Patty Brard: ‘Raar dat Patricia Gordon-toelage ontkent’

Geplaatst op di 07 jul 2020 om 12:30

Patty Brard begrijpt niet dat haar collega Patricia Paay ontkent dat ze af en toe wat boodschappengeld van Gordon krijgt. Het is gewoon waar. Dat zegt de SBS 6-presentatrice in de Beau Monde. Patty deed deze onthulling in haar biografie, maar Patricia noemde dat ‘bullshit’ (“Ik heb een man die voor mij zorgt!“). Raar, vindt Patty dat. “Dat Patricia dit nu ontkent, vind ik raar. Het zal te maken hebben met trots. Maar waarom zou je er niet trots op zijn dat iemand je helpt?

Het is júist iets om trots op te zijn, vindt Patty. “In de biografie vertel ik ook dat ik na mijn faillissement een auto ter beschikking heb gekregen.

De tv-diva heeft deze onthulling niet van tevoren met Patricia of Gordon besproken. “Eerlijk gezegd niet. Het was geen geheim, ze heeft het aan meerdere mensen verteld. En ik vind het ontzettend lief van Gordon: een bewijs dat het in de Nederlandse showbizz niet alleen maar haat en nijd is.”

Ondanks dat Patty dit een beetje raar vindt van Patricia, noemt ze haar wel als ze gevraagd wordt naar haar beste showbizzvrienden. “Voor Leontine Borsato zal ik altijd klaarstaan. Patricia Paay draag ik een warm hart toe en ik weet dat Gerard Joling er voor me is als ik hem nodig heb – en andersom.”

Gordon zie ik als mijn irritante broertje, haha, van wie ik heel veel houd. Hij heeft uitschieters qua humeur, maar is doodeerlijk met een gouden hart.

Lees ook: Patricia Paay: ‘Gordon sponsort mij? Bullshit, Patty!’ (8 april)

Foto: SBS
57 Reacties op “Patty Brard: ‘Raar dat Patricia Gordon-toelage ontkent’”


 1. Gonny

  Patty moet leren haar mond te houden en wat discreter te worden. Ze kletst teveel deze lelijke oude heks. Ik vind het niet ok wat Patty doet. Ik vind Patty er trouwens ook heel eng uitzien.

  Patty is niet zuiver op de graat!

 2. Curryworst

  Wat voor werk doet die man van Patries eigenlijk?
  Iets van verkoper in een meubelwinkel toch? Is altijd een mistig verhaal gebleven.

 3. Ak

  Er zal zometeen wel weer iemand reageren met een Patty “poep” verhaal. Dus weer lachen voor de 96e keer (not).

 4. Irene van Ballegooien

  Is het markt vandaag met deze viskraam ?

 5. Kris

  Die ouwe kerel heeft ze toch ook helemaal leeggetrokken voor meer dan een ton?, ik kijk nergens van op. Haar schoonouders krijgt ze geen cent van, die haten haar, zoveel weet ik wel.

 6. Kris

  Curryworst, ik meende iets bij Seats en Sofa’s, en tutje heeft 70% AOW.

 7. Ernestine

  Ach daar is ze weer, het meest betrouwbare, aandachtvragende monster van tv,roddelbladen kortom alle en iedereen die stom is om haar aandacht te geven. Schande Beau Monde!

 8. Bobby Eden

  €500 per maand

 9. Fred O

  @Ak, je kunt er op wachten. Wat is er mis met die reaguurder?

 10. Whitedog

  @redactie: Rudolph van Veen (53) gaat trouwen met Simone van den Berg, met wie hij al negentien jaar samen is. Zie Nu.nl

 11. Hermann Boring

  Kan ze niet rondkomen van d’r AOW?

 12. Curryworst

  @Kris
  di 07 jul 2020 om 12:45
  Daar wil je nog niet d00d gevonden worden.
  Ben even gaan googlen en het wordt nog gekker:
  Het huis te Brasschaat van Paay en Curry is in 2003 verkocht aan de familie Hinfelaar. De ouders dus van haar huidige echtgenoot Robbert Hinfelaar.
  Leuk als je naar je (jongere) schoonouders gaat. Kom je weer eens in je oude huis.

 13. Ferdinand Bomhoff

  Wat erg weer om dit te lezen, Gordon heeft Party Brard juist proberen te helpen, maar ze luisterde niet, en toen is dit er uit gekomen, zoals altijd verdraaid dat mens de waarheid om er zelf beter mee voor de dag te komen, dat zal altijd wel zo blijven en dat is altijd zo geweest, slijmen, liegen, bedriegen en manipuleren, nu weten we het wel, er klopt niks van dit verhaal, voor de zoveelste keer, alleen in haar hoofd is het een begrijpelijk relaas, maar de rest staat erbij te kijken alsof ze compleet van het padje is, en dat is ze ook, en let maar op, zo direct gaat ze hier lopen vertellen dat iedereen die anders beweert gek is maar dat is voorspelbaar gedrag van een pathologische leugenaar. Zo. Nu weet de hele wereld hoe de vork in de steel steekt.

 14. Pufje van Bouten

  Er zijn van die dagen ….
  Komt Patty Brard nog voorbij om op de tafel te piepen?

 15. Viola

  Is dit nu vals bedoelt van Patty?
  Het is nl niet iets om trots op te zijn.
  Patricia schaamt zich wezenloos en terecht.

  Dan moet je wel heel diep gezakt zijn om boodschappengeld te krijgen terwijl je vroeger patserig gedrag vertoonde met 3x met dezelfde trouwen, je kasteeltje in België enz.Zeepbel.

 16. Ronald

  Ik geloof Patty gelijk.

  Die plasser slikt alleen als het haar verhaal maar is.

  Heeft ze haar parkeerplek nu al?

 17. Teuntje

  Patricia is gek op liegen ze loog ook over haar lichamelijke verbouwingen kleine dingetjes had ze laten doen whaaaaaaaaaa lichaam lippen gezicht haar alles is vals en die toyboy doet niks en Patty Poep is een valse slang

 18. Teuntje

  Patries van de Pies en Patty Poep 2 ouwe lijken die nog steeds aandacht willen

 19. Zelfzucht

  2 ouwe heksen die elkaar lopen af te katten: Paay (71, ‘Je bent niet meer hip’) en Brard (65, ‘You’re the greatest liar’). Boeit helemaal niemand!

 20. Matthijs Zelf.

  Wij noemen dat matennaaiers.

 21. Gaan we weer....

  @ Ferdinand Bomhoff
  Hier, heb je een paar punten! …. …. …. …. …. ….

 22. Teuntje

  De ouwe poep en pies sisters

 23. Bears’den

  Ooooh, en het was zo lekker om al een tijdje geen Fatty Brard berichten te zien langskomen op MC maar helaas..
  Nu dan toch weer een bericht..
  Wat is deze vrouw toch verschrikkelijk.. Bij alles wat ze zegt merk je dat ze last heeft van dr borderline.. Wat een engnek en vals is ze toch..
  Doen alsof ze het goed bedoelt maar ze weet dondersgoed dat je niet te koop loopt (als het zo is) als iemand je financieel ondersteund!

  Vies en smerige vrouw..

 24. Ak

  Pies en poep, verzin het maar eens voor de 1287e keer.

 25. Patricia Paay

  Piss off. 🖕

 26. Bart M.

  Ze zit in een Patricia PayRoll.

 27. Patty Brard

  Omdat jullie er zo graag om vragen…

  Je krijgt nergens een zo mooie huid van , als door een gezichtsmasker van verse ochtendstront. Vooral de dagen ervoor veel varkensvlees eten, dan heb je ook gelijk heerlijke stront met een sterke geur! De hele morgen met verse stront op je gezicht. Zalig!

  En natuurlijk elke ochtend een vol glas ochtend-urine drinken, dat is pas echte gezondheid!

 28. Terry

  @Bears’den: hey hoe gaat die lekkere Nazi aanbidder van me.
  Begint toevallig de eerste letter van je voornaam met een C en de eerste letter van je achternaam met een J?
  Wat is die obsessie van jou toch met borderline? Moet je zelf veel haldol pilletjes slikken? Arme knul. Ga vanavond maar lekker dromen over spannende KKK-marsen.

 29. Noah Kraan

  @terry heb je nog een goed poepverhaal of niet patty?

 30. WEST*

  Gordon zal misschien zwijggeld betalen , voor iets dat de wereld niet mag weten
  hij zal toch niet met haar gnkt hebben, want Paay is wel loslippig , en alles staat direkt in de roddelboekjes als Paay ruzie of een naar akkefietje met Gordon heeft gehad

 31. Noah Kraan

  @terry zoals mij achternaan doet vermoeden vindt ik seks met kranen ook er geil! En voor een lekker potje wurgseks ben ik wel te porren. Neem je vanavond weer je moeder mee?

 32. Bears’den

  @ Tarrel (zoek ff op mocht je niet weten wat het is) 😉

  Hoe kom je er in vredesnaam bij dat ik een nazi ben???
  Omdat ik op forum stem ben ik een nazi??
  Hoe kortzichtig en wat voor simpele ziel ben je dan??
  Ik ben zelf zwart (ja die kunnen ook op FvD stemmen) dus een beetje raar als ik over de KKK zou dromen..

  Maar over mijn ‘obsessie’ gesproken, ik heb samengeleefd met een borderliner dus ik weet hoe die mensen zijn, en ken signalen..
  Natuurlijk zijn er ook borderliners die hun kwaal goed in de hand hebben en daar zal je mij nooit over horen klagen maar deze heks heeft dat dus niet want waar ze kan haalt ze mensen onderuit of heeft ze weer een foute opmerking over iets of iemand..
  En altijd natuurlijk om de aandacht op te eisen, iets wat borderliners heerlijk vinden..

  Dus dat..

 33. Pieter

  Alle aandacht ten spijt, het blijft een feit, dat Patty Brard nu kampt met de gruwelijke gevolgen van een mislukte face-lift en een op hol geslagen desastreuze afslankmanie waarvoor ze binnenkort weer in therapie en/of onder het mes moet.
  Niks is gratis, en ook dat eeuwige gesleutel aan dat oude vermoeide en gerimpelde lichaam van haar niet, dus voorlopig zijn we nog niet van haar hersenspinselsn luchtfietserij af, en nu het gehoopte succes van het geflopte boekje dat ze liet schrijven een paar maandjes geleden uitblijft en nu de televisieprogramma’s die ze zou opnemen zijn uitgesteld en gecancelled wegens gebrek aan ellende en succes probeert ze van alles om met haar verlepte rotkop in het nieuws te komen met leugens en valse beweringen.
  Conclusie: laat ze maar weer lekker opzouten naar Ibiza want hier in Holland het land waar we allemaal zo van houden, wordt Patty Brard als milieuvervuiling gezien.

 34. Paul Grijpstra

  Duidelijk verhaal over die tarrel, Pieter.
  Lekker kort ook. Proest.

 35. Paul Grijpstra

  Ze kunnen zeggen wat ze willen, al die border liners, maar Patricia Paay ziet er toch écht stukken knapper en aantrekkelijker uit dan dat gestoorde kadaver van Patty Brard.

 36. Lies

  Patricia heeft inmiddels de AOW gerechtigde leeftijd bereikt. Ze heeft echter jarenlang in de USA, UK en België gewoond waardoor ze nu gekort wordt op haar AOW uitkering. Ik begrijp heel goed dat ze het daarom financieel heel moeilijk heeft. Wat haar de afgelopen jaren is overkomen gun ik haar niet. Ik wens haar het allerbeste toe.

 37. John

  Wacht even. Heeft patricia een man? Sinds wanneer is dat dan of is dit de man vd videos of is patricia niet alleen iemand die graag drinkt, maar ook nog een vreemdgangster.

 38. Rotterdammer

  Die Paay doet niet anders dan liegen en bedriegen
  .Het wordt tijd dat dat mens definitief van het scherm verdwijnt, totale nitwit. Brard is óók niet fraai maar zorgt tenminste wel voor zichzelf terwijl Paay iedereen en alles uitnast.

 39. Margriet

  Die vieze Paay zegt altijd dat haar toyboy zo’n geweldige zakenman is maar zijn laatste baantje was verkoper bij Seats en Sofas in Amsterdam Noord …. sedertdien is het een uitkeringstrekker. Te lui om te lachen… pa en ma zullen wel moeten bijspijkeren want die Paay heeft geen rooie rotcent.

 40. Geronimo

  Zou de relatie tussen mevrouwtje Poep en mevrouwtje Pies niet zo goed zijn?

 41. Nw

  Poe…Poe

 42. Dominee Bonk

  Ik vind Patty Brard een erg leeghoofdig wezen. Zij haalt het niet bij mijn waanzinnig grote intellectuele potentie. Amen. Hier wil ik het bij laten, want ik moet bidden. PS Patty ruikt vast erg zuur en naar een dode rat.

 43. De echte Marijke

  Waarom moet dit, Patty? Waarom? Wat win je hier nou mee? Wat is de noodzaak dit in de media te gooien? Waarom is dit überhaupt nieuwswaardig, als Gordon en Patricia dit zo willen, waarom moet dit openbaar? Zo laag vind ik dit. Dit bewijst waarom haar dochter haar niet wil zien. Aandacht, aandacht, aandacht ten koste van de waardigheid. Beschamend gedrag van Patty.

 44. dagobert

  WAT ZIJN ZIJ LELIJK HE .MOGEN BIJDE EEN PISTOOL DRAGEN .EN ALLES WAT LELIJKER IS MOGEN ZIJ DOODSCHIETEN BIJDE PISTOLEN ZIJN ZWAAR VERROEST KUNNEN OOK NIET MEER GEMAAKT WORDEN WAT EEN SCHATJES HE

 45. Patricia Paay

  Volgend jaar komt er een biografie van mij uit met als titel

  Mijn Leven Als Veenlijk.

  Succes verzekerd dacht ik zo.

 46. Hexx

  Wat een vals wijf is dat papoeaatje toch ook.

 47. Andrea

  Patty Brard is een geestelijk gestoorde patiënt.
  Wat doet die nog op tv?

 48. Pim

  Patty waarom zeg je zoiets. Je ontneemt mensen de kans om met trots door te leven. Een lage streek. Ook al weet je het hou je kop!!!!!

 49. Kees kornelis

  Ik vind Patricia nog steeds een mooie geil pijpbekkie hebben.

 50. Klazien

  Ik zal de dag prijzen waarop deze 2 aandachtshoeren van de tv verdwijnen!

 51. Winkler Prins

  Ik heb s ff gegoogeld en zag dat Patries Vies in februari 2017 met haar werkeloze toyboy getrouwd is , kort vóór het uitlekken van haar plasfilmpje waarin de door haar ex schoonvader in haar mond gepist wordt. Als man moet die toyboy dan wel totaal géén zelfrespect hebben om dan gewoon bij zo’n Vies wijf te blijven. Ben benieuwd hoe de ouders van die toyboy erin staan , je zult maar zo’n verlepte schoondochter hebben.

 52. Wilfred Degens

  Hoe vuil en onder de gordel is dit niet weer van botox Patty Brard. Zij heeft totaal geen nosi wat een slang zij is. Moet je haar zien in een spijkerbroek die zij meent nog wel zonder voor joker te lopen, kan dragen. En dan uitgesproken in haar kleding kritische programma: “Moeder sexier dan dochter. ” Of ze een weggezakte foetus draagt. Ziet er volkomen achterlijk uit als presentator van dat programma. En niemand zal ‘trots’ zijn om door omstandigheden autonomie te moeten inleveren. Wat is die Brard een zwaar misvormd gedrocht om te zien en qua karakter.

 53. Wilfred Degens

  Patricia, je ziet er geweldig uit. De simpelen onder de plebee”ers zijn gewoon onvervalst jaloers. De zwijgende meerderheid in dit land vindt je een mooie, aantrekkelijke vrouw!

 54. Hatsevlats

  Party bel ron brandsteder ga lekker poepsex doen
  Walgelijk veenlijk

 55. Koos

  Al deze reacties hahaha, geweldig.

 56. Keessie

  Lief van Gordon! Maar wat een jaloezie weer in ” dat wereldje”..

 57. Roderick

  Allebei zijn het vieze oude aandachtshoeren…en van Paay is nu wel eens bekend dat ze liegt alsof het gedrukt staat.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.