Nicolette van Dam kijkt altijd naar RTL Boulevard

Nicolette van Dam kijkt elke dag naar RTL Boulevard. Het showbizzprogramma staat altijd aan tussen half zeven en half acht. Dat vertelt de influencer in Veronica Magazine. Als Nicolette gevraagd wordt naar haar favoriete tv-programma’s, dan kan ze er maar twee noemen. Het gaat in beide gevallen om titels van RTL 4, waar de 35-jarige presentatrice vroeger zelf ook gewerkt heeft. “Met de kinderen volgden we The Voice Kids. En RTL Boulevard staat eigenlijk altijd op de achtergrond aan.”

Zelf komt Nicolette ook regelmatig voorbij in RTL Boulevard, namelijk in de geestdodende socials corner van Luuk Ikink. Nicolette en haar man Bas Smit maken regelmatig schijtlollige filmpjes die de media halen.

Vroeger keek Nicolette overigens veel meer televisie. “Ik had altijd een vast soap-riedeltje. Goudkust, GTST, Onderweg naar Morgen… En daarvoor was ik gek op de Mini-playbackshow en Telekids. Met name Irene Moors vond ik toen al geweldig. Die doet niet alleen haar dingetje voor de camera, zij máákt echt televisie. Inspirerend.

En waar kijkt Nicolette niet graag naar? “Bij beelden van hele heftige operaties of ongelukken zap ik gelijk door. Dat is aan mij niet besteed.

Tegenwoordig heeft ze zelf geen eigen programma meer. Op de vraag of ze net als vroeger bij Zoop weer in een serie zou willen spelen, antwoordt Nicolette: “Ik weet niet of ik ooit nog in een dagelijkse serie zou willen spelen. Het is heel leuk, maar het moet wel precies passen. Ik heb nu een gezin en eigen bedrijven. Dus dan moet het wel een geweldige rol zijn.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen