‘Ook SBS 6-ster Jeroen van der Boom wordt Zuid-BN’er’

Geplaatst op ma 06 jul 2020 om 9:10

Nikkie Plessen, Albert Verlinde, Dries Roelvink, Gordon, Nicolette van Dam, Connie Witteman, Quinty Trustfull, Estelle Cruijff en ook Humberto Tan als hij weer eens buiten de pot gepiest heeft: allen resideren ze op pakweg dezelfde vierkante kilometer in BN’er-buurt Amsterdam-Zuid. Er wordt in die kringen volop geklaagd over de roddelpers, maar ondertussen paraderen ze door straten waar meer paparazzi dan toeristen lopen. Ook Jeroen van der Boom wil er nu bij horen.

Na Gordon heeft ook Jeroen van der Boom zijn woning in Blaricum te koop gezet. Hij kocht de villa tien jaar geleden voor 2,3 miljoen euro en denkt nu meer dan een miljoen euro overwaarde te hebben. “Het huis staat acht weken te koop, maar de kopers staan nog niet echt in de rij en dat zal ook een beetje te maken hebben met de vraagprijs. Die is inmiddels opgelopen tot 3,5 miljoen euro“, zegt Shownieuws-ster Evert Santegoeds

Van der Boom lijkt voor te sorteren op een midlifecrisis en daar past het hippe Amsterdam goed bij. “De kinderen gaan allebei naar Amsterdam, de een zit op de Dansacademie en de ander gaat studeren. Wij vonden het met z’n tweeën ook leuk om onze horizon te gaan verbreden, dus daar zijn we mee bezig. Wordt vervolgd.”

Evert Santegoeds stelt dat de SBS 6-ster een Zuid-BN’er wordt. “In Amsterdam gaat het verhaal dat ze in Amsterdam-Zuid gaan wonen, maar dan moeten ze dus wel eerst 3,5 miljoen krijgen voor het vorige huis.”

Foto: SBS
21 Reacties op “‘Ook SBS 6-ster Jeroen van der Boom wordt Zuid-BN’er’”


 1. Barco Morsato

  Pppfff dikke knaakjes wil onze Jeroen ervoor vangen… Ton per jaar ervoor willen verdienen… erbij horen kost aardig wat geld..

 2. G.ossip

  Onze Nationale zenuwcel moet eerst maar eens kijken of zijn hut verkocht word,anders kan hij altijd nog naar Fort Oranje.

 3. By the way

  Zo werkt het tegenwoordig: of je nou een rijtjeshuis, een appartement of een villa te koop zet, de verkoopprijs wordt hoog ingezet omdat de kopers nog in de rij staan voor alles wat op de markt komt. Vraagprijs en meer wordt zeer regelmatig betaald.

  Heb je toch iets te hoog ingezet? Dan verlaag je gewoon je vraagprijs en houd je er toch nog zat aan over. Kwestie van vraag en aanbod. De markt voor woningen met een vraagprijs van 3,5 miljoen Euro is nou eenmaal niet zo groot.

 4. Huismaker

  De eigen inteelt heeft “BN-ers” verzonnen, terwijl mensen denken: “wie is dat dan in godsnaam ?” Maar goed, nog even en we zijn verlost van zelfverzonnen BN-ertjes, gewoon omdat tv uitstervend is.

 5. MolTalk

  Domme move.

 6. Tycho Graagnat

  Prijs het aan bij Call-Tv, achtig programma en haal gelijk de dure 06 nummers van stal en al soppend gaat er wel iemand overstag.

 7. Liselot

  Dat stond een paar weken terug al in Story.

 8. Robert

  Waarom mag hij het niet en al die andere klagende BN’ers wel?

 9. Huub

  We zullen Jeroen en Dany missen hier in het Gooische. Geschikte peer is het.

 10. kritisch avro-lid

  Horizon verbreden en in Amsterdam Zuid gaan wonen? Ik zie de combinatie niet.

 11. critikast

  Op de foto met “geldwolf” Hazes, ja dan tel je pas echt mee !! Soort zoekt soort !

 12. Gerda

  Ja maar Rachel is in de klauwen gevallen van een huwelijksoplichter, dus ze is zielig..
  Ze zal eerdaags wel weer opgenomen worden, want ze is naarstig op zoek naar geld..Dat doet ze door vrienden en familie facturen te sturen..Fijne meid, straks heeft ze niemand en blijft ze berooid achter..
  Niet echt natuurlijk, want ze zit als een gek achter de royalty’s aan,,….

 13. raam

  sorry

  hoor

  maar soort

  zoekt soort

  2 lelijke ratten

  ga douchen

  neem een andere frisse look

  dit is toch 10 keer niets

  of mag ik het niet zeggen

  kom op holland

  wassen opmaken fris en nfruitig eruit zien

  2 droge peren foei foei

  second handssssssssssssssssssssssss

 14. rob

  Staat al sinds 10 mei (!!) op bekendeburen

  https://www.bekendeburen.nl/binnenkijken-in-te-koop-staande-miljoenenvilla-van-jeroen-van-der-boom

 15. Hopsakees

  Amsterdam Zuid is bijna 10 KM2. En als je Buitenveldert zou meerekenen, nog wel wat groter.
  Dus het is echt niet zo dat je elkaar de hele dag tegenkomt.

  En zitten grote verschillen in. Mensen die op de Apollolaan of de van Diepenbrocklaan wonen, vinden mensen die in de buurt van de PC wonen maar sloebers.

 16. Getrude

  Lees het rijtje namen en dan weet je genoeg. Erg jammer dat deze mensen Amsterdam vervuilen met hun aanwezigheid. Ze hebben geen smaak, veroorzaken overlast en denken dat de stad van hun is omdat ze bekend zijn en veel geld hebben.

 17. jan

  Mooi, dan gelijk een muur er omheen bouwen, zien we ze nooit meer.

 18. Cees

  Heel knap dat je met zo weinig talent dat soort huizen kunt kopen.

 19. Donald Dumb

  Koop je en huis kom je erachter dat die gladjakker van een vd Boom daar heeft gewoond.
  Dat zal de prijs eerder doen kelderen…
  Dat wil je toch niet?

 20. Licht aan de horizon?

  Horizon verbreden… En dan van Blaricum naar 020Zuid verhuizen. Ja daar zul je echt compleet andere mensen en leefwijzen tegenkomen hoor Jeroen, ja echt!

  Is ‘horizon verbreden’ een eufemisme voor ‘mijn bubbel zo klein mogelijk houden’?

 21. Ikke

  Lukt me geen goed idee, blijf lekker in het Gooi wonen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.