Monique Westenberg geeft eerste tv-interview in 1,5 jaar

Monique Westenberg heeft net als zo’n beetje elke BN’er-vrouw een eigen kledinglijn en daar vertelde ze gisteren over in Shownieuws. Het was haar eerste tv-interview in anderhalf jaar tijd. Dat meldde deskundige Bart Ettekoven na het item op SBS 6. Het interview had helaas geen ophef-gehalte: niets over Rachel, niets over Bridget, niets over haar ordinaire vriend. Ze babbelde alleen maar wat over die nieuwe kledinglijn en daar kijken we natuurlijk niet voor naar Shownieuws.

Achter de desk waren ze wel lyrisch. “Het is zo cliché om te zeggen, maar ze straalt!“, meldde Dyantha Brooks, een van de grootste rising stars van SBS 6.

Bart ‘de spleet’ Ettekoven: “Ja, en we hebben haar echt anderhalf jaar niet gezien op televisie. Althans, ze heeft nooit een interview gegeven. Eigenlijk alleen in de LINDA., waarin ze wel het één en ander heeft gezegd, ook over de affaire met Bridget met haar man. Dat heeft wel veel stof doen opwaaien, maar verder heeft ze zich altijd keurig gehouden.”

Het is gewoon een vrouw met klasse, vindt Bart. “Ze heeft nooit de vuile was buiten gehangen, ook niet toen hij er op een gegeven moment met Bridget vandoor ging. Nergens interviews gegeven. Pas daarna heeft ze dat gedaan. Het is goed om te zien dat ze nu zo goed in haar vel zit.”

Dyantha: “Denk je dat Nederland iets meer van haar is gaan houden omdat ze zo chic is geweest?

Bart: “Ik denk dat absoluut. Ik denk dat het zeker meespeelt dat zij zich zo op de achtergrond heeft gehouden. Ze heeft nooit de vuile was buitenbehangen en kwaad gesproken over André. Ik vind dat ze dat heel verstandig heeft gedaan.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen