Monique Westenberg geeft eerste tv-interview in 1,5 jaar

Geplaatst op wo 01 jul 2020 om 13:15

Monique Westenberg heeft net als zo’n beetje elke BN’er-vrouw een eigen kledinglijn en daar vertelde ze gisteren over in Shownieuws. Het was haar eerste tv-interview in anderhalf jaar tijd. Dat meldde deskundige Bart Ettekoven na het item op SBS 6. Het interview had helaas geen ophef-gehalte: niets over Rachel, niets over Bridget, niets over haar ordinaire vriend. Ze babbelde alleen maar wat over die nieuwe kledinglijn en daar kijken we natuurlijk niet voor naar Shownieuws.

Achter de desk waren ze wel lyrisch. “Het is zo cliché om te zeggen, maar ze straalt!“, meldde Dyantha Brooks, een van de grootste rising stars van SBS 6.

Bart ‘de spleet’ Ettekoven: “Ja, en we hebben haar echt anderhalf jaar niet gezien op televisie. Althans, ze heeft nooit een interview gegeven. Eigenlijk alleen in de LINDA., waarin ze wel het één en ander heeft gezegd, ook over de affaire met Bridget met haar man. Dat heeft wel veel stof doen opwaaien, maar verder heeft ze zich altijd keurig gehouden.”

Het is gewoon een vrouw met klasse, vindt Bart. “Ze heeft nooit de vuile was buiten gehangen, ook niet toen hij er op een gegeven moment met Bridget vandoor ging. Nergens interviews gegeven. Pas daarna heeft ze dat gedaan. Het is goed om te zien dat ze nu zo goed in haar vel zit.”

Dyantha: “Denk je dat Nederland iets meer van haar is gaan houden omdat ze zo chic is geweest?

Bart: “Ik denk dat absoluut. Ik denk dat het zeker meespeelt dat zij zich zo op de achtergrond heeft gehouden. Ze heeft nooit de vuile was buitenbehangen en kwaad gesproken over André. Ik vind dat ze dat heel verstandig heeft gedaan.”

Foto: SBS
33 Reacties op “Monique Westenberg geeft eerste tv-interview in 1,5 jaar”


 1. Britt Scholte Lover

  Monique, als je Dré nog eens terug wil pakken, ik steek met alle plezier mijn lul in je reet.

 2. MolTalk

  Kledinglijn speciaal voor in WC-hokjes op Curacao?

 3. ivan

  Wat een stoepho*r

 4. Claire

  Heeft dat goedkope kermismens een kledinglijn? Zijn vast gele ordinaire jurken voor oudere vrouwen die op te jonge mannen vallen zodat ze moeder kunnen zijn en zich publiekelijk laten vernederen. Kan dat domme hoofd niet meer zien van deze kermisvrouw.

 5. Frits

  Hele Hazesfamilie boycotten, dat lijkt met het beste.Ook geen cent meer aan uitgeven.

 6. Nelson

  Goed zo Monique Westenberg.

  Je hebt zoveel meer dan slet Bridget.

 7. Magnus Dickendorfer

  😂 Hahaha Bart ‘de spleet’ Ettekoven.

 8. Koffie

  Chique. Hmmm… je kind op elke Instagramfoto zijn middelvinger laten opsteken en je schoonmoeder als heks afbeelden.

 9. Arie op Safari

  Volgende met een eigen kledinglijn.. wist niet dat alles laten maken in tijger- of panterprint met gouden kettingen echt zo bijzonder was..

  Serieuze vraag; wat is haar achtergrond eigenlijk? Komt ze uit die hoek?

 10. Nozem

  Brrr vieze labiele golddigger zonder ruggengraat !!!

 11. Teuntje

  Monique is een klassevrouw en Bridslet een stoephoer

 12. Gealda

  Kijk, Teuntje mongeultje is wakker.

 13. G.ossip

  Sodermieter op met deze gemaakte pop,niks aan haar is spontaan alles is geregisseerd, hondjes,kindje,tranen en lach….alles is nep

 14. Lies

  13.57 Je moeder! Alles is echt aan haar ,dat zie je toch wel?!

 15. VW

  Voor wie geen Engels spreekt: ‘rising star’ betekent ‘rijzende ster’.

 16. Amunet

  VW of ze hadden gewoon beter hun best moeten doen op school.

 17. Guttegut

  Tegenwoordig heeft iedere camper bewoner schijnbaar een kledinglijn. Wie wil daar nou in lopen??? Bridget misschien??

 18. Natasha

  Alles is liefde ook mijlaten vernederen

 19. VW

  Amunet, of je moet gewoon geen Engels gebruiken als het ook in het Nederlands kan. Engels gebruiken voor iets wat in het Nederlands vrijwel hetzelfde is, is al helemaal triest!

 20. Tessa

  Hoezo zou heel nederland van haar houden? Ik heb niks met deze muts

 21. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Monique is het schoolvoorbeeld van een meid die je 20 jaar geleden oppikte in een louche kroeg omdat je ff geen geld had voor een sletje met iets meer klasse.

 22. kerl

  Tokkie ho#r
  Enkel voor de centen bij Andre
  Nog een grote golddiger dan Yolante en Sylvia Meis bij elkaar

 23. G.ossip

  @Lies,volgens mij heb jij je mondkapje over je ogen,ow wacht ff, jij bent 1 van de super fans op haar Instagram,vind alles haar geweldig staan en wil graag weten waar haar oorbellen van zijn.

 24. Bart

  Wilde niet met de pers praten over het hele gedoe rondom haar, André en Bridget. Nu klopt ze bij die zelfde pers aan om haar nieuwe kledinglijn aan de man te brengen. En ze trappen er nog in ook. Echt heel dom! Gewoon negeren deze hele familie, Yolanthe en Sylvie. Door hier steeds maar weer aandacht aan te geven houd je iets instant wat niet instant gehouden hoeft te worden.

 25. Poes

  Heeft deze klasse vrouw iets uit de hoek gezocht om geld te verdienen. Kledinglijn ze had beter sexspeeltjes kunnen ontwerpen. Wat een arrogantie zeg je wilt daar toch niet mee geassocieerd worden. En natuurlijk heeft ze niets negatiefs gezegd over dat kind Hazes dat is haar geldbron. Gaat toch geen creditkaart weggooien door kwaad te spreken. Hahaha.

 26. Snorlax

  Een vrouw met klasse…als je je vriend binnen 24 uur terugneemt na dat ie je publiekelijk dumpt en vervolgens over heel social media z’n nieuwe liefde tentoon stelt dan ben je geen vrouw met klasse, maar een vrouw zonder zelfrespect. Maarja, ze kiest eieren voor d’r geld. Hij is rijk, zij heeft geen baan en geen eigen geld, dus ze zal altijd blijven.

 27. Snorlax

  @Kerl

  Precies! Sylvie en Yolanthe hebben wel altijd hun eigen geld verdient. Wellicht pas nadat ze een rijke vent hadden, maar Sylvie heeft uiteindelijk genoeg miljoenen zelf verdient met duitse tv programma’s. En yolanthe heeft ook d’r snabbeltjes met slechte rolletjes in series en b-films.

 28. Bert

  Klasse vrouw met een goede smaak voor mannen, dus die kleding zal ook wel heel smaakvol zijn.

 29. Pettie Fart

  Deurmat Mo heeft ook om de paar weken een nieuw gebit. Deze keer ziet het er lachwekkender uit dan normaal want ze heeft nu grote konijnentanden die bijna licht geven. Ziet er niet uit. Heel haar gezicht is anders door die neppe zooi. Wat een gekkies die bekende aandachtshoeren. :)

 30. Ronaldz

  Wat een lekkere tieten man. Waarom een afgelikte boterham als Bridget nemen als je thuis Monique in een nachtjapon hebt lopen?

 31. Marco B

  Wat een heerlijke grote jetsers heeft Monique toch!! Genieten…!!

 32. Daan

  Bridslet is echt wel veel knapper om te zien dan die domme Monique. Beide zijn wel belegen maar Bridslet wint. Mooiere huid, mooier figuur, mooiere borsten, kortom in ieder opzicht mooier. Monique kan ook niks, ja die kleding maakt ze zelf niet dat zal wel in China gebeuren.
  Bridslet verdient haar eigen geld en Monique moet haar hand ophouden als moeder van die griezel Hazes.

 33. Jan Kert

  zwakke vrouw, verdient het om misbruikt te worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.