Patty Brard: ‘Raar dat Patricia Gordon-toelage ontkent’

Patty Brard begrijpt niet dat haar collega Patricia Paay ontkent dat ze af en toe wat boodschappengeld van Gordon krijgt. Het is gewoon waar. Dat zegt de SBS 6-presentatrice in de Beau Monde. Patty deed deze onthulling in haar biografie, maar Patricia noemde dat ‘bullshit’ (“Ik heb een man die voor mij zorgt!“). Raar, vindt Patty dat. “Dat Patricia dit nu ontkent, vind ik raar. Het zal te maken hebben met trots. Maar waarom zou je er niet trots op zijn dat iemand je helpt?

Het is júist iets om trots op te zijn, vindt Patty. “In de biografie vertel ik ook dat ik na mijn faillissement een auto ter beschikking heb gekregen.

De tv-diva heeft deze onthulling niet van tevoren met Patricia of Gordon besproken. “Eerlijk gezegd niet. Het was geen geheim, ze heeft het aan meerdere mensen verteld. En ik vind het ontzettend lief van Gordon: een bewijs dat het in de Nederlandse showbizz niet alleen maar haat en nijd is.”

Ondanks dat Patty dit een beetje raar vindt van Patricia, noemt ze haar wel als ze gevraagd wordt naar haar beste showbizzvrienden. “Voor Leontine Borsato zal ik altijd klaarstaan. Patricia Paay draag ik een warm hart toe en ik weet dat Gerard Joling er voor me is als ik hem nodig heb – en andersom.”

Gordon zie ik als mijn irritante broertje, haha, van wie ik heel veel houd. Hij heeft uitschieters qua humeur, maar is doodeerlijk met een gouden hart.

Lees ook: Patricia Paay: ‘Gordon sponsort mij? Bullshit, Patty!’ (8 april)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen