Marieke Derksen snapt het als haar vader stopt met VI

Marieke Derksen snapt het best als haar vader Johan Derksen besluit om te stoppen met Veronica Inside. Hij heeft genoeg andere dingen om handen. Dat geeft ze aan in gesprek met de Weekend. Niemand weet welke kant het opgaat met VI: het zou kunnen dat Johan voet bij stuk houdt, maar het kan ook dat hij alsnog toegeeft. “Ik snap het als mijn vader in september met VI doorgaat, maar ik snap het ook als hij besluit om in plaats daarvan lekker bluesplaatjes te gaan draaien.

Marieke zou het wel leuk vinden voor Johan als hij het wat rustiger aan kan doen en meer kan genieten van zijn blueshobby. “Dat gun ik hem van harte. Of hij het trekt om nu al met pensioen te gaan betwijfel ik, maar hij heeft natuurlijk ook nog zijn theatertour en dat vindt hij ontzettend leuk. Hij zal in elk geval niet achter de geraniums gaan zitten, hij zal altijd bezig blijven, zolang het kan.

Zelf heeft Marieke geen idee wat Johan gaat doen. “Ik weet niet hoe het onderling zit momenteel, we hebben het er oprecht niet over gehad. Ze moeten het ook lekker samen uitvechten allemaal.

Daar spreek je toch wel over met je eigen vader? “Tussen ons gaat het meer van: ‘Hoe is het met je?’ ‘Ja, goed.’ ‘Wat een gekkenhuis, hè?’ ‘Ja, zeker’, en dan hebben we het weer over iets anders.

Nou, lekker spraakzaam. “We zien elkaar zo’n vier keer per jaar. Hij heeft het namelijk heel druk en woont niet bij mij om de hoek. Misschien ook wel beter, dan hou je het leuk. Maar we hebben absoluut een warme band.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen