Meilandjes blijven tv maken, maar: ‘Geen horeca meer!’

De Meilandjes wáren al veel op televisie, maar het uitmelken gaat nu pas écht beginnen: komend seizoen staat de tv-familie niet een, maar twee keer per week op het menu. Maar waar gaan we straks in vredesnaam naar kijken als Martien Meiland en zijn gezin na hun remigratie geen bed & breakfast meer runnen en ze niet meer tussen hun krakkemikkige bende zitten? Aan die kapitale boerderij die ze hebben gekocht in Hengelo valt ook niet veel te verbouwen. Ze gooien het roer om.

Om interessant te blijven voor televisie gaan de Meilandjes iets heel anders doen, zo lang het maar niets met een bed & breakfast te maken heeft. “Nee joh, wij zijn uiteindelijk helemaal geen horecatypes, want anders zouden we het nog wel een keer doen. Nee, jongens, luister: ons niet meer bellen.”

Het lijkt erop dat de Meilandjes klushuizen gaan kopen om die te verbouwen. “Wat we gaan doen, weten we nog niet precies. We hebben natuurlijk wel een idee in ons hoofd, maar weet je: dat staat volgens mij ook al in de media. Over naar veilingen gaan en huizen opkopen en verbouwen. Maar dat vind ik eigenlijk ook wel een beetje een verrassing, want als je dat nu al weet dan is het niet leuk voor de serie.”

De aankomende serie staat in elk geval in het teken van hun remigratie. “We gaan voorlopig eerst even rust houden en ons huis verbouwen. Niet heel groots, maar mijn muren zijn bijvoorbeeld allemaal wit en dat moet ik niet. Ik wil allemaal donkere muren. Dat het helemaal een darkroom wordt. Nou ja, bij wijze van spreken. Dat gaan we natuurlijk eerst doen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen