NPO-celebrity Fidan Ekiz wil geen Tinder-man

Geplaatst op do 23 jul 2020 om 10:30

Fidan Ekiz is dé nieuwe rising star van Hilversum, maar toch heeft ze thuis geen partner om dat succes mee te vieren. De presentatrice moet zich tevreden stellen met de warmte van de studiolamp, want het liefdesvuur is momenteel ver te zoeken en dat vindt ze jammer. Sinds haar breuk met Wierd Duk is Fidan alleenstaand. “Die nieuwe relatie is er dus niet. Het gaat prima hoor, al denk ik soms wel dat het mooi zou zijn: oud worden met iemand die je liefheeft“, zegt ze in Nouveau.

Fidan vindt het echter lastig om de ideale man te vinden. Ze merkt dat de Tinder-cultuur vat heeft gekregen op het mannendom. “Die mannen van tegenwoordig… Een beetje romantiek zou geen kwaad kunnen. Volgens mij heeft Tinder ze ook lui gemaakt. Je hoeft maar te swipen of je hebt al een date.”

De 44-jarige presentatrice laat zich echter niet omhoog swipen. “Ik wil een brief, geschreven met een ganzenveer en bezorgd door een postduif. Laatst had ik nog een discussie met een vrouw die benadrukte hoe belangrijk ze het vond om zelf te betalen in een restaurant. Ik zei: ‘Jullie verpesten het voor romantische vrouwen zoals ik.‘”

Een man die betaalt op een eerste date, is dat niet een beetje seksistisch? “Begrijp me niet verkeerd: natuurlijk wil ik uiteindelijk een gelijkwaardige relatie. Maar ik wil wél veroverd worden. Het is een naïef soort romantiek die blijkbaar diep in me zit.”

Foto: NTR, Geert Broertjes
27 Reacties op “NPO-celebrity Fidan Ekiz wil geen Tinder-man”


 1. Рfff

  Rising star? Rijzende ster dus.

 2. Paul Grijpstra

  Droomvrouw.

 3. Sloopkogel

  Ze begrijpt niet helemaal hoe het werkt met postduiven

 4. Paul

  Geweldig.

 5. Gerda

  Ze lijkt me heel pittig, maar ook lief..Dus mannen…een bos rozen, een serenade, bonbons..Kom op ze heeft gelijk, jullie zijn botte boeren geworden!!

 6. q8

  lijkt me een heerlijke dame,
  eentje met hersens, en een eigen mening,

  ik denk dat Wierd Duk te goed (lief ) voor Fidan was

 7. Jantien Visser

  Oud worden met iemand die je liefheeft, dromen we daar allemaal niet van? Maar dat is een utopie. Het is vaker, oud worden met iemand die je verdraagt en beter is als alleen zijn. Ik hoop toch dat je zonder Tinder een leuke vent tegen het lijf loopt, Fidan!

 8. Tycho Graagnat

  Ik ook niet!

  Ze zijn allemaal sportief, leuke baan, en weet ik veel.(not)
  Dertien in dozijn dus.
  Je hent helemaal gelijk Fidan en verdient dat ook.
  Ik zoek de paradijsvogel, de puurheid, geen toneelspel(er) .
  Dat kijk ik wel in theater………………..gezellig met 6 mensen in de zaal.

 9. Gilles van der Gael

  Voor contactgestoorde, narcistische kerels die hem na 5 minuten al in haar mond willen of wijven die denken dat ze lekker en in de markt zijn ondanks hun reeks geestelijke storingen, borderline, autisme, egocentrisch, prinsessen gedrag enz

 10. Matthijs Zelf.

  Wierd Duk ook een van de papegaaien van PVV en FvD.

 11. Barend

  Ze is besmet met het Duk telegraf virus.

 12. Logicus

  ‘Iemand die je liefheeft’, is niet genoeg Fidan. Eerste voorwaarde is: Iemand die jij liefhebt.

 13. Lies

  Ik heb je lief hoor Fido! Een prachtig verschijning en je vindt heus wel iemand die je verdient!

 14. Zakelijke kilte

  Die zogenaamde romantiek stamt uit de onontwikkelde tijden toen de vrouw nog horig was aan de man. Het veroveren moest er op gericht zijn te laten zien dat je een vrouw kon onderhouden. Dat soort tijden zijn voorbij. Misschien dat het nog leeft in ouderwetse culturen maar in de westerse wereld is het definitief voorbij.

 15. Mann

  44 ?!? Is dus al 14 jaar geleden afgeschreven.
  Waarvan akte.

 16. Geronimo

  @Zakelijke kilte

  Ondanks de zakelijke kilte die meester van ons geworden is, zitten die oerinstincten gewoon nog in ons. Zakelijke kilte is alleen voorbehouden aan mensen met zakelijk succes;)

 17. Harry

  Het is heel simpel: Het lijkt mevrouw Ekiz mooi om oud te worden met iemand die haar liefheeft. Maar met de liefde is het net als met een frontale botsing; die mislukt ook als-ie niet van twee kanten komt. Ik had alle plussen en minnen es tegen elkaar afgewogen en was tot de conclusie gekomen dat ìk de man zou zijn geweest, die haar voor de rest van haar leven dolgelukkig(!) had kunnen maken. Inderdaad, u leest het goed: had kunnen maken… Gisteren kreeg ik namelijk via goede vriendin mevrouw Paay de zgn. Duk-tape toegespeeld. Met de vraag of ìk die even wilde lekken want op haar leeftijd gaf lekken alleen nog maar narigheid… Maar mevrouw Ekiz kan op- lucht ademhalen. Ik zal deze opname (Van der Valk Steen- bergen, Valentijnsdag 2015) níet op het net gooien, noch elders aanbieden. Ik wens mevrouw Ekiz veel succes in haar jacht op de ware. En maak u dus maar geen zorgen om de Duk-tape; die bekijk ik enkel met familie, vrienden, buurtgenoten en -indien nodig- zakenpartners. En toen werd ik wakker…

 18. Albert Verhinderd

  Een vrouw waar Wierd Duk overheen is geweest, geen dank.

 19. Knudde

  Als ze wat jonger was, dan had ik een brief (geschreven met ganzenveer) inclusief postduif geregeld.

 20. Teuntje

  Neem Pauw Fidan een uitgelezen man voor jou

 21. Zomaar

  Dan zou ik naar dat akelige Rotterdam moeten verhuizen, nee dus, dat is een stap te ver.
  Sorry Fidan, ben niet beschikbaar.

 22. Paulus de PDD-NOS-kabouter

  Beste Fidan,
  Zullen we dan maar trouwen? Je denkt misschien: een Mediacourant-reaguurder, dat zal wel niet veel soeps zijn, maar heus: ik mag er best wezen. In tegenstelling tot wat mijn nick doet vermoeden ben ik geen kabouter en ook heb ik geen stoornis in het autismespectrum (geen ernstige iig). Ik ben vrij lui aangelegd, dus je hoeft niet bang te zijn dat je qua carrière in mijn schaduw komt te staan. Dat luie manifesteert zich trouwens ook in bed en ook ben ik tussen de lakens nog wel eens “kort van stof”, zeker als de vrouw in kwestie zo mooi is als jij, maar goed, welke vrouw wil nu uuuuurenlang bemind worden? Nou, als het je wat lijkt, vraag mijn mailadres maar op bij Mediacourant en dan prikken we snel een datum!

 23. Vonzipper

  Waar kan ik me opgeven?? Prachtige vrouw

 24. Gilles van der Gael

  Helaas geen romantiek. Troostprijs is een vent die nog nooit ‘het’ heeft beleefd, 45 jaar en bij zijn moeder wonende. Hobby’s zijn Lego, RTL4 en dansles met oma! En niet storen als ik metmijn moeder 24/7 aan het bellen ben. Werkt als hulpje bij kringloop winkel!

 25. Doe

  Lang Leven De Liefde ? op date met Sander Jansons !

 26. Jaap

  Ik ben te oud voor haar maar ik vind haar een mooie en innemende vrouw, hoop dat ze haar ware vindt.

 27. Lariekoek

  Weet Fidan dat Donald Duk nog single is?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.