‘Ook SBS 6-ster Jeroen van der Boom wordt Zuid-BN’er’

Nikkie Plessen, Albert Verlinde, Dries Roelvink, Gordon, Nicolette van Dam, Connie Witteman, Quinty Trustfull, Estelle Cruijff en ook Humberto Tan als hij weer eens buiten de pot gepiest heeft: allen resideren ze op pakweg dezelfde vierkante kilometer in BN’er-buurt Amsterdam-Zuid. Er wordt in die kringen volop geklaagd over de roddelpers, maar ondertussen paraderen ze door straten waar meer paparazzi dan toeristen lopen. Ook Jeroen van der Boom wil er nu bij horen.

Na Gordon heeft ook Jeroen van der Boom zijn woning in Blaricum te koop gezet. Hij kocht de villa tien jaar geleden voor 2,3 miljoen euro en denkt nu meer dan een miljoen euro overwaarde te hebben. “Het huis staat acht weken te koop, maar de kopers staan nog niet echt in de rij en dat zal ook een beetje te maken hebben met de vraagprijs. Die is inmiddels opgelopen tot 3,5 miljoen euro“, zegt Shownieuws-ster Evert Santegoeds

Van der Boom lijkt voor te sorteren op een midlifecrisis en daar past het hippe Amsterdam goed bij. “De kinderen gaan allebei naar Amsterdam, de een zit op de Dansacademie en de ander gaat studeren. Wij vonden het met z’n tweeën ook leuk om onze horizon te gaan verbreden, dus daar zijn we mee bezig. Wordt vervolgd.”

Evert Santegoeds stelt dat de SBS 6-ster een Zuid-BN’er wordt. “In Amsterdam gaat het verhaal dat ze in Amsterdam-Zuid gaan wonen, maar dan moeten ze dus wel eerst 3,5 miljoen krijgen voor het vorige huis.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen