 76. AxelF

  Puur neutraal vond ik het wel wat hebben. Die discussie.

  We zien het wel wat de cryptofone en de.niet op naam prepaidkaarten gaan brengen door de OM

 77. Max

  Ach Petertje toch…….En Beau had ook zo tekeer moeten gaan tegen Akwasi…..maar nee, Petertje is zijn holmaatje van RTL….

 78. J. Bloemheuvel

  Wat bezielt programmamakers en gastheren/vrouwen
  telkens weer het, m.i. trieste betwetertje Petrus de
  Alwetende R. de Vries, in hun programma’s uit te nodigen?
  De m.i. super arrogante figuur roept zoveel weerstand op,
  dat je naar zelden nog lovend over hem hoort spreken,
  zoals vroeger wel het geval was.
  Het enige wat hij in mijn omgeving heeft bereikt is dat
  men of de tv uitzet of dat super negatieve kwalificaties
  on een sneltreinvaart door de kamer razen.

 79. Ap

  Beau neem nu voortaan Mike v Wely als tafel gast,veel beter dan die P de Vries,praat ook niet in de ik vorm,en is eerlijker,P de Vries is men zat die betweter

 80. Joop

  Zo had Beau ook die lul van een Akwasi moeten aanpakken met die grote bek van hem.

 81. Gerritpeijs

  Beau ik was echt een fan van je, maar je valt me toch tegen. Je mag een mening hebben natuurlijk, maar in jou programma waarin je suggereert dat de heren van het AD zich mogen verdedigen tegen P de Vries ga je toch echt voor P de Vries. Vind dit niet echt correct van jou. Kon toch wel goed merken dat jullie ( indirect) betaald worden door de telegraaf. RTL wordt toch wel erg links.

 82. Ankone

  Onbegrijpelijk dat beau een journalist uitnodigde als hij bij voorbaat al weet dat hij partij gaat kiezen voor de Vries.
  Ik denk dat het hem opdragen is van boven af want ze zijn alle 2 van RTL 4 en dan mag je elkaar niet afvallen.

 83. A.bol

  Beau is een simpel persoon, een slijmbal en is een naar boven gevallen gespeksleider voor welk programna dan ook. Interviewen kan hij al helemaal niet. Dat is wel weer gebleken. Komt uit een vroeger kaknest van arrogante hockeyers, over het paard getilt mannetje met een grote mond. Dat hij opgenomen is in het tv wereldje heeft hij niet aan zichzelf te danken, maar aan zijn vriendjes in zijn omgeving. Is er dan helemaal niks goed aan Beau?. Zeker, hij heeft het toch maar voor elkaar gekregen, dat hij zover is gekomen. Naiviteit overheerst bij de commerciele omroepen. Ons kent ons is nog te licht uitgedrukt. Er lopen talenten genoeg rond, die het veel en veel beter zouden doen en wel kennis van journalistiek en interviewen hebben. Zie er maar eens tussen te komen in het Hilversumse wereldje

 84. Meindert Kramp

  Peter R. de Vries de grootste misdaadjournalist? Groter dan Paul Vugts? Zo te zien wel. Maar Paul Vugts mag later naar bed dan die lange.

 85. Britt Scholte Lover

  Beau is een LAFBEK, hij had bij AKWASI moeten ingrijpen en niet bij deze discussie!
  Heel erg laag van BEAU, weg ermee! wij willen TAN terug

 86. Piet

  Al’s de Peter R op tv is iedereen gelijk naar andere zender kijken.
  Wat een kwal .

 87. De echte Marijke

  Yelle Tieleman komt net kijken? Waar heeft Beau het over? Slechte beurt van Beau. Jammer dat hij niet om kan gaan met de vele (terechte) kritiek die Peter krijgt.

 88. Joop

  @De echte Marijke
  Je weet niet waar je het over hebt.
  De Vries is een gekochte journalist, werk voor de hoogste bieder, om over al zijn dubieuze dubbele agenda’s nog maar te zwijgen. En dat al 40 jaar lang.

 89. Masterplugger

  Jammer dat die petertje zich nu bij beau naar binnen heeft gelikt. .. weer een programma waar ik niet meer naar zal kijken… En hem dan zo verdedigen….. schandalig!!!

 90. mcp

  Ojee, het voorgesprek werd anders gecopieerd dan afgesproken.

 91. Roelf

  Peterrrrrrr is onaantastbaarrrrrr
  Bo is zum kotzen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.