Giel de Winter verkoopt Talpa-Porsche: ‘Toch zonde’

Giel de Winter gaat de peperdure Porsche Panamera die hij één dag na het tekenen van zijn lucratieve Talpa-contract kocht verkopen. Hij vindt het toch een beetje zonde van zijn geld. Dat zegt hij in de podcast 30 Minuten Rauw. De Porsche was een jongensdroom van Giel en dankzij de oneindig diepe zakken van John de Mol is die uitgekomen. Voor de meeste mensen is zo’n auto onbereikbaar. “Nu ik die jongensdroom heb gehad, zeg ik ook: nu gaat die Porsche weer de deur uit.

Het was uiteindelijk toch niet zo’n handige investering, aldus Giel. “Ik vind het ook heel fijn om mijn geld te investeren in eventueel een pand of whatever. Gewoon nadenken. Wat moet je met twee auto’s? Ik heb twee auto’s. Eén is ook voldoende, denk ik dan.

Giel verkocht zijn kanaal Stuk TV aan John de Mol en nu heeft hij een lucratief contract als de creatief directeur van Talpa Social. Voordat hij bij John tekende was hij ook nog met RTL in gesprek, maar die boden te weinig. “Nou, het was te weinig en het was niet mijn ding. Het was niet helemaal mijn visie.”

RTL wilde voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. “Ik heb verstand van hoe het is gegaan en die lijn wil ik ook voortzetten. Niemand hoeft mij dan vertellen hoe ik het wel of niet moet doen. RTL wilde het samen doen en ik wilde het alleen doen.

Boef

Rapper Boef vertelde onlangs ook al dat hij geen dure auto meer wil kopen. “Ik rij nu een Golf 7, bro. Ik ben mijn rijbewijs 2,5 jaar kwijt, dus om nu een auto van een paar ton te halen… Dat slaat nergens op. En al had ik mijn rijbewijs, dan zou ik het ook niet doen.”

Ik zou mijn geld eerder in andere dingen investeren, man. Stenen, maar ook andere dingen, bro. Een auto is leuk allemaal, maar het is de domste investering die je kan doen. Ik ben op die Rolls-Royce, bro, 55.000 euro verloren in zes maanden. Die had ik bij VDM gekocht.”

Audi Q8

Giel houdt nu alleen een Audi Q8 over met een nieuwwaarde van 248.990 euro. Op de volgende foto poseert hij met beide auto’s:

 

View this post on Instagram

 

Porsche Panamera Turbo S X Audi Q8.

A post shared by Giel de Winter | StukTV (@giel) on

Foto: YouTube

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen